Ensomheten tar ikke ferie.
Vi er her alltid. Også i sommer.

Du kan gjøre en forskjell!

En god samtale kan gjøre stor forskjell i et annet menneskes liv. Sommer og ferietid kan være utfordrende for mange, da er det godt å vite at det finnes noen som har tid til å lytte og ikke skal dra bort.

Hvert døgn besvarer våre frivillige medarbeidere nærmere 500 henvendelser. Likevel er det en av tre som ikke får svar. Du kan bidra til at vi kan ta imot enda flere samtaler.

-Ord blir fattige, jeg møtte et menneske som forsto meg og som hadde tro på meg... Et lys i mørke rett og slett! Tilbakemelding fra en innringer.

Støtt oss på ulike måter

Din trygghet som giver
Skattefradrag til givere

Kirkens SOS tar ikke betalt for samtalen

• Kirkens SOS tar ikke betalt for sine tjenester: SOS-telefon, chat og melding.
  • En samtale har en kostnad på 150 kr for Kirkens SOS.
  • Ved å gi en gave på 150 kroner gir du en samtale til en som trenger en å prate med.
  • De 150 kronene omfatter rekruttering, opplæring og oppfølging av våre frivillige medarbeidere, samt drift av våre tekniske plattformer (telefon, chat, melding, turnusverktøy).

Gi en samtale

Vil du støtte oss fast?

Frivillig engasjement?

-Å være tilstede for mennesker som opplever livet på sitt vondeste er det mest meningsfulle jeg har brukt fritiden min på.
Kaj, frivillig medarbeider Kirkens SOS

Leker du med tanken om å bli frivillig?

Ta gjerne kontakt med ditt lokale SOS-senter.

MER OM Å VÆRE FRIVILLIG I KIRKENS SOS

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål:
E-post: post@kirkens-sos.no/Telefon: 23 80 13 80

Generalsekretær Leif Jarle Theis:
Epost: leif.jarle.theis@kirkens-sos.no/Telefon: 917 13 217
Kampanjeansvarlig Lisbeth Å. Meidell:
E-post: lisbeth.meidell@kirkens-sos.no/Telefon: 472 53 693
Fagansvarlig Lene Hopland Bergset:
E-post: lene.hopland.bergset@kirkens-sos.no/Telefon: 23 80 13 83

Fakta om Kirkens SOS

• Kirkens SOS er landets største døgnåpne krisetjeneste.
  • Vi mottar omkring 300 000 henvendelser hvert år og besvarer ca. 200 000 av dem.
  • Alle som tar kontakt med Kirkens SOS er anonyme og våre medarbeidere har taushetsplikt.
  • Vi skal søke å lindre smerten ved følelsesmessig og eksistensiell krise, - og forebygge selvmord.
  • Totalt har Kirkens SOS nærmere 1000 frivillige medarbeidere og i overkant av 40 ansatte.
  • Kirkens SOS i Norge omfatter tolv lokale SOS-sentre, samt landssekretariatet i Oslo.
  • Kirkens SOS mottar offentlige tilskudd, men er avhengig av gaver fra fond, stiftelser, kirkelige innstanser, kommuner og privatpersoner for å opprettholde og utvikle virksomheten.

Mer om Kirkens SOS