Trenger du noen å snakke med?

Kirkens SOS Rogaland søker konsulent

Kirkens SOS Rogaland søker konsulent i 100 prosent stilling fra 06.05.2019. Vi søker en engasjert medarbeider som motiveres av frivillighet, har erfaring med innsamling og synes det er gøy med synlighetsarbeid. Vi tilbyr en jobb som gir mening.

Kirkens SOS Rogaland søker vikar for leder

Kirkens SOS Rogaland har ledig et vikariat som leder for senteret fra 05.08.2019 til 31.05.2020 (10 mnd). Vi søker en engasjert leder som kan bidra til at Kirkens SOS alltid er til stede for mennesker som trenger en fortrolig samtale.

1. januar 2019 - en merkedag i Kirkens SOS sin historie

Fra nå av er Kirkens SOS en landsforening. Ni av de elleve sentrene i norgesnettverket ble 1. januar fusjonert med sentralleddet. De to siste sentrene blir innlemmet innen to år. Bakgrunnen for omdanningen er ønsket om å ruste Kirkens SOS for fremtiden med bedre og flere felles administrative løsninger og en helhetlig personalledelse med sentralt arbeidsgiveransvar.

Samtaletips: Hold på hemmeligheter

Christine er ansatt i Kirkens SOS og kjenner godt til våre samtaletips. Vi har spurt om hun kan fortelle litt om dagens samtaletips, hvorfor er det så viktig?