Trenger du noen å snakke med?

Møt daglig leder i Kirkens SOS i Agder, en mann som skaper mye glede og motivasjon!

Bli bedre kjent med Asle og les om hva som gjorde størst inntrykk da han gikk inn i jobben som leder i Kirkens SOS. Han har en svært allsidig yrkeserfaring, både som sogneprest i Hånes og kinosjef.
Asle Bjorvatn, daglig leder i Kirkens SOS i Agder

Hvor gammel er du? 50 år.

Hva er din favorittbok?
En bønn for Owen Meany, av John Irwin Hvor.

Hva er din favorittferie?
Elsker å feriere om sommeren i Bulgaria. Har hatt tilgang til en leilighet ved Svartehavet i mange år nå, og dette er drømmestedet for hele familien! Ellers må jeg vel også få trekke frem hytta på fjellet som en god nummer to – eller delt førsteplass kanskje? Deilig å gå på turer både vinter, sommer og høst!

Hva tenker du er den viktigste grunnen til å bruke fritiden sin som frivillig i Kirkens SOS?
Det å få kjenne på følelsen av å være et medmenneske som møter en menneske i krise. Nærheten som oppstår, tross avstand i telefonen.

Hva er det som gjorde størst inntrykk på deg da du startet som leder i Kirkens SOS?
Alle de flotte menneskene som bruker sin tid, sine evner og erfaring for å være et lyttende øre til de som trenger det aller mest. Det blir jeg fremdeles rørt og stolt over å tenke på.

Hva er det som motiverer deg aller mest ved å jobbe i Kirkens SOS?
Det må jo være verdens viktigste jobb: Tenk å få lov til å bli med inn i innringers liv, og få lov til å lete etter det de trenger og undre deg sammen med dem, og kanskje finne håp og liv på veien?

Hva tenker du er din viktigste lederegenskap i denne jobben?
Jeg tror jeg er god på å bygge team, og løfte frem de jeg har rundt meg. En som ser, en som har tid og som er fleksibel.

FAKTA OM KIRKENS-SOS I AGDER:

• SOS-senteret har eksistert siden: ÅR 1976
  • Antall ansatte ved SOS-senteret: 3
  • Antall frivillige ved SOS-senteret: 90

Er det noe spesielt du ønsker å fremheve ved ditt SOS-senter? Flott å ha vaktrom både i Arendal og i Kristiansand.