Kirkens SOS Borg

7011 05 20067
971.275.596

Kirkens SOS Borg

Vi i Kirkens SOS i Borg har vaktrom på Greåker og i Nittedal. Hovedkontoret på Greåker har 2 ansatte; Inger S. Hymer og Nina Weberg. I tillegg har vi to prosjektmedarbeidere, Hilde Aarthun Hasselgård i 40% stilling på Greåker, og Solveig Heier Johannesen i 30% stilling i Nittedal. Vi har ca 90 frivillige medarbeidere.

Våre frivillige svarer på telefon og SOS-meldinger. Vi planlegger også å starte med chat. Årlig tar vi imot 10 000 henvendelser fra mennesker i følelsesmessig eller eksistensiell krise.

Vi oppfordrer alle som ønsker å gjøre en forskjell for sine medmennesker til å bli frivillige medarbeidere i Kirkens SOS.

Leder Inger S. Hymer

Kurs for nye frivillige

- Kan du gi 12 timer i måneden av din tid til å samtale med mennesker når livet er vondt og vanskelig? Vi vil veldig gjerne høre fra deg!

Neste innføringskurs starter 30. august i Greåker, og 31. august i Nittedal, men det kan være mulig å delta på andre kurs før den tid.

Ønsker du å bli frivillig? Send søknad her! Du må være over 20 år, og du må ha lyst og anledning til å gi bort ca 12 timer pr måned. Vi tilbyr et faglig verdifullt innføringskurs, tett oppfølging og veiledning, og et inkluderende miljø.

Har du spørsmål kan du ta kontakt på epost: [email protected] eller på telefon:
Nina 979 00 882, eller Inger 414 07 550. Du kan også fylle ut kontaktskjema, så tar vi kontakt med deg.

Du får opplæring i å møte mennesker i ulike former for emosjonell og/eller eksistensiell krise. Våre metoder bygger på 40-års erfaring med krisetelefon, og en visjon om å se, støtte og styrke våre medmennesker. Som frivillig medarbeider er du anonym.

Å snakke med folk i livets motbakker gir mening.

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?

Årsmelding 2018 for Kirkens SOS Borg

Kirkens SOS er landets største døgnåpne krisetjeneste på telefon og internett. Samlet besvarte organisasjonen opp mot 200 000 henvendelser i 2018. Vi takker både frivillige og ansatte i Borg for deres bidrag til at vi har åpent når alle andre har stengt. Her kan dere lese årsmeldingen for 2018.