Vi trenger flere frivillige - nytt kurs starter på Greåker torsdag 22.08.19!

Har du lyst til å gi litt av din tid og være et medmenneske for noen som trenger deg? Har du lyst til å bli god til å møte mennesker som har det vanskelig? Klikk her for å få vite mer!

Kunstlotteri 2019

Kirkens SOS Borg arrangerer kunstlotteri med flotte premier! Klikk her for å se mer, eller gå inn på vår Facebook-side.

Har du lyst til å bli en enda bedre samtalepartner?

Vi inviterer til åpent "God å snakke med"-kurs i Greåker kirke mandag 26. august kl 18. Du kan lese mer om kurset her, eller gå inn på vår facebook-side.

Årsmelding 2018 for Kirkens SOS Borg

Kirkens SOS er landets største døgnåpne krisetjeneste på telefon og internett. Samlet besvarte organisasjonen opp mot 200 000 henvendelser i 2018. Vi takker både frivillige og ansatte i Borg for deres bidrag til at vi har åpent når alle andre har stengt. Her kan dere lese årsmeldingen for 2018.