Trenger du noen å snakke med?

Bli med på kurs for nye frivillige i juli!

Behovet for flere frivillige er så stort at vi setter opp et innføringskurs på Scandic Park Sandefjord i juli, hvor vi dekker noe av reise- og oppholdskostnadene.
Publisert: 19. mai 2021.
Foto: Cathryn Lavery

- Det er lite som er mer meningsfullt enn å bidra til å gi et annet menneske styrke til å holde ut litt til.

Tone, frivillig i Kirkens SOS

Kirkens SOS har i dag 1100 frivillige som sammen sørger for at vi kan være til stede, alltid, for de som trenger noen å snakke med. Men vi må bli enda flere for å klare å svare alle som ønsker å snakke med oss - spesielt etter økt trykk som følge av koronapandemien.

Derfor holder vi for første gang et nasjonalt innføringskurs i sommerferien for deltakere fra hele landet, på Scandic Park Sandefjord, hvor vi kan dekke noe av utgiftene for reise og opphold.

Kirkens SOS sitt innføringskurs er en sentral del av inntaksprosedyren for Kirkens SOS. Kurset varer i minimum 40 timer, og er vanligvis fordelt over 10 kvelder. I dette tilfellet vil det bli 7-8 timer kursarbeid hver dag. Les mer om Kirkens SOS sitt innføringskurs her.

Noen opplysninger om sommerkurset:

• Kurset arrangeres i perioden onsdag 14. til søndag 18. juli på Scandic Park Sandefjord.
  • For de som skal ha helpensjon på hotellet alle 5 dager blir egenandel 1500 kr, så dekker vi resten av utgiftene.
  • For de som har over 1000 kr i reiseutgifter, kan vi dekke inntil 2000 kr ved fremvisning av kvitteringer etter billigst mulig reise.

Ønsker du å delta på sommerkurs i Sandefjord? Søk om å bli frivillig her! I søknaden velger du enten det senteret som ligger nærmest deg, eller Digital, om du kun ønsker å ta hjemmevakter. Skriv gjerne i søknaden at du ønsker å delta på sommerkurset.

Har du spørsmål om kurset, eller om frivillighet ved Kirkens SOS? Ta kontakt her!

Vil du lese mer om å være frivillig ved Kirkens SOS? Trykk her!