Trenger du noen å snakke med?

Nye åpningstider på SOS-chat

Fra lørdag 3. september er SOS-chat er åpent hver dag fra 18.30 – 22.30. Helt siden Kirkens SOS åpnet SOS-chat har pågangen vært stor, og vi merker at det er mange som aller helst vil skrive med oss om det de tenker på. Vi har jobbet kontinuerlig for å utvide kapasiteten slik at så mange som mulig får snakket med oss på chat, og nå utvider vi igjen!

Bertine Zetlitz støtter kampen mot selvmord

I anledning Verdensdagen for selvmordsforebygging ruller Kirkens SOS i gang kampanjen ‘På kanten’ 2. september. Kampanjenavnet er ‘På kanten’ etter Bertine Zetlitz’ låt ved samme navn. Kirkens SOS bruker låta i kampanjefilmen og radiospotter som blir lagt ut på våre nettsider, Facebook og andre kanaler.

Takk til alle som gjør denne kampanjen mulig!

Kirkens SOS ruller ut kampanjen 'På kanten' i Forbindelse med Verdensdagen for selvmordsforebygging som markeres 10. september. Kampanjeperioden er 2.- 16. september 2016. Det er mange gode krefter som har gjort det mulig å realisere denne kampanjen, vi vil gjerne takke alle!

En god vei for mannen

Jeg får som mann en bekreftelse inntil et visst punkt på å mestre og være sterk, men det er en skjør plattform. Generalsekretær Leif Jarle Theis skrev innlegget til Verdidebatten i Vårt Land 17. juni 2016.