Nysgjerrig på hva det vil si å være frivillig?

Lurer du på hva det vil si å være frivillig i Kirkens SOS? Har du hørt at det går an, men vet ikke helt hva det vil si og lurer på om det kan være noe for deg? Mandag 26.august har du muligheten til å få et lite innblikk i vår tjeneste. Du får vite mer om Kirkens SOS og du vil få treffe noen av våre frivillige.

Vil du allerede nå ha et innblikk i hvordan det kan være å ha nattevakt i Kirkens SOS? Ta en titt her: www.alltidher.no

Vi inviterer til en åpen samling hvor du får høre om frivillighet som gir livet nye perspektiver.

-Det er lite som gir mer mening enn å bidra til å gi et annet menneske styrke til å holde ut litt til. Dette sier Tone, frivillig i Kirkens SOS.

Kirkens SOS er landets største døgnåpne krisetjeneste på telefon, SOS-melding og SOS-chat. Hvert år tar våre 1000 engasjerte frivillige medarbeidere imot nærmere 200 000 samtaler. Likevel er det en av tre som ikke får svar. Derfor trenger vi flere frivillige.

Bli med på denne åpne og helt uforpliktende informasjons-samlingen hvor du får bli litt mer kjent med Kirkens SOS, info om kurs for nye frivillige og hilse på noen frivillige og høre om hvordan det er å være frivillig. Samme samling holdes både på dagtid og kveldstid - velg den som passer best for deg! Mandag 26.august kl 13-14.30 eller kl 18-19.30. Det blir enkel servering med kaffe/te og frukt.

Som frivillig er det aller viktigste å være et lyttende medmenneske, å være til stede for og søke å gi håp når livet utfordrer. Noen av dem som tar kontakt trenger å holde ensomheten på avstand, andre er syke og redde. Noen tenker på å avslutte livet. Vi vet at en god samtale noen ganger kan bidra til å redde liv.

For mer info om kurs for nye frivillige, hvordan melde seg på kurs med mer - les her.

Velkommen :-)