Trenger du noen å snakke med?

Kirkens SOS Rogaland søker konsulent

Kirkens SOS Rogaland søker konsulent i 100 prosent stilling fra 06.05.2019. Vi søker en engasjert medarbeider som motiveres av frivillighet, har erfaring med innsamling og synes det er gøy med synlighetsarbeid. Vi tilbyr en jobb som gir mening.

Kirkens SOS i Rogaland er ett av 11 sentre i landsorganisasjonen Kirkens SOS. Kirkens SOS er landets største krisetjeneste på telefon og internett som hele døgnet, året rundt, er tilgjengelig på telefon, chat og sos-meldinger for mennesker som opplever følelsesmessige eller eksistensielle kriser. Krisetjenesten er en selvmordsforebyggende tjeneste som i 2018 besvarte i underkant av 200.000 henvendelser. Kirkens SOS i Rogaland har hovedkontor i Stavanger og har 4 ansatte og ca. 75 frivillige. Vår visjon er: Tid til deg som trenger et medmenneske å snakke med.

Hovedoppgaver vil være:

• Rekruttering og oppfølging av frivillige medarbeidere.
  • Markedsføring og synliggjøring av Kirkens SOS i media og samfunn.
  • Relasjonsbygging mot økonomiske støttespillere.
  • Ansvar for innsamling av økonomiske midler.
  • Tilrettelegge og administrere det frivillige arbeidet sammen med resten av staben. Dette arbeidet innebærer undervisning, lede veiledningsgrupper og annen administrasjon.

Kvalifikasjoner og egenskaper:

• Minst treårig relevant høyere utdanning.
  • Gode evner når det gjelder nettverks- og relasjonsbygging.
  • God til å kommunisere.
  • Evne til fleksibilitet og kunne jobbe både selvstendig og i team.
  • Interesse og erfaring fra arbeid med frivillige.
  • Veiledningskompetanse.
  • IKT-kompetanse
  • Verdibevisst og har et engasjement for vårt diakonale oppdrag.
  • Personlig egnethet vil bli vektlagt.
  • Menn oppfordres til å søke for å skape kjønnsbalanse i staben.

Noe uregelmessig arbeidstid må påregnes.

Andre opplysninger:

Den som ansettes forplikter seg på virksomhetsstandarden og normene som gjelder for Kirkens SOS (se www.kirkens-sos.no). Lønn etter avtale og innskuddsbasert pensjonsordning ut over avtalefestet ordning.

Kontaktinformasjon:

Nærmere opplysninger fås av daglig leder Signe Bøe Trodahl 46 76 36 83,

e-post: [email protected]

Se også Kirkens SOS hjemmeside: www.kirkens-sos.no

Søknad med CV sendes på epost til [email protected].

Søknadsfrist: 1.mars 2019.