Kirkens SOS Borg

7011 05 20067
971.275.596

Kirkens SOS Borg

Vi i Kirkens SOS i Borg har kontorlokaler/vaktrom i Greåker, Askim og Nittedal. Her er vi 2 ansatte; Inger S. Hymer og Nina Weberg. Vi har ca 80 frivillige medarbeidere.

Våre frivillige svarer på telefon og SOS-meldinger. Årlig tar vi imot 10 000 henvendelser fra mennesker i følelsesmessig eller eksistensiell krise.

-Kan du gi 12 timer i måneden av din tid til å samtale med mennesker når livet er vondt og vanskelig?

Vi oppfordrer alle som ønsker å gjøre en forskjell for sine medmennesker til å bli frivillige medarbeidere i Kirkens SOS.

Leder Inger S. Hymer

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?

Har du lyst til å bli en enda bedre samtalepartner?

Vi har den store glede å arrangere et "God å snakke med"-kurs i Nittedal kirke, torsdag 6. februar kl 18-20. Kursholder er Solveig Heier Johannesen. Vi holder også "God å snakke med"-kurs i Greåker kirke, mandag 10. februar kl 18-20. Kursholdere er Inger Stølan Hymer og Nina Weberg. Gå inn på vår facebook-side for mer informasjon samt bestilling av billetter.

Vi trenger flere frivillige - nytt kurs starter på Greåker torsdag 30.01.20!

Har du lyst til å gi litt av din tid og være et medmenneske for noen som trenger deg? Har du lyst til å bli god til å møte mennesker som har det vanskelig? Klikk her for å få vite mer!