Har du lyst til å bli en enda bedre samtalepartner?

Vi har den store glede å arrangere et "God å snakke med"-kurs i Nittedal kirke, torsdag 6. februar kl 18-20. Kursholder er Solveig Heier Johannesen. Vi holder også "God å snakke med"-kurs i Greåker kirke, mandag 10. februar kl 18-20. Kursholdere er Inger Stølan Hymer og Nina Weberg. Gå inn på vår facebook-side for mer informasjon samt bestilling av billetter.

Vi trenger flere frivillige - nytt kurs starter på Greåker torsdag 30.01.20!

Har du lyst til å gi litt av din tid og være et medmenneske for noen som trenger deg? Har du lyst til å bli god til å møte mennesker som har det vanskelig? Klikk her for å få vite mer!

Årsmelding 2018 for Kirkens SOS Borg

Kirkens SOS er landets største døgnåpne krisetjeneste på telefon og internett. Samlet besvarte organisasjonen opp mot 200 000 henvendelser i 2018. Vi takker både frivillige og ansatte i Borg for deres bidrag til at vi har åpent når alle andre har stengt. Her kan dere lese årsmeldingen for 2018.