Trenger du noen å snakke med?

Skattefradrag for givere

Alle som har gitt 500 kroner eller mer til Kirkens SOS i løpet av et skatteår kan få inntektsfradrag for gaven(e). Det maksimale inntektsfradraget man kan få for gaver til frivillige organisasjoner bestemmes av Regjeringen og dette kan endre seg fra år til år. Du finner skjema for å registrere dine opplysninger lengre nede på denne siden.

Vil du vite mer om din trygghet som giver?

For at du skal kunne få skattetrekk må vi vite fødselsnummeret ditt (11 siffer), samt navn og adresse. Dette sender Kirkens SOS til skattemyndighetene sammen med beløpet du har gitt. Dersom vi ikke har fødselsnummeret ditt kan vi ikke melde inn gaven til skattemyndighetene, og du vil ikke få skattefradrag.

Skattefradrag gjelder kun pengegaver. Gaveverdien vil automatisk komme til fratrekk på beregningen av skatt i din selvangivelse.

Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål om skattefradraget på epost: [email protected] eller telefon: 23 08 13 80.

Skjema for skattefradrag

Betalings-IDen fra Facebook finner du i din bestillingshistorikk eller i e-posten fra Facebook med kvittering på donasjonen. Klikk her for å finne ut hvor du finner Betalings-Ideen på Facebook.

Bruk skjemaet under for å registrere ditt skattefradrag.