Ensomheten tar ikke ferie.
Vi er her alltid. Også i sommer.

Virker ikke SOS-meldingen?

Hvis du har problemer med å logge deg inn på SOS-meldingtjenesten, kan grunnen være at sikkerhetsinnstillingene på din nettleser står for høyt.

Nettleseren din må kunne ta i mot informasjonskapsler (cookies) for at du skal kunne logge deg inn. På Microsoft Internett Explorer finner du denne ved å trykke på ’Verktøy’ på menylinjen øverst, og så ’Alternativer for Internett’. Her går du inn på overskriften ’Personvern’. For at du skal kunne logge deg inn, må sikkerhetsnivået ikke stå høyere enn middels. Du kan variere sikkerhetsnivået ved å dra glidebryteren opp og ned. For andre nettlesere, er det andre måter å endre innstillingene på. Har du fortsatt problemer med å logge deg på, kan du sende en melding til oss om problemet her. Du kan også sende en e-post til Kirkens SOS i Norge på  post@kirkens-sos.no. Vi behandler alle henvendelser helt anonymt.