Kirkens SOS i Borg

69 100 500 administrasjonen
414 07 550 daglig leder

Kirkens SOS i Borg

Vi i Kirkens SOS i Borg har kontorlokaler/vaktrom i Greåker, Askim og Nittedal. Her er vi 2 ansatte og nærmere 85 frivillige medarbeidere.

Daglig leder er Inger S. Hymer. Vi svarer på telefon og SOS-melding. Årlig tar vi imot 10 000 henvendelser fra mennesker i følelsesmessig eller eksistensiell krise.

-Kan du gi 12 timer i måneden av din tid til å samtale med mennesker når livet er vondt og vanskelig?

Inger oppfordrer alle som ønsker å gjøre en forskjell for sine medmennesker til å bli frivillige medarbeidere i Kirkens SOS.

Daglig leder Inger S. Hymer

Kurs for nye frivillige

Vi holder kurs for nye telefonvakter våren 2018.

Påmeldingsfrist: snarest for kursstart i Nittedal og Greåker uke 8.

For påmelding eller spørsmål ta kontakt med Inger eller Nina på epost: borg@kirkens-sos.no eller på telefon: 69 100 500.
Du kan også sende oss kontaktskjema

Du får opplæring i å møte mennesker i krise. Våre metoder bygger på 40-års erfaring med krisetelefon og en visjon om å se, støtte og styrke våre medmennesker.  Som frivillig medarbeider er du anonym.

Å snakke med folk i livets motbakker gir mening.

Engasjer deg

“Å være til stede for mennesker som opplever livet på sitt vondeste er det mest meningsfulle jeg har brukt fritiden min på.”

Kaj, frivillig medarbeider Kirkens SOS

Mer om frivillig arbeid i Kirkens SOS

Vil du engasjere deg nå? Ta kontakt med ditt lokale SOS-senter ved å trykke på knappen.

Jeg vil bli frivillig

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?

Årsmelding Kirkens SOS i Borg 2016

Kirkens SOS er landets største døgnåpne krisetjeneste. Samlet besvarte organisasjonen opp mot 200 000 henvendelser i 2016. Borg har bidratt til at dette er mulig. Vi takker både frivillige og ansatte for innsatsen. Her kan dere lese årsrapporten for 2016.

Årsmelding for Kirkens SOS i Borg 2015

Her kan du lese årsmeldingen.