Trenger du noen å snakke med?

Internasjonal kongress om relasjoner som gir mening

IFOTES arrangerer en internasjonal kongress i Udine, Italia 3.-7. juli 2019. Tema er ensomhet, om å bygge relasjoner og psykisk helse. Her kan du lese mer og melde deg på.

Bli kjent med vår nye daglige leder i Trøndelag

Bodil Slørdal startet i jobben som daglig leder i mars i år og tar over etter Sveinung Tennfjord. Bodil er 45 år kommer fra stillingen som sokneprest i Nidaros domkirke og Vår Frue menighet i Trondheim sentrum. Vi stilte henne noen spørsmål for å bli litt bedre kjent. Velkommen til oss!

Møt daglig leder i Kirkens SOS i Agder, en mann som skaper mye glede og motivasjon!

Bli bedre kjent med Asle og les om hva som gjorde størst inntrykk da han gikk inn i jobben som leder i Kirkens SOS. Han har en svært allsidig yrkeserfaring, både som sogneprest i Hånes og kinosjef.

Velkommen til ny daglig leder i Kirkens SOS i Telemark!

Det er med stor begeistring at vi ønsker Melle Aakenes velkommen tilbake til Kirkens SOS, hun har nemlig være daglig leder hos oss tidligere. Melle er 57 år og kommer fra en jobb som integreringskonsulent i Sandefjord. Hun tar over stillingen etter Arne Sørlie, som går av med pensjon. Bli bedre kjent med Melle og vårt SOS-senter i Telemark.