Trenger du noen å snakke med?

Hvordan få ned selvmordstallene i Norge? - Et webinar fra Kirkens SOS

Kirkens SOS inviterte Fredrik Walby fra NSSF, Sandra Victoria Holst fra Psyktærlig og Hilde Lillestøl fra Kirkens SOS Møre og Romsdal for å diskutere hvordan vi kan få ned selvmordstallene i Norge.

Ordfører Marianne Borgen: - Jeg har nok blitt en litt bedre ordfører

Da koronasmitten kom til landet i midten av mars, måtte Oslos ordfører Marianne Borgen ta mange vanskelige valg for byen. En stor bekymring for henne var hvordan dette ville påvirke barn og unge. Kirkens SOS Oslo inviterte henne til å bidra som frivillig på SOS-chat.

Takk til alle våre støttespillere og givere

Men hvorfor trenger en organisasjon basert på frivillighet penger? I denne perioden har vi vært så heldige å være mottakere av mange ekstraordinære koronapakker. Men vi får tidvis spørsmål om hvorfor en frivillig organisasjon trenger midler – og det vil vi gi svar på her.

- Det er godt å merke at vi kan gjøre en forskjell

Mange av oss savner kanskje en god klem, nå som det så lenge har vært frarådet. I mellomtiden kan den tryggheten som kan oppstå i samtaler med oss, kanskje hjelpe litt. - Jeg er glad for at de som føler seg ensomme, ringer til oss i Kirkens SOS. At jeg kan være der og lytte, sier en av våre frivillige som har vært på vakt nå i koronatid.