Nyansatt Seniorrådgiver i Kirkens SOS Møre og Romsdal

Carl-Axel Bang-Ellingsen er ansatt i en nyopprettet stilling som Seniorrådgiver i Kirkens SOS Møre og Romsdal.
Publisert: 30. august 2021.

Carl-Axel er utdannet innen organisasjonspsykologi fra BI og NTNU, og har jobberfaring som konsulent fra Kirkens Bymisjon. Han har også tidligere jobbet med akuttpsykiatri og prosjektledelse.

Carl-Axel er fra Oslo, og har nylig flyttet til Åse sammen med familien. Han er historieinteressert og glad i friluftsliv, og er en strukturert og engasjert medarbeider. Carl-Axel ser frem til å ta fatt på arbeidsoppgaver rettet mot administrativt og faglig delansvar for senteret, og utvikling av relasjoner til næringsliv og organisasjoner i Møre og Romsdal.

-Vi vil gjerne ønske vår nye medarbeider velkommen, og gleder oss til å ha Carl-Axel sine gode erfaringer med rekruttering av unge frivillige med oss denne høsten.

Staben i Kirkens SOS Møre og Romsdal