Jubileumskonsert Kirkens SOS i Telemark 40 år

Er du klar for en storslått jubileumskonsert med innslag av sang, musikk, dikt og spennende historier? Her blir det noe for enhver smak og vi håper du sammen med oss vil være med å feire vårt 40-årsjubileum.

TID: 10.november kl 18.00

STED: Gulset Kirke, Gulsetvegen 165, 3726 Skien

PRIS: Arrangementet er gratis. Du får mulighet til å gi en gave til Kirkens SOS.

Dette er en kveld som er åpen for alle, både deg som kjenner godt til Kirkens SOS, du som er nåværende eller tidligere frivillig medarbeider og for deg som aldri har hørt om oss. Bli med på å feire og få vite mer om Kirkens SOS i Telemark - som er en livskraftig, livsviktig, faglig og relevant 40-åring!

Klosterøen og Scheensvassdraget Spadser- og Mandssangforening

Av spennende godbiter kan vi allerede nå avsøre at Hilde Nordland Gundersen og Nina Gromstad kommer. Vi får også besøk av Klosterøen og Scheensvassdraget Spadser- og Mandssangforening. Kvelden ledes av Ole Ragnar Helgen, som er styreleder i Kirkens SOS i Telemark.

Følg med på Facebook for mer oppdatert info.

Fra kl 17.30 og i pausen vil det bli mingling og det serveres «SOS-meny» med lett snacks og frukt. Kvelden varer til ca kl 21.00.