Leder (konstituert): Hilde Hasselgård

Kurs for nye frivillige

- Kan du gi 12 timer i måneden av din tid til å samtale med mennesker når livet er vondt og vanskelig? Vi vil veldig gjerne høre fra deg!

Det starter nasjonale, digitale kurs i høst, som det er mulig å delta på.

Ønsker du å bli frivillig? Send søknad her! Du må være over 20 år, og du må ha lyst og anledning til å gi bort ca 12 timer pr måned. Vi tilbyr et faglig verdifullt innføringskurs, tett oppfølging og veiledning, og et inkluderende miljø.

Har du spørsmål kan du ta kontakt på epost: [email protected] eller på telefon: 930 12 030. Du kan også fylle ut kontaktskjema, så tar vi kontakt med deg.

Du får opplæring i å møte mennesker i ulike former for emosjonell og/eller eksistensiell krise. Våre metoder bygger på 40-års erfaring med krisetelefon, og en visjon om å se, støtte og styrke våre medmennesker. Som frivillig medarbeider er du anonym.

Å snakke med folk i livets motbakker gir mening.

Kirkens SOS Borg

Eventyrveien 8
1718 Greåker

Eventyrveien 8, 1718 Greåker

930 12 030 (kontor)
7011 05 20067
971.275.596

Kirkens SOS Borg

Vi i Kirkens SOS Borg har vaktrom på Greåker og i Nittedal. Hovedkontoret er på Greåker og har 2 ansatte; Hilde Aarthun Hasselgård og Nina Weberg. I tillegg har spesialrådgiver i Landssekretariatet, Inger S. Hymer, kontorplass hos oss. Vi er ca. 90 frivillige medarbeidere.

Våre frivillige svarer på telefon, SOS-meldinger og chat. Årlig tar vi imot 10 000 henvendelser fra mennesker i følelsesmessig eller eksistensiell krise.

Vi oppfordrer alle som ønsker å gjøre en forskjell for sine medmennesker til å bli frivillige medarbeidere i Kirkens SOS.

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?

Viken fylkeskommune støtter Kirkens SOS Borg

Viken fylkeskommune støtter driften av Kirkens SOS Borg i 2021-2022.