Trenger du noen å snakke med?

Kirkens SOS Rogaland søker vikar for leder

Kirkens SOS Rogaland har ledig et vikariat som leder for senteret fra 05.08.2019 til 31.05.2020 (10 mnd). Vi søker en engasjert leder som kan bidra til at Kirkens SOS alltid er til stede for mennesker som trenger en fortrolig samtale.

Kirkens SOS i Rogaland er ett av 11 sentre i landsorganisasjonen Kirkens SOS. Kirkens SOS er landets største krisetjeneste på telefon og internett som hele døgnet, året rundt, er tilgjengelig på telefon, chat og sos-meldinger for mennesker som opplever følelsesmessige eller eksistensielle kriser. Krisetjenesten er en selvmordsforebyggende tjeneste som i 2018 besvarte i underkant av 200.000 henvendelser. Kirkens SOS i Rogaland har hovedkontor i Stavanger og har 4 ansatte og ca. 75 frivillige. Kirkens SOS vil se, støtte og styrke mennesker ved å gi tid til, , ha tro på og fremme håp for dem som trenger et medmenneske å snakke med.

Vi søker en person med gode lederegenskaper som kan gå inn i følgende oppgaver:

-Ha administrativt og faglig ansvar for senteret.
-Kan synliggjøre Kirkens SOS i media.
-Sikre og styrke kontakt med samarbeidspartnere og støttespillere i kirke og samfunn.
-Ha ansvar for undervisning og veiledning.
-Lede arbeidet med rekruttering og oppfølging av de frivillige.

Kvalifikasjoner og egenskaper:

-God samarbeidsevne
-Interesse og erfaring fra arbeid med frivillige.
-Erfaring med undervisning.
-Minst treårig relevant høyere utdanning.
-Veiledningskompetanse.
-IKT-kompetanse.
-Evne til fleksibilitet og kunne både jobbe selvstendig og i team.
-Noe uregelmessig tid må påregnes.
-Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Andre opplysninger:
Den som ansettes forplikter seg på virksomhetsstandarden og normene som gjelder for Kirkens SOS (se www.kirkens-sos.no). Lønn etter avtale og innskuddsbasert pensjonsordning ut over avtalefestet ordning.

Kontaktinformasjon:
Nærmere opplysninger fås av daglig leder Signe Bøe Trodahl, 46763683.
Søknad med CV sendes på epost til [email protected]
Søknadsfrist: 1.mars 2019.

Se stillingen på finn.no: https://www.finn.no/job/fullti..