Ensomheten tar ikke ferie.
Vi er her alltid. Også i sommer.

Hjelp oss å være her. Alltid.

Du kan støtte Kirkens SOS på ulike måter:

Vi trenger din hjelp for å kunne være her for alle som trenger noen å snakke med, 365 dager i året, 24 timer i døgnet. Din gave kan bidra til å redde liv.

Hvorfor gi en gave til Kirkens SOS?

Hvert år besvarer Kirkens SOS nærmere 200 000 henvendelser på telefon og internett. En av tre får likevel ikke svar.

Noen som tar kontakt har tanker om å ta sitt eget liv, andre er usikre, ensomme, syke eller redde. Alle trenger å dele tankene og følelsene sine med noen.

Alle som tar kontakt med Kirkens SOS blir møtt av våre frivillige medarbeidere. Det er de som betjener telefon, SOS-melding og SOS-chat. De gjør en fantastisk innsats, men for å kunne videreutvikle tjenestene trenger vi flere frivillige. De må rekrutteres, læres opp og følges opp på best mulig måte.

Til tross for svært høy grad av frivillig innsats i Kirkens SOS koster det å drifte og videreutvikle organisasjonen.

Hjelp oss å være her alltid for alle som trenger noen å prate med.

Kirkens SOS mottar offentlige tilskudd, men er avhengig av gaver for å opprettholde og utvikle virksomheten.