Åpen filmvisning med samtale i Molde og Ålesund: Kan vi skape mer glede ved å snakke sammen?

Filmen JOY vises 8. juni (Ålesund) og 9. juni (Molde), som en del av Kirkens SOS sitt engasjement om dialog og samtale Arrangementet er en del av markeringen av frivillighetens år 2022, og er åpent for alle !
Publisert: 10. mai 2022.

I filmen møter vi fredsprisvinnerne Desmond Tutu som nylig gikk bort, og Dalai Lama - to globale ikoner som møtes for en siste gang for å dele eldgammel visdom og banebrytende vitenskap. Gjennom dialog og latter formidler de hvordan vi kan finne glede, uavhengig av utgangspunkt.

Vi varmer opp til filmen med en samtale om frivillighet som ingrediens i hverdagsglede. Arrangementet er åpent for alle frivillige, menigheter og lokalsamfunn.

Dette er også en fin anledning til å ta med seg en venn som er nysgjerrig på frivillig arbeid eller krisetjenesten vår. Les mer og finn inspirasjon om frivillighet og en hverdag med bedre samtaler her:

https://www.kirkens-sos.no/fri... og https://www.kirkens-sos.no/sam...

Ålesund bibliotek Moa 8.juni kl 18:30

Molde Rådhussalen 9. juni kl 18:00

Litt mer om filmen:

De to ikoniske fredsprisvinnerne Hans høyhet Dalai Lama og erkebiskop Desmond Tutu deler sin visdom gjennom en lattermild dokumentarfilm som er inspirert av deres internasjonale New York Times-bestselger, The Book of Joy. Filmproduksjonsteamet inkluderer flere Oscar- og Emmy-vinnere, og er spådd, som boken, å være en motgift mot tiden vi lever i (Boston Globe). Filmen er en del av “The Big Joy Project” som er verdens største medvirkningsprosjekt for økt lykke: www.missionjoy.org/bigjoy. Filmen vises med engelske undertekster.