Ensomheten tar ikke ferie.
Vi er her alltid. Også i sommer.

Kirkens SOS er en døgnåpen tjeneste

Vi tilbyr SOS-telefon, SOS-chat og SOS-melding. Telefon- og meldingstjenesten er tilgjengelig for alle som trenger noen å snakke eller skrive med 24 timer i døgnet, hele året rundt. Chattetjenesten har egne åpningstider som du finner her.

Alle krisetjenestene hos Kirkens SOS stiller samme krav til kompetanse for de frivillige som bemanner de ulike tjenestene. Når du kontakter oss er du alltid anonym, og du kan alltid være sikker på at det du forteller ikke fortelles videre eller formidles til andre. Våre frivillige har ingen mulighet til å finne ut hvem du er dersom du ikke velger å fortelle dette selv.

Kirkens SOS har nærmere 1000 frivillige medarbeidere. De er ulike mennesker med forskjellig bakgrunn og livserfaring. Det våre frivillige har til felles er Kirkens SOS sine grunnleggende verdier, som du kan lese mer om her.