Jubileumsgudstjenester 4. og 11.november

I forbindelse med Kirkens SOS i Telemark sitt 40-årsjubileum vil det bli avholdt to jubileumsgudstjenester, henholdsvis i Bø Kyrkje 4.november og Skien kirke 11.november, begge kl 11.00. Gudstjenesten er åpen for alle, og vi håper alle som ønsker vil ta turen til kirken denne formiddagen. Bli med på å feire og få vite mer om Kirkens SOS i Telemark - som er en livskraftig, livsviktig, faglig og relevant 40-åring!

Kirkens SOS står dag og natt står på for å være til stede for de som trenger noen å prate med. I Jubileumsgudstjenestene vil det bli mulighet til å høre litt om Kirkens SOS gjør. I begge gudstjenestene vil det bli flotte innslag og vi arrangerer kirkekaffe etter gudstjenestene.

I løpet av gudstjenestene vil du få mulighet til å gi en jubileumsgave til Kirkens SOS.

Jubileumsgudsteneste i Bø Kyrkje

TID: 4.november kl 11.00

STED: Bø Kyrkje, Kyrkjevegen 62, 3800 Bø

I Jubileumsgudstenesten i Bø Kyrkje vil det bli tale av Erling Jakobsen, diakonikonsulent i Agder og Telemark Bispedømme. Sokneprest Axel Bugge leder gudstjenesten.

Kirkekaffe etter gudstjenesten.

Følg Jubileumsgudstenesten i Bø Kyrkje på Facebook ved å trykke her.

Erling Jakobsen. Bilde fra Agder og Telemark Bispedømmes nettside.

Jubileumsgudstjeneste i Skien kirke

TID: 11.november kl 11.00

STED: Skien kirke, Kirkeplassen 1, 3717 Skien

Sogneprest Øystein Gunnersen vil lede gudstjenesten. Generalsekretær i Kirkens SOS Leif Jarle Theis holder søndagens preken. Sang og musikk får vi fra Sandefjord Blandede Kor.

Kirkekaffe etter gudstjenesten i Menighetshuset.

Følg Jubileumsgudstjenesten i Skien Kirke på Facebook ved å trykke her.

Sandefjord Blandede Kor
Leif Jarle Theis Foto: Thomas Xavier Floyd