Trenger du noen å snakke med?

Bli med på kurs for nye frivillige i juli!

Behovet for flere frivillige er så stort at vi setter opp et innføringskurs på Scandic Park Sandefjord i juli, hvor vi dekker noe av reise- og oppholdskostnadene.

- Det føles som et privilegium

- Det å kunne være den personen som er der, som noen våger å åpne seg for og snakke til og fortelle om sitt liv, det føles veldig verdifullt, sa Sjur, en av våre frivillige, da Kirkens SOS gjestet Kvelden før kvelden forrige jul.

- Lysere tider gir mørketid for mange

- Sol og varmere dager, og fritid med venner og familie i påsken, er etterlengtet av mange. Men for mange er våren og påsken faktisk en krevende tid, skriver generalsekretær Lasse Heimdal.

Kirkens SOS gir ut bok!

"God å snakke med" er basert på kurset vårt med samme navn, og er skrevet til deg som ønsker å bli en bedre samtalepartner. Her får du konkrete råd, tips og øvelser som gjør deg mer bevisst på hva som er viktig og grunnleggende for den gode praten.