Kirkens SOS i Borg

69 100 500 administrasjonen
926 16 691 daglig leder

Kirkens SOS i Borg

Vi i Kirkens SOS i Borg har kontorlokaler/vaktrom i Greåker, Askim og Nittedal. Her er vi 3 ansatte og nærmere 90 frivillige medarbeidere.

Daglig leder er Harald Mella. Vi svarer på telefon og SOS-melding. Årlig tar vi imot 10 000 henvendelser fra mennesker i følelsesmessig eller eksistensiell krise.

-Kan du gi 12 timer i måneden av din tid til å samtale med mennesker når livet er vondt og vanskelig?

Harald Mella oppfordrer alle som ønsker å gjøre en forskjell for sine medmennesker til å bli frivillige medarbeidere i Kirkens SOS.

Daglig leder Harald Mella

Kurs for nye frivillige

Vi holder kurs for nye telefonvakter høsten 2017.

Påmeldingsfrist: snarest for kursstart uke 41.

For påmelding eller spørsmål ta kontakt med Harald Mella på epost: borg@kirkens-sos.no eller på telefon: 69 100 500.
Du kan også sende oss kontaktskjema

Du får opplæring i å møte mennesker i krise. Våre metoder bygger på 40-års erfaring med krisetelefon og en visjon om å se, støtte og styrke våre medmennesker.  Som frivillig medarbeider er du anonym.

Å snakke med folk i livets motbakker gir mening.

Engasjer deg

“Å være til stede for mennesker som opplever livet på sitt vondeste er det mest meningsfulle jeg har brukt fritiden min på.”

Kaj, frivillig medarbeider Kirkens SOS

Mer om frivillig arbeid i Kirkens SOS

Vil du engasjere deg nå? Ta kontakt med ditt lokale SOS-senter ved å trykke på knappen.

Jeg vil bli frivillig

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?

Vi søker daglig leder

Kirkens SOS er landets største døgnåpne krisetjeneste på telefon og internett. Kirkens SOS i Borg er ett av til sammen 12 SOS-sentre i Norge. Vi er tre ansatte og engasjerer omkring 90 frivillige medarbeidere. I Borg besvarer vi rundt 10 000 henvendelser hvert år. Hovedkontoret ligger på Greåker og vi har i tillegg vaktkontorer i Askim og Nittedal. Vår daglige leder går av med pensjon, derfor ønsker vi oss en ny engasjert og dyktig leder i inntil 100% stilling.

Årsmelding for Kirkens SOS i Borg 2015

Her kan du lese årsmeldingen.