Trenger du noen å snakke med?

SOS-telefonen

Telefonnummeret til vår krisetelefon er: 22 40 00 40.

Telefonen vår er åpen hver dag, hele døgnet, uansett om det er helg, ferie eller helligdag. Det kan noen ganger oppstå kø på telefonen - i så fall håper de som ønsker å prate med oss sender SOS-melding i stedet, som vi svarer på innen 48 timer.

I 2019 besvarte vi i underkant av 200 000 anrop.

Det viktigste Kirkens SOS kan tilby er et lyttende medmenneske, som gir støtte og trøst i møte med den smerten som formidles.

Du kan ringe anonymt, krisetelefonen har ingen nummervisning. Alle medarbeidere ved Kirkens SOS har taushetsplikt og er anonyme.

Ønsker du å gi oss en tilbakemelding?

Hvordan krisetelefonen fungerer

Det viktigste Kirkens SOS kan tilby er et lyttende medmenneske, som gir støtte og trøst i møte med den smerte som formidles.

Du kan ringe anonymt, krisetelefonen har ingen nummervisning. Alle medarbeidere ved Kirkens SOS har taushetsplikt. Medarbeiderne er også anonyme.

De som kontakter Kirkens SOS kan være trygge på at vi er til å stole på. Alle våre telefonvakter er frivillige medarbeidere. Deres oppgave er ikke å forkynne eller gi råd, men å lytte til det du har på hjertet.

Kirkens SOS tar ikke betalt for samtalen

3. mars 2015 byttet Kirkens SOS telefonnummer for å gjøre det billigere å ringe til oss. Vi er glade for å kunne tilby en billigere løsning. Det vil koste det samme å ringe vårt nye telefonnummer, som det koster å ringe et vanlig fasttelefonnummer. Prisene varierer fra abonnement til abonnement. For noen vil det være gratis, for andre en liten kostnad. Sjekk med din operatør.

Kirkens SOS tar seg ikke betalt for tjenesten og tjener ingenting på tellerskrittene.