Vil du bli medarbeider på Kirkens SOS Bjørgvin?

Vil du være en samtalepartner for mennesker som trenger en å snakke med ? Innføringskurs for nye medarbeidere begynner 30. august. Vi skal ha 2 kurs, ett på dagtid og ett på ettermiddag/kveld. Det er svært mange som trenger en å snakke med - på chat eller telefon. Vi er Norges største krisetjeneste, og besvarer 500 samtaler - hvert døgn. Likevel er det mange som ikke får svar. Når du blir medarbeider får du god opplæring og veiledning. Det du lærer har du bruk for - hele livet! Du blir del av et fellesskap som møter mennesker der de er, akkurat nå, uansett hvordan livet og dagen ser ut. Og du lærer noe nytt, hele tiden.
Publisert: 23. april 2021.
Bilde: Kirkens SOS/ fotograf Torstein Ihle
I høst kan de som vil bli medarbeider på Kirkens SOS velge mellom kurs på dag- eller ettermiddag-/kveldstid. Bilde: Kirkens SOS/ fotograf Torstein Ihle