Trenger du noen å snakke med?

Kirkens SOS gir ut bok!

"God å snakke med" er basert på kurset vårt med samme navn, og er skrevet til deg som ønsker å bli en bedre samtalepartner. Her får du konkrete råd, tips og øvelser som gjør deg mer bevisst på hva som er viktig og grunnleggende for den gode praten.
Publisert: 9. oktober 2020.
- "God å snakke med" gir verktøy som kan gjøre det lettere å snakke om det som er vanskelig, og noen ganger også bidra til å redde liv, sier vår kommunikasjonsansvarlig Hailey Hammer.

Små og store utfordringer i livet gjør at mange av menneskene rundt oss trenger en god samtale. Denne boken hjelper deg å snakke om alt fra hverdagens problemer til spørsmål som handler om liv og død. Vi vet at samtaler kan redde liv, men da må vi våge å spørre. Lytte. Tåle stillheten, og det å være sammen med andre der det er vondt. Vi ønsker å gi deg kunnskapen og tryggheten du trenger for å klare det.

- Med denne boka ønsker vi å dele verktøyene som vi av erfaring vet kan gjøre det lettere å snakke om det som er vanskelig, og noen ganger også bidra til å redde liv, sier vår kommunikasjonsansvarlig Hailey Hammer.

Boken hjelper deg mellom annet med å:

  • Bli en bedre lytter
  • Forstå følelser hos deg selv og andre
  • Hjelpe til med å rydde og sortere i det som er vanskelig og kaotisk
  • Stille spørsmålene som kan redde liv
  • Ta de riktige grepene i samtaler med ungdom

Og gir deg verktøyene du trenger for å bli en god og trygg samtalepartner.

Boken kan bestilles her: www.friskforlag.no