Leder (konstituert): Hilde Hasselgård

Kurs for nye frivillige

- Kan du gi 12 timer i måneden av din tid til å samtale med mennesker når livet er vondt og vanskelig? Vi vil veldig gjerne høre fra deg!

På grunn av smittesituasjonen måtte vi utsette planlagt innføringskurs på Greåker 6. januar 2022. Vi legger ut ny oppstartsdato så fort det er mulig for oss å sette det opp. Det starter nasjonale, digitale kurs i februar, som det er mulig å delta på.

Ønsker du å bli frivillig? Send søknad her! Du må være over 20 år, og du må ha lyst og anledning til å gi bort ca 12 timer pr måned. Vi tilbyr et faglig verdifullt innføringskurs, tett oppfølging og veiledning, og et inkluderende miljø.

Har du spørsmål kan du ta kontakt på epost: [email protected] eller på telefon:
Nina 979 00 882, eller Hilde 936 47 637. Du kan også fylle ut kontaktskjema, så tar vi kontakt med deg.

Du får opplæring i å møte mennesker i ulike former for emosjonell og/eller eksistensiell krise. Våre metoder bygger på 40-års erfaring med krisetelefon, og en visjon om å se, støtte og styrke våre medmennesker. Som frivillig medarbeider er du anonym.

Å snakke med folk i livets motbakker gir mening.

Kirkens SOS Borg

Eventyrveien 8
1718 Greåker

Eventyrveien 8, 1718 Greåker

979 00 882 (kontor)
936 47 637 (leder)
7011 05 20067
971.275.596

Kirkens SOS Borg

Vi i Kirkens SOS Borg har vaktrom på Greåker og i Nittedal. Hovedkontoret på Greåker har 2 ansatte; Hilde Aarthun Hasselgård og Nina Weberg. I tillegg har spesialrådgiver i Landssekretariatet, Inger S. Hymer, kontorplass hos oss. Vi er ca. 90 frivillige medarbeidere.

Våre frivillige svarer på telefon, SOS-meldinger og chat. Årlig tar vi imot 10 000 henvendelser fra mennesker i følelsesmessig eller eksistensiell krise.

Vi oppfordrer alle som ønsker å gjøre en forskjell for sine medmennesker til å bli frivillige medarbeidere i Kirkens SOS.

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?

Viken fylkeskommune støtter Kirkens SOS Borg

Viken fylkeskommune støtter driften av Kirkens SOS Borg i 2021-2022.