Kurs for nye frivillige!

Onsdag 25.september starter vi kurs for nye frivillige til vår viktige krisetjeneste. Kurset har ni samlinger og i tillegg får du prøvd deg på prøve-vakter underveis. Inntaket til kurset er allerede startet, så ta gjerne kontakt om du er interessert!

Kirkens SOS er landets største døgnåpne krisetjeneste på telefon, SOS-melding og SOS-chat. Hvert år tar våre 1000 engasjerte frivillige medarbeidere imot nærmere 200 000 samtaler. Likevel er det en av tre som ikke får svar. Derfor trenger vi flere frivillige. Som frivillig er det aller viktigste å være et lyttende medmenneske, å være til stede for og søke å gi håp når livet utfordrer. Noen av dem som tar kontakt trenger å holde ensomheten på avstand, andre er syke og redde. Noen tenker på å avslutte livet. Vi vet at en god samtale noen ganger kan bidra til å redde liv.

Vil du ha et innblikk i hvordan det kan være å ha nattevakt i Kirkens SOS? Ta en titt her: www.alltidher.no

“Å være til stede for mennesker som opplever livet på sitt vondeste er det mest meningsfulle jeg har brukt fritiden min på.”
Kaj, frivillig medarbeider Kirkens SOS

Ønsker du å bli frivillig medarbeider hos oss i Telemark? Du kan fylle ut søknadsskjema allerede nå, så tar vi kontakt med deg, eller du kan ringe oss (900 59 297) eller fylle ut kontaktskjema dersom du ønsker å vite mer før du søker.

Kurset starter ONSDAG 25.SEPTEMBER i våre lokaler i Holbergs gate 14 i Skien. Kursprogram finner du her.