Bli en bedre samtalepartner!

Vi tilbyr 2-timers-kurset "God å snakke med". Neste åpne kurs er 16.november i Lademoen kirke. Pris kr 300,-. Billetter på TicketCo: https://ksostrondelag.ticketco.events/no/nb/e/god_aa_snakke_med__kurs
Publisert: 12. august 2019.

Vanlige utfordringer i hverdagen gjør at mange av menneskene rundt oss trenger en god samtale. Dette vet vi av erfaring. Ingen deltar i flere vanskelige samtaler enn Kirkens SOS. Vi har gjennom flere år brukt denne kompetansen til å holde kurs og får gode tilbakemeldinger fra kursdeltakerne. Kursprogrammet er basert på erfaringer og kunnskap som Kirkens SOS har samlet gjennom over 40-års tjeneste og samtale med mennesker i krise. Denne kompetansen kan du nå få ta del av!

God å snakke med er et to-timers kurs for deg som ønsker å bli en bedre samtalepartner - en det er lett å komme til når livet er vanskelig. God å snakke med kurset fortsetter refleksjonen om hvordan vi kan snakke bedre sammen, og gir deg muligheten til å trene mer på enkle teknikker for å skape gode samtaler i hverdagen. Kurset krever ingen forhåndskompetanse.

Vi tror det er god helse i gode samtaler og tenker derfor at et slikt fokus også kan være et viktig forebyggende tiltak i bedrifter og foreninger, med tanke på arbeidsmiljø og sykefravær.

Praktisk informasjon

God å snakke med er et to-timers kurs for deg som ønsker at dine ansatte eller medarbeidere skal bli en bedre samtalepartner. Dette kan gjelde hverdagstemaer eller litt vanskelige temaer.

Målgruppen for kurset er alle typer bedrifter og organisasjoner. Dere må stille med lokaler og betale reisekostnader for våre kursholdere. Inntektene fra kurset går til å drifte samtale-tjenesten.

Antall på kurset: 10 - 50 personer

Pris etter forespørsel.

Hvis du er interessert i et slikt kurs, ta kontakt med oss på: [email protected]

Samarbeidsavtaler og skreddersydde kurs

For større bedrifter inngår vi gjerne samarbeidsavtaler med for eksempel 10 kurs per år. Behov for antall kurs per år avhenger av størrelsen på bedriften. Vi kan tilby skreddersydde kurs såfremt vi har kapasitet.

Les mer på https://www.kirkens-sos.no/samtalekurs

Lær mer om samtaletipsene her:

Webinar på YouTube