Kirkens SOS Borg

Eventyrveien 8
1718 Greåker

Eventyrveien 8, 1718 Greåker

69 100 500 administrasjonen
414 07 550 daglig leder
7011 05 20067
971.275.596

Kirkens SOS Borg

Vi i Kirkens SOS i Borg har kontorlokaler/vaktrom i Greåker, Askim og Nittedal. Her er vi 2 ansatte og nærmere 85 frivillige medarbeidere.

Daglig leder er Inger S. Hymer. Vi svarer på telefon og SOS-melding. Årlig tar vi imot 10 000 henvendelser fra mennesker i følelsesmessig eller eksistensiell krise.

-Kan du gi 12 timer i måneden av din tid til å samtale med mennesker når livet er vondt og vanskelig?

Inger oppfordrer alle som ønsker å gjøre en forskjell for sine medmennesker til å bli frivillige medarbeidere i Kirkens SOS.

Daglig leder Inger S. Hymer

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?

Innføringskurs høsten 2018

Vi er nettopp ferdig med høstens innføringskurs for Greåker og Askim, men vi ser til vår store glede at vi har flere som har lyst til å bli frivillig medarbeider hos oss. Det betyr at vi vil kjøre et ekstra kurs i høst hvis vi får mange nok deltakere. Kurset vil i første omgang gjelde Greåker og Askim, og det vil holdes i våre lokaler i Eventyrveien 8, 1718 Greåker. Hvis det er noen som skal høre til vaktkontoret i Nittedal, og som kan påta seg å ta turen til Greåker for å gå på kurs, er dere hjertelig velkommen! Ta kontakt med Nina Weberg på tlf 979 00 882 hvis du har spørsmål, eller gå inn på våre hjemmesider www.kirkens-sos.no/borg. Klikk på fanen "Engasjer deg", og gå videre til "jeg vil bli frivillig". Der finner du vårt elektroniske søknadsskjema. Vi håper vi sees på kurs! Hilsen Inger og Nina

Klikk her hvis du har lyst til å benytte Grasrotandelen din til å støtte Kirkens SOS i Borg

Vi er helt avhengige av gaver for å nå flere som trenger et menneske å snakke med når det er som verst