Gi din støtte

Giving Tuesday er en internasjonal dugnad for å gi; Dagen hvor du kan hjelpe de som trenger det mest. Gi din støtte her eller VIPPS til 216000

En samtale kan redde liv

«Jeg fikk snakke om hvorfor jeg vil dø og så fikk det meg til å ville leve. Jeg kan ikke helt skjønne hva som skjedde. Jeg trodde ikke det skulle bli bedre av å ringe dere, men det er bedre. Jeg har lovet å holde ut litt til og det kjennes mulig.»

Fra innringer

Bli en bedre samtalepartner?

I forbindelse med Giving Tuesday inviterer vi alle som vil bli en god samtalepartner til vårt to timers "God å snakke med kurs".

Tirsdag 27 november kl. 17.00 på Lovisenberg Gjestehus. Pris kr. 220,-

Vi har plass til 40 personer så her er det første mann til mølla.

Meld deg på her

Hva er Giving Tuesday?

Giving Tuesday er en internasjonal dugnad med hovedsete i New York. I motsetning til Black Friday, hvor man kjøper ting til seg selv er Giving Tuesday dagen hvor du kan gi til andre, delta i arrangementer og hjelpe de som trenger det mest.

Siden oppstartsåret i 2012 har Giving Tuesday blitt en bevegelse som feirer og støtter opp om giverglede med arrangementer gjennom hele året.

Hvorfor gi til Kirkens SOS?

Kirkens SOS tar ikke betalt for sine tjenester: SOS-telefon, chat og melding. Alle blir møtt av frivillige medarbeidere.

For å kunne opprettholde og videreutvikle tjenestene trenger vi gode tekniske plattformer og flere frivillige. De må rekrutteres, læres opp og følges opp på best mulig måte.

En samtale har en kostnad på 150 kr. for Kirkens SOS.

Du kan gi på flere måter her!