Velkommen til gratis, digitalt "God å snakke med"-kurs!

Kirkens SOS holder digitalt "God å snakke med"-kurs den 8. oktober, i forbindelse med Verdensdagen for psykisk helse.
Publisert: 25. september 2020.
Webinaret ønsker å gjøre den som deltar til en litt bedre samtalepartner. Det er gratis og åpent for alle. Foto: Thomas Xavier Floyd

Den 10. oktober er Verdensdagen for psykisk helse. Vi i Kirkens SOS mener at denne dagen fortjener oppmerksomhet. I år er tema for markeringen det å spørre mer, være mer oppmerksom og vise interesse for hvordan andre har det. Og det er nettopp dette som også er budskapet i "God å snakke med"-kurset vårt.

Kirkens SOS har snakket med folk i over 50 år om det som er vanskelig. Denne erfaringen har gitt oss så mye kunnskap om hvor utrolig viktig det er å snakke om psykisk helse, og det som er vondt – og også om hvor vanskelig dette kan være. Vi vet at en god samtale kan redde liv, og dette budskapet mener vi det er viktig å formidle.

Med dette kurset ønsker vi å gjøre alle som deltar litt bedre rustet til å ta de vanskelige samtalene som kan oppstå i hverdagen. Alt fra å snakke om hverdagslige ting, til samtaler som kan redde liv.

Webinaret holdes den 8. oktober, kl. 18-19, og er gratis og åpent for alle. Delta ved å trykke på denne lenken ved starttidspunktet: