Trenger du noen å snakke med?

God å snakke med

Mange mennesker trenger noen å snakke med om sine tanker og følelser, men finner dem gjerne ikke blant sine nærmeste.

Vi tror at Kirkens SOS kan bidra til å skape flere gode samtalepartnere og samtaler.

Vi har derfor laget et kurskonsept som heter 'God å snakke med'. Kurset gir konkrete råd og tips om hvordan du kan bli en bedre samtalepartner. Kursprogrammet er basert på erfaringer og kunnskap som Kirkens SOS har samlet gjennom over 40-års tjeneste og samtale med mennesker i krise.

Hvis du er interessert i et slikt kurs, ta kontakt med oss på: post@kirkens-sos.no

Praktisk informasjon:
God å snakke med er et en- til to-timers kurs for deg som ønsker å bli en bedre samtalepartner – en det er lett å komme til når livet er vanskelig. ”God å snakke med”-kurset fortsetter refleksjonen om hvordan vi kan snakke bedre sammen, og gir deg muligheten til å trene mer på enkle teknikker for å skape gode samtaler i hverdagen. Kurset krever ingen forhåndskompetanse.

Les mer om God å snakke med