Kirkens SOS i Hedmark og Oppland

Blestervn. 5, 2618 Lillehammer

1822.68.37066

Kirkens SOS i Hedmark og Oppland

Kirkens SOS i Hedmark og Oppland har administrasjonen og vaktrom på Lillehammer med ekstra vaktrom både på Hamar og Gjøvik. Senteret har vært på Lillehammer siden 1996, vaktrom på Gjøvik siden 2001 og på Hamar siden i 2006. Vi er 4 ansatte og for tiden nærmere 100 frivillige medarbeidere.

Fung. daglig leder er Kristin Berget. Vi svarer på SOS-telefon og SOS-meldinger på alle tre vaktrom samt SOS-chat på vaktrommet på Lillehammer. Årlig tar vi imot ca. 17 000 henvendelser fra mennesker i følelsesmessig og eksistensiell krise.

-Kirkens SOS gjør en forskjell for de som tar kontakt med oss på telefon og internett. Flere av våre frivillige medarbeidere forteller om sterke samtaler med mennesker som takker for at de fortsatt er i live. Derfor trenger vi flere frivillige medarbeidere til vår viktige krisetjeneste, sier Kristin.

Daglig leder Kristin Berget

Kurs for nye frivillige medarbeidere

Innføringskurs vår 2018

Dato for kursoppstart er ikke bestemt ennå.
Mer informasjon kommer snart!

Våre nye frivillige medarbeidere får opplæring i å møte mennesker i krise.
Våre metoder bygger på over 40-års erfaring med krisetelefon og en visjon om å se, støtte og styrke våre medmennesker.  Som frivillig medarbeider er du anonym.

"Å snakke med folk om livet gir mening."

KONTAKT OSS GJERNE:

Ta kontakt på epost: [email protected]  eller
telefon: 61 26 95 11/900 17 535 dersom du har spørsmål  til det å være frivillig medarbeider i Kirkens SOS.

Du kan sende oss kontaktskjema  for å melde interesse til neste innføringskurs

Søknadsskjema for å bli frivillig medarbeider.

Engasjer deg

“Å være til stede for mennesker som opplever livet på sitt vondeste er det mest meningsfulle jeg har brukt fritiden min på.”

Kaj, frivillig medarbeider Kirkens SOS

Mer om frivillig arbeid i Kirkens SOS

Vil du engasjere deg nå? Ta kontakt med ditt lokale SOS-senter ved å trykke på knappen.

Jeg vil bli frivillig

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?

Informasjonsvideo om Kirkens SOS

Her kan du se en informasjonsvideo om å være frivillig medarbeider i Kirkens SOS