Trenger du noen å snakke med?

Vi utvider åpningstidene på chat

Vi er utrolig glade for å kunne fortelle at vi utvider åpningstidene på chatten vår! Den er fra denne helgen av, og noen helger fremover, åpen tre timer lengre, frem til 01:30 på lørdager, og åpner fire timer tidligere, fra 14:30, på søndager.
Vi har nå utvidet åpningstid på lørdag og søndag, mens de resterende åpningstidene forblir de samme som før.

Vi jobber kontinuerlig med å øke kapasiteten på chatten vår, fordi vi merker at trykket stadig øker. Og denne økingen har vært enda mer merkbar etter episodene av Innafor som kom i høst, hvor mørke Instagram-nettverk ble utforsket, og etter Ari Behn sitt selvmord nå i jula.

Når selvmord blir omtalt såpass mye i media kan vi ofte merke at flere tar kontakt med oss, fordi de trenger noen å prate med. Vi synes det er utrolig fint at media er flinke til å opplyse om at man kan ta kontakt med oss dersom man trenger det, men dessverre gjør det også at vi sliter med å ha nok folk på plass til å ta imot henvendelsene.

Derfor er det så flott at medieoppmerksomheten også gjør at flere får vite om oss som kan tenke seg å være frivillige. Og takket være våre flotte frivillige ildsjeler, både nye og gamle, har vi nå fått til noe vi har ønsket veldig lenge, nemlig å utvide åpningstidene på chatten.

Chatten er nå altså åpen tre timer lengre lørdag kveld, frem til 01:30, også åpner den fire timer tidligere på søndager, fra 14:30. De andre dagene har de samme åpningstidene som før.

Og husk at vi er her, hver eneste dag, i alle høytider og ferier.

Vi vil også benytte anledningen til å takke Kavlifondet, som har gjort dette mulig gjennom uvurderlig økonomisk støtte!