Et nytt samarbeid: innføringskurs høst 2021

Som en del av det DAM-støttede prosjektet «Digital deltakelse for senior frivillige» har Kirkens SOS Trøndelag og Møre og Romsdal samarbeidet om å holde det digitale innføringskurset for Høst 2021 sammen.
Publisert: 29. september 2021.
Illustrasjon: Hanne Løvdahl

Målet med det DAM-støttede prosjektet «Digital deltakelse for senior frivillige» er å gi ekstra tilrettelegging gjennom digitale verktøy og oppfølging for å beholde og rekruttere frivillige.

Kurset som hadde oppstart 27/09 foregår digitalt i Zoom. Et team med teknisk ansvar fulgte opp tekniske behov i forkant, under og etter kurssamlingen. Deltakere på innføringskurs, samt nåværende frivillige har fått tilbud om kurs og støttebrosjyre i digital deltakelse.

Det er en ny opplevelse for oss å samarbeide om kurs og tilrettelegging på tvers av to fylker. Vi erfarer at det krever koordinering og gir god mulighet for erfaringsutveksling. Erfaringene kan få flere til å delta i det digitale felleskapet i fremtiden.

Vil du bli frivillig?

Det er ikke for sent å melde seg på! Kirkens SOS holder kurs digitalt med oppstart fortløpende hele høsten. Ta kontakt via denne lenken for å få mer informasjon om neste innføringskurs: kirkens-sos.no/Frivillig/ Eller ta kontakt med Møre og Romsdal direkte på e-post for å vite mer om vår digitale tilrettelegging: [email protected]