Bedriftsamarbeid - støtt oss på flere måter

Gi en sommergave

Gi oss en sommergave, julegave eller bare litt økonomisk støtte så vi kan være her for enda flere som trenger oss.

Et døgn med 24 livreddene eller støttende samtaler koster kr 3 600;-

Du kan gi et døgn, en uke eller hva med et helt år?


Betal til kontonummer 7011 05 20067

Bli bedriftsfadder

Som bedriftsfadder bidrar du til at vi kan være der for flere. Bedriftsfadder er for bedrifter som ønsker å bidra til noe meningsfylt og tydeliggjøre sitt samfunnsengasjement. Du betaler et fast beløp hvert år. 

Støttespillere fra næringslivet er avgjørende for at Kirkens SOS kan være der for flere hver time, hver dag, hvert døgn hele året.

Bli bedriftsfadder

Bli samarbeidspartner

Din bedrift kan bidra til å redde liv.

Gjør en forskjell, vis dine ansatte, kontakter og kunder at dere bidrar til noe meningsfylt. Et samarbeid med Kirkens SOS kan gi din bedrift et enda bedre omdømme. Samtidig bidrar dere til at vi kan være her for flere som trenger en å snakke med. Vi skreddersyr avtalen sammen. 

Ta kontakt til Christine Rokkedal på telefon 918 31 652 hvis du vurderer bedriftssamarbeid. Ønsker du å samarbeide med ditt lokale senter ta kontakt til daglig leder på senteret.

God å snakke med

Kirkens SOS ønsker å bidra til bedre psykisk helse i befolkningen ved å øke kunnskap og ferdigheter om, hvordan man kan være en god samtalepartner i krevende situasjoner. Vi har derfor laget et kurskonsept på to timer som heter: "god å snakke med ". 

Kurset er basert på erfaringer og kunnskap som Kirkens SOS har samlet gjennom 40-års tjeneste. Kurset gir deg enkle og konkrete samtaletips og muligheten til å trene på enkle teknikker for å skape gode samtaler i hverdagen.

Les mer om "god å snakke med"

Våre støttespillere

  • Telenor
  • Kavlifondet
  • Extrastiftelsen
  • Ernö
  • Apeland