God å snakke med- kurs mandag 2. september kl 19.00 - 21.00

Vil du bli god å snakke med? Velkommen til et 2-timers åpent, gratis og nyttig kurs som kan gjøre deg til en bedre samtalepartner for mennesker som trenger en å snakke med!

Har du:

... en syk kollega?

... en tenåring med kjærlighetssorg?

... noen du kjenner som har mistet en av sine nærmeste?

Mange kjenner at de ikke alltid strekker til i vanskelige samtaler. Kirkens SOS ønsker å gjøre deg god å snakke med.

Kurset er trosnøytralt og uforpliktende. Målet med kurset er å bli bevisst noen enkle metoder som kan gjøre deg tryggere som samtalepartner både i relasjoner, på jobben og blant familie og venner.

Kirkens SOS er en frivillig organisasjon som driver landets største krisetjeneste på telefon og via internett. Vi besvarer nærmere 200 000 samtaler i året, og nå ønsker vi at flere skal finne noen å snakke med blant sine nærmeste.

Neste kurs er mandag 2. september 2019 kl 19.00 - 21.00.

Meld gjerne din interesse i dag! Epost [email protected], telefon 55 32 58 45 eller mobil (kveld/helg) 941 83 654.