Bli en bedre samtalepartner, gratis kurs på Gvarv

​Vanlige utfordringer i hverdagen gjør at mange trenger en god samtale. Kurset "God å snakke med" gir konkrete råd og tips om hvordan du kan bli en bedre samtalepartner i de ulike relasjonene du står i - på jobb, i fritid og blant familie og venner. Onsdag 29.januar kl 18.00-20.30 kan du bli med på gratis kurs på Gvarv.

Kurset bygger på 45 års erfaring i å snakke med folk om de vanskelige tingene.

Kurset er gratis og det krever ingen påmelding.

Arrangører er Kirkens SOS Telemark i samarbeid med Frivilligsentralen i Sauherad. Kursholder er Melle Aakenes fra Kirkens SOS.

På dette kurset vil det også bli gitt informasjon om det å være frivillig medarbeider på krisetjenesten til Kirkens SOS. Onsdag 26.februar starter Kirkens SOS Telemark kurs for nye frivillige på Kjernehuset på Gvarv. Dette er derfor også en gyllen anledning til å lære litt mer om Kirkens SOS og arbeidet de driver med sin døgnåpne krisetjeneste.