Vi trenger frivillige!

Onsdag 26.februar starter vi kurs for nye frivillige til vår viktige krisetjeneste. Vi besvarer på landsbasis ca 500 henvendelser hvert døgn. Likevel er det 1 av 3 som ikke får svar. Vi trenger derfor nye frivillige! Innføringskurset har i hovedsak samlinger på onsdagskvelder og en lørdagssamling. I tillegg får du prøvd deg på prøve-vakter underveis.Kontakt oss dersom du er interessert i å bli med på vårens kurs. Les mer her.

Vi i Kirkens SOS er landets største døgnåpne krisetjeneste. Vi besvarer henvendelser på telefon, SOS-melding og SOS-chat. Hvert år tar våre rundt 1000 engasjerte frivillige medarbeidere imot nærmere 200 000 samtaler. Likevel er det en av tre som ikke får svar.

Derfor trenger vi flere frivillige. Som frivillig er det aller viktigste å være et lyttende medmenneske, å være til stede for og søke å gi håp når livet utfordrer. Noen av dem som tar kontakt trenger å holde ensomheten på avstand, andre er syke og redde. Noen tenker på å avslutte livet. Vi vet at en god samtale noen ganger kan bidra til å redde liv.

Vil du ha et innblikk i hvordan det kan være å ha nattevakt i Kirkens SOS? Ta en titt her: www.alltidher.no

“Å være til stede for mennesker som opplever livet på sitt vondeste er det mest meningsfulle jeg har brukt fritiden min på.” Kaj, frivillig medarbeider Kirkens SOS

Neste kurs for nye medarbeidere starter ONSDAG 26.FEBRUAR.
Kursprogram finner du her.
Kurset holdes på Kjernehuset på Gvarv.

Ønsker du å bli frivillig medarbeider hos oss i Telemark? Du kan fylle ut søknadsskjema nå, så tar vi kontakt med deg, eller du kan ringe oss (900 59 297) eller fylle ut kontaktskjema dersom du ønsker å vite mer før du søker.