Kirkens SOS Borg

7011 05 20067
971.275.596

Kirkens SOS Borg

Vi i Kirkens SOS i Borg har vaktrom på Greåker og i Nittedal. Hovedkontoret på Greåker har 2 ansatte; Inger S. Hymer og Nina Weberg. I tillegg har vi to prosjektmedarbeidere, Hilde Aarthun Hasselgård i 40% stilling på Greåker, og Solveig Heier Johannesen i 30% stilling i Nittedal. Vi har ca 90 frivillige medarbeidere.

Våre frivillige svarer på telefon og SOS-meldinger. Vi planlegger også å starte med chat. Årlig tar vi imot 10 000 henvendelser fra mennesker i følelsesmessig eller eksistensiell krise.

Vi oppfordrer alle som ønsker å gjøre en forskjell for sine medmennesker til å bli frivillige medarbeidere i Kirkens SOS.

Leder Inger S. Hymer

Kurs for nye frivillige

DIGITALT KURS STARTER 13.01.21 KL 18.00

-Kan du gi 12 timer i måneden av din tid til å samtale med mennesker når livet er vondt og vanskelig?

Vi er nettopp ferdig med høstens innføringskurs, men vi har fortsatt stort behov for nye medarbeidere. Vi starter nytt digitalt kurs 13.01.21 kl 18.00, og vi vurderer å starte oppmøtekurs parallelt så fort smittesituasjonen gjør det forsvarlig. Vi vil veldig gjerne høre fra deg!

Ønsker du å delta på neste kurs? Send søknad her! Du må være over 20 år, og du må ha lyst og anledning til å gi bort ca 12 timer pr måned. Vi tilbyr et faglig verdifullt innføringskurs, tett oppfølging og veiledning, og et inkluderende miljø.

Har du spørsmål kan du ta kontakt på epost: [email protected] eller på telefon:
Nina 979 00 882, eller Inger 414 07 550. Du kan også fylle ut kontaktskjema, så tar vi kontakt med deg.

Du får opplæring i å møte mennesker i ulike former for emosjonell og/eller eksistensiell krise. Våre metoder bygger på 40-års erfaring med krisetelefon, og en visjon om å se, støtte og styrke våre medmennesker. Som frivillig medarbeider er du anonym.

Å snakke med folk i livets motbakker gir mening.

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?

Årsmelding 2018 for Kirkens SOS Borg

Kirkens SOS er landets største døgnåpne krisetjeneste på telefon og internett. Samlet besvarte organisasjonen opp mot 200 000 henvendelser i 2018. Vi takker både frivillige og ansatte i Borg for deres bidrag til at vi har åpent når alle andre har stengt. Her kan dere lese årsmeldingen for 2018.