Ensomheten tar ikke ferie.
Vi er her alltid. Også i sommer.

På kanten

Se kampanjefilmen 'På kanten', med musikk av Bertine Zetlitz. (Bildet med pil på).

Kirkens SOS ruller ut kampanjen 'På kanten' i Forbindelse med Verdensdagen for selvmordsforebygging som markeres 10. september. Kampanjeperioden er 2.- 16. september 2016.

Vi ønsker at kampanje 'På kanten' skal bidra til større åpenhet om selvmord. Før eller siden byr livet på større eller mindre utfordringer for oss alle - da kan det være godt å ha noen å prate med.

Parallelt kjører vi en innsamlingskampanje for å styrke tjenestene våre. Årlig besvarer vi nærmere 200 000 av totalt 300 000 henvendelser. Vi ønsker å utvide kapasiteten ved å rekruttere og lære opp flere frivillige. Da trenger vi mer og langsiktig finansiering.

Mer om Kirkens SOS

GI EN GAVE

Noen tenker på å ta sitt eget liv, andre trenger bare å slå av en prat...

Hjelp oss å være her for dem som er på kanten.

Generalsekretær Leif Jarle Theis
Epost: ljt@kirkens-sos.no