Trenger du noen å snakke med?

Kirkens SOS søker prosjektmedarbeider!

Vi trenger din kunnskap og ditt pågangsmot! For nå skjer det spennende ting. Kirkens SOS skal fra 1.1.2019 omdannes til en landsforening. De 11 lokale SOS-sentrene skal innlemmes i en ny linjestyrt landsforening ved virksomhetsoverdragelse. Nå mobiliserer vi kunnskap og nøyaktighet i kombinasjon med samarbeid og gjennomføringsevne slik at omdanningen kan skje så raskt og riktig som mulig. Overgangen til landsforening krever en ekstra innsats.

Velkommen til ny daglig leder i Kirkens SOS i Telemark!

Det er med stor begeistring at vi ønsker Melle Aakenes velkommen tilbake til Kirkens SOS, hun har nemlig være daglig leder hos oss tidligere. Melle er 57 år og kommer fra en jobb som integreringskonsulent i Sandefjord. Hun tar over stillingen etter Arne Sørlie, som går av med pensjon. Bli bedre kjent med Melle og vårt SOS-senter i Telemark.

Kirkens SOS blir en landsforening, gratulerer!

I helgen besluttet Landsmøtet at Kirkens SOS vil bli en samlet landsforening fra 1. januar 2019. Vi er Norges største døgnåpne krisetjeneste på telefon og internett, det skal vi fortsette med! Endringen vil bidra til at Kirkens SOS vil være enda bedre rustet til møtet med fremtidens krav til fellesløsninger innen personal, økonomi og administrasjon og mye mer. Overgangen til en landsforening vil være med å styrke vår lokale tilstedeværelse og ivareta våre dyktige og engasjerte frivillige medarbeidere. Her er generalsekretær Leif Jarle Theis sin tale på Landsmøtet 17. mars:

Spørsmål og svar om SOS-chat

På SOS-chat kan du snakke om det du vil. Samme hvordan du har det eller hva du har opplevd så er vi klare for å snakke med deg om det. Ingenting er for lite og ingenting er for stort – vi vil gjerne snakke med deg om det du trenger å snakke om. Har du spørsmål om SOS-chat? Her får du noen svar.