Kirkens SOS i Borg

69 100 500 administrasjonen
926 16 691 daglig leder

Kirkens SOS i Borg

Vi i Kirkens SOS i Borg har kontorlokaler/vaktrom i Greåker, Askim og Nittedal. Her er vi 3 ansatte og nærmere 90 frivillige medarbeidere.

Daglig leder er Harald Mella. Vi svarer på telefon og SOS-melding. Årlig tar vi imot 10 000 henvendelser fra mennesker i følelsesmessig eller eksistensiell krise.

-Kan du gi 12 timer i måneden av din tid til å samtale med mennesker når livet er vondt og vanskelig?

Harald Mella oppfordrer alle som ønsker å gjøre en forskjell for sine medmennesker til å bli frivillige medarbeidere i Kirkens SOS.

Daglig leder Harald Mella

Kurs for nye frivillige

Vi holder kurs for nye telefonvakter våren 2017.

Påmeldingsfrist: 20 februar for kursstart uke 11.

For påmelding eller spørsmål ta kontakt med Harald Mella på epost: borg@kirkens-sos.no eller på telefon: 69 100 500.
Du kan også sende oss kontaktskjema

Du får opplæring i å møte mennesker i krise. Våre metoder bygger på 40-års erfaring med krisetelefon og en visjon om å se, støtte og styrke våre medmennesker.  Som frivillig medarbeider er du anonym.

Å snakke med folk i livets motbakker gir mening.

Engasjer deg

“Å være tilstede for mennesker som opplever livet på sitt vondeste er det mest meningsfulle jeg har brukt fritiden min på.”

Kaj, frivillig medarbeider Kirkens SOS

Mer om frivillig arbeid i Kirkens SOS

Vil du engasjere deg nå? Ta kontakt med ditt lokale SOS-senter ved å trykke på knappen.

Jeg vil bli frivillig

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Andre måter å gi en gave på

Årsmelding for Kirkens SOS i Borg 2015

Her kan du lese årsmeldingen.