Trenger du noen å snakke med?

Takk til alle våre støttespillere og givere

Men hvorfor trenger en organisasjon basert på frivillighet penger? I denne perioden har vi vært så heldige å være mottakere av mange ekstraordinære koronapakker. Men vi får tidvis spørsmål om hvorfor en frivillig organisasjon trenger midler – og det vil vi gi svar på her.

- Det er godt å merke at vi kan gjøre en forskjell

Mange av oss savner kanskje en god klem, nå som det så lenge har vært frarådet. I mellomtiden kan den tryggheten som kan oppstå i samtaler med oss, kanskje hjelpe litt. - Jeg er glad for at de som føler seg ensomme, ringer til oss i Kirkens SOS. At jeg kan være der og lytte, sier en av våre frivillige som har vært på vakt nå i koronatid.

«Han er ikke tung. Han er min bror.»

I en artikkel fra 1918 skriver Ralph Waldo Trine om en liten skotsk jente som bærer sin bror på ryggen. Det er tungt, men hun bærer byrden fordi det er meningsfylt – «Han er ikke tung. Han er min bror.»

Bli en litt bedre samtalepartner

I denne tiden hvor hverdagen er snudd på hodet for de aller fleste av oss, kan mange trenge en god samtale. Derfor deler vi våre ti samtaletips her. Tipsene er for alle og kan brukes både når det gjelder små og store problemstillinger.