Kirkens SOS i Sør-Hålogaland

8001 BODØ

Bankgata 1

1503 40 59419 Mrk: KSOS.
971 390 069 (Kirkens Bymisjon i Bodø)

Kirkens SOS i Sør-Hålogaland

Kirkens SOS i Sør-Hålogaland har sin virksomhet i Bodø. Her er vi en del av Kirkens Bymisjon.

Virksomhetsleder er Inger Johanne Lindahl. I dag er vi over tretti frivillige medarbeidere. Til høsten vil vi få et flott og nytt vaktrom hvor vi besvarer henvendelser på telefon. Årlig besvarer vi omkring flere tusen  henvendelser fra mennesker i følelsesmessig eller eksistensiell krise.

- Er du et medmenneske å snakke med når livet er som verst?

Inger Johanne oppfordrer alle som ønsker å gjøre en forskjell for sine medmennesker til å bli frivillige medarbeider.

Daglig leder Inger Johanne Lindahl

​Kurs for nye frivillige i Bodø

Innføringskurs for nye frivillige i Kirkens SOS i Bodø starter  torsdag 2 februar.  Hvis du vil være med så ta kontakt med undertegne eller send inn kontaktskjema. Frist for påmelding er fredag 27. januar.

Invitasjon Innføringskurs Våren 2017 finner du her.

For påmelding eller spørsmål ta kontakt med Inger Johanne Lindahl på epost: inger.johanne.lindahl@bymisjon.no

eller telefon: 902 682 36.
Du kan også sende oss kontaktskjema

Du får god opplæring i å møte mennesker i krise. Våre metoder bygger på 40-års erfaring med krisetelefon. Vår visjon er å se, støtte og styrke våre medmennesker. Som frivillig medarbeider er du anonym.

Å snakke med folk om livet gir mening.

Engasjer deg

“Å være tilstede for mennesker som opplever livet på sitt vondeste er det mest meningsfulle jeg har brukt fritiden min på.”

Kaj, frivillig medarbeider Kirkens SOS

Mer om frivillig arbeid i Kirkens SOS

Vil du engasjere deg nå? Ta kontakt med ditt lokale SOS-senter ved å trykke på knappen.

Jeg vil bli frivillig

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Andre måter å gi en gave på