Leder Turid Gjerde Spilling

BLI FRIVILLIG HOS KIRKENS SOS BORG

Våre frivillige sier at det fineste de gjør er å være der for de som trenger det. Hos Kirkens SOS Oslo kan du bli en del av et fantastisk frivilligfelleskap som døgnet rundt er til stede for mennesker som trenger noen å snakke med. Alle som søker om å bli frivillig medarbeider i Kirkens SOS får god opplæring i å møte mennesker i krise gjennom vårt innføringskurs.

Vi starter innføringskurs hver måned - enten digitalt eller fysisk. Klikk her for kursoversikten.

HER KAN DU LESE OM HVORDAN DET ER Å VÆRE FRIVILLIG.

SEND DIN SØKNAD NÅ

Ønsker du å bli frivillig, må du søke ved å fylle ut vårt elektroniske SØKNADSSKJEMA. Vi gjennomfører intervjuer fortløpende, og vil avklare hvilket kurs som er mest aktuelt for deg.

Har du spørsmål kan du ta kontakt på epost: [email protected] eller på telefon: 22 57 89 00 (09-15).
Du kan også fylle ut kontaktskjema, så tar vi kontakt med deg.

Kirkens SOS Borg

Eventyrveien 8
1718 Greåker

Fakturaadresse:
Elektronisk faktura (EHF) til 971 275 596 mrk. 300
(ev.: [email protected] - mrk. 300)

Eventyrveien 8, 1718 Greåker
[email protected]
22 57 89 00 (09-15)
7011 05 20067 (mrk. Kirkens SOS Borg)
971 275 596

Kirkens SOS Borg

Kirkens SOS Borg har vaktrom på Greåker og i Nittedal. Våre rundt 70 frivillige medarbeidere besvarer årlig over 9000 henvendelser på telefon, chat og SOS-melding fra mennesker i følelsesmessig og/eller eksistensiell krise. Noen trenger å slå av en prat, andre tenker på å ta sitt eget liv. I Kirkens SOS er det alltid frivillige på vakt - hele døgnet og 365 dager i året.

Daglig leder er Turid Gjerde Spilling, som også er senterleder for Kirkens SOS Oslo

Vi trenger alltid flere frivillige! Er du et medmenneske å snakke med når livet er vanskelig? Vi oppfordrer alle som ønsker å gjøre en forskjell for sine medmennesker til å bli frivillige medarbeidere i Kirkens SOS.

Som frivillig får du opplæring i å møte mennesker i krise og å være et lyttende medmenneske for folk som trenger noen å snakke med. Våre metoder bygger på snart 50-års erfaring med krisetjeneste og visjonen "Alltid et medmenneske å snakke med når livet er vanskelig".

Her får du mer informasjon om hvordan det er å være frivillig.

Følg Kirkens SOS Oslo og Borg på Facebook: facebook.com/kirkensSOSOslo/