Vi trenger flere frivillige - nytt kurs starter på Greåker torsdag 30.01.20!

Har du lyst til å gi litt av din tid og være et medmenneske for noen som trenger deg? Har du lyst til å bli god til å møte mennesker som har det vanskelig? Klikk her for å få vite mer!

Er du minst 21 år?

Har du lyst til å lære om hvordan du kan møte mennesker i krise på en god måte?

Har du lyst til å være en del av et inspirerende og inkluderende miljø, med regelmessig veiledning og faglig påfyll??

Har du ca 10 timer pr mnd du kan gi bort til noen som ikke har noen andre å snakke med om hvordan de har det?

Blir du nysgjerrig, og kanskje inspirert til å gjøre noe du ikke har gjort før?

Hvis du kan svare "Ja" på disse spørsmålene, har vi veldig lyst til å høre fra deg!

Hvis du lurer på noe, kan du ta kontakt på tlf 69 100 500 - da får du snakke med Nina, som er fagansvarlig og har ansvar for det som har med opplæring og veiledning å gjøre. Du kan også sende oss en søknad, ved å gå inn på "Jeg vil bli frivillig", og så gå videre til søknaden. Den sendes elektronisk, og når vi har fått den, vil du bli kontaktet for en samtale.
For å bli frivillig medarbeider hos oss, må du gjennomføre et innføringskurs som er interaktivt og består av en kombinasjon av undervisning, refleksjoner og øvelser. I tillegg skal du ha 2 opplæringsvakter/prøvevakter sammen med erfarne medarbeidere. Temaene på kurset samt prøvevaktene forbereder deg på det du møter på vakt, og dette følges opp i veiledning 2 ganger i halvåret.


Nye kurs starter torsdag 30.01.20 for dere som skal ta vakter på Greåker. Kurset foregår i våre lokaler i Eventyrveien 8, 1718 Greåker. Nytt kurs for medarbeidere i Nittedal annonseres senere.