Jubileumsuke 4.-11.november!

Kirkens SOS i Telemark fyller i år 40 år. Dette skal vi feire med fagseminar om Ungdom og psykisk helse, Jubileumskonsert og to jubileumsgudstjenester. Kirkens SOS i Telemark er en livskraftig, livsviktig, faglig og relevant 40-åring!

1978 - 2018: 40 år med Kirkens SOS i Telemark skal feires.

Program for jubileumsuken:

Søndag 4.november kl 11.00: Jubileumsgudsteneste i Bø kyrkje.
Trykk her for å lese mer om gudstjenesten i Bø Kyrkje.


Axel Bugge, sogneprest, inviterer sammen med Kirkens SOS i Telemark til jubileumsgudsteneste i Bø Kyrkje 4.november kl 11.00.

Tirsdag 6.november kl 09.00-15.30: Fagseminar: Ungdom og psykisk helse. Samarbeid med Universitetet i Sør-Øst Norge, Campus Porsgrunn. Sted: USN i Porsgrunn i Auditorium B-1050 Vessia. Kjølnes ring 56, 3918 Porsgrunn. Mer info finner du her.

Lene Hopland Bergset fra landssekretariatet til Kirkens SOS er en av foredragsholderne på fagseminaret 6.november. Fote: Thomas Xavier Floyd

Lørdag 10.november kl 18.00: Jubileumskonsert i Gulset kirke. Spennende innslag og artister. Les mer om jubileumskonserten hvis du trykker her

Klosterøen og Scheensvassdraget Spadser- og Mandssangforening er et av flere spennende innslag vi får se og høre på jubileumskonserten 10.november.

Søndag 11.november kl 11.00: Jubileumsgudstjeneste i Skien kirke.
Trykk her for å lese mer om gudstjenesten i Skien Kirke.

Alle arrangementene er gratis.


Mer info vil komme her på nettsiden og på vår facebook-side: www.facebook.com/kirkenssostel...

Kirkens SOS i Telemark er en livskraftig, livsviktig, faglig og relevant 40-åring!