Bli en bedre samtalepartner: Fredagslunsj og "God å snakke med kurs"

Bli en bedre samtalepartner: Delta på fredagslunsj hvor vi serverer både mat og "God å snakke med kurs" Hva gjør vi når vi møter en kollega, et familiemedlem eller en venn som har det litt vanskelig? Det er ikke alltid så enkelt. Hva skal vi si? Hva om vi sier noe som gjør situasjonen verre? «God å snakke med» er et kortkurs som gjør deg til en litt bedre samtalepartner, og gir deg konkrete råd og tips om hvordan du kan håndtere samtaler i ulike situasjoner.
Publisert: 17. juni 2019.

Vanlige utfordringer i hverdagen gjør at mange av menneskene rundt oss trenger en god samtale. Dette vet vi av erfaring. Ingen deltar i flere vanskelige samtaler enn Kirkens SOS. Kurset bygger på 45 års erfaring i å snakke med folk om de vanskelige tingene. Vi har gjennom flere år brukt denne kompetansen til å holde kurs og får gode tilbakemeldinger fra kursdeltakerne. Nå vil vi gi alle mulighet til å melde seg på kurset.

Kurset gir konkrete råd og tips om hvordan du kan bli en bedre samtalepartner i de ulike relasjonene du står i - på jobb, i fritid og blant familie og venner. Kursprogrammet er basert på erfaringer og kunnskap som Kirkens SOS har samlet gjennom over 40-års tjeneste og samtale med mennesker i krise.

Kurset krever ingen forhåndskompetanse. Vi inviterer til en hyggelig fredagslunsj hvor vi serverer både lunsj og kurset «God å snakke med», totalt 3 timer.

"Kjempebra! absolutt alle tema og råd kan brukes både i jobbsammenheng og på privat basis. Kunne ha hørt på dere i 2 timer til»
Tilbakemelding fra tidligere kursdeltaker

Meld deg på kurset selv, ta med en venn eller gi kurset som en gave.

Tid: Vi holder i høst to kurs. Du kan velge mellom fredag 23.august eller fredag 6.september. Begge dager er kurset klokken 12.00-15.00.
Sted: Holbergs gate 14, 3717 Skien. I Kirkens SOS Telemark sine lokaler i 3.etasje.
Pris: 450,- som inkluderer både kurs, god lunsj og forfriskninger.

Påmelding til kurset 6.september trykk her.

Dersom du har noen spesielle diettbehov/allergier så gi beskjed på e-post slik at vi kan ordne dette: [email protected]