Ledig stilling som Rådgiver 80-100% fast

Kirkens SOS er Norges største døgnåpne krisetjeneste på telefon og internett. Møre og Romsdal er et av 11 sentre som utgjør landsforeningen Kirkens SOS. Sammen betjener vi en landsdekkende døgnåpen krisetelefon, SOS-chat og SOS-meldinger. Kirkens SOS i Møre og Romsdal har administrasjon i Ålesund med vaktrom i Molde og Myrvåg. Vårt samfunnsoppdrag er å være en selvmordsforebyggende beredskapstjeneste med frivillige som er utrustet som kompetente samtalepartnere for den som kontakter oss. Nå søker vi en Rådgiver i 80-100% fast stilling.
Publisert: 12. november 2021.

Hovedoppgaver vil være:

• Etablere og delta ved arenaer for rekruttering av frivillige medarbeidere.
  • Delta i undervisning av nye frivillige og lede gjennomføringen av praksis.
  • Veiledning og oppfølging av frivillige medarbeidere
  • Synliggjøre Kirkens SOS lokalt via digitale plattformer og utadrettede tiltak
  • Tilrettelegge og administrere krisetjenesten sammen med øvrige ansatte.

• Minst treårig relevant høyere utdanning.
  • Veiledningskompetanse.
  • Erfaring med og evne til å arbeide systematisk, selvstendig og kreativt med administrative systemer.
  • Evne til å knytte til seg frivillige medarbeidere og følge dem opp
  • Interesse og erfaring med frivillig arbeid
  • Gode IKT ferdigheter
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Personlige egenskaper:

• Sterk relasjonskompetanse og evne til kommunikasjon
  • Evne til fleksibilitet og kunne jobbe både selvstendig og i team
  • Verdibevissthet og engasjement for vårt diakonale oppdrag og menneskesyn

Vi tilbyr:

• Et godt arbeidsmiljø med faglige, dyktige og engasjerte kolleger over hele landet
  • Mulighet for å delta i videreutvikling av en samfunnsnyttig organisasjon
  • Lønn etter avtale
  • Innskuddsbasert pensjonsordning

Den som ansettes må kunne bidra til å fremme Kirkens SOS sine verdier.

Noe uregelmessig arbeidstid må påregnes.

Søknadsfrist: 10.12.21

Nærmere opplysninger fås av leder Hilde Lillestøl, 70 10 09 92

Søknad sendes til: Kirkens SOS i Møre og Romsdal: e:post [email protected]

Om arbeidsgiveren

Kirkens SOS i Norge ble etablert i 1974 og er en landsforening med 11 lokale SOS-sentre og med til sammen over 50 ansatte og ca. 1100 frivillige. Vi er tilgjengelig hele døgnet, året rundt, på telefon, chat eller SOS-meldinger for mennesker som opplever følelsesmessige og eksistensielle kriser. Vår oppgave er å se, støtte og styrke de som kontakter oss, og gi håp til mennesker som er i en utsatt situasjon. Krisetjenesten er en selvmordsforebyggende tjeneste som i 2020 besvarte over 164.000 henvendelser. Landsforeningen har et nasjonalt sekretariat som skal styrke de lokale sentrene. Kirkens SOS ønsker å være en krisetjeneste preget av tilgjengelighet, der det alltid er noen når man trenger det mest. Den som tar kontakt kan være anonym. Det er et mål at alle som kontakter Kirkens SOS skal kjenne seg anerkjent, bli møtt med omsorg og oppleve seg styrket gjennom samtalen. Vi tar utgangspunkt i at alle mennesker har lik verdi. Vi møter de som tar kontakt med respekt som bekrefter deres menneskeverd.