Krisetelefonen 22400040

Kirkens SOS forsøker å lindre menneskelig nød som ensomhet, fortvilelse og depresjon. Kirkens SOS vil være til stede for dem som trenger noen å snakke med.

Kirkens SOS tilbyr et menneske å snakke med - til enhver tid.

22 40 00 40 er en døgnåpen krisetelefon for mennesker som er i følelsesmessig eller eksistensiell krise, og for den som tenker på å ta sitt eget liv. Alle som ringer krisetelefonen vil bli møtt med forståelse og aksept.

Hvordan krisetelefonen fungerer

Det viktigste Kirkens SOS kan tilby er et lyttende medmenneske, som gir støtte og trøst i møte med den smerte som formidles.

Du kan ringe anonymt, krisetelefonen har ingen nummervisning. Alle medarbeidere ved Kirkens SOS har taushetsplikt. Medarbeiderne er også anonyme.

De som kontakter Kirkens SOS kan være trygge på at vi er til å stole på. Alle våre telefonvakter er frivillige medarbeidere. Deres oppgave er ikke å forkynne eller gi råd, men å lytte til det du har på hjertet.

Hva det koster å ringe

3. mars 2015 byttet Kirkens SOS telefonnummer for å gjøre det billigere å ringe til oss. Vi er glade for å kunne tilby en billigere løsning. Det vil koste det samme å ringe vårt nye telefonnummer, som det koster å ringe et vanlig fasttelefonnummer. Prisene varierer fra abonnement til abonnement. For noen vil det være gratis, for andre en liten kostnad. Sjekk med din operatør.

Kirkens SOS tjener ingenting på tellerskrittene.

Bilde: Noen følelser han ikke skjønte

Noen følelser han ikke skjønte

fredag 04. september 2009

- Det var bare en ny situasjon. Jeg er ikke en type som går og kjenner etter hva jeg føler hele tiden. Men når familien ble borte, kom det noen følelser jeg ikke skjønte. Jeg visste jeg kom til å falle for fristelsen til å jobbe hele sommeren for å slippe å kjenne etter, sier Øyvind (47) som ringte Kirkens SOS etter et samlivsbrudd. Les mer

Kirkens SOS ble startet i 1974 og er Norges største krisetjeneste. Kirkens SOS er en del av kirkens diakonale virksomhet.
Vi ønsker å fremme livsmot og håp for den som er i følelsesmessig eller eksistensiell krise.
Kirkens SOS er en selvmordsforebyggende krisetjeneste. Kirkens SOS i Norge er en sammenslutning av 13 selvstendige SOS-sentre rundt i landet.
Sist oppdatert 25. juni. 2016 | Kontakt nettsideredaktør | Interne sider | Design av Thomas Xavier Floyd | Nettløsning av Noop