Kirkens SOS Innlandet

7011 05 20067
971.275.596

Kirkens SOS Innlandet

Kirkens SOS Innlandet har administrasjonen og vaktrom på Lillehammer samt vaktrom på Hamar og Gjøvik. Senteret har vært på Lillehammer siden 1996, vaktrom på Gjøvik siden 2001 og på Hamar siden i 2006. Vi er 4 ansatte og for tiden nærmere 110 frivillige medarbeidere.

Daglig leder er Hilde Stokke Lothe. Vi svarer på SOS-telefon og SOS-meldinger på alle tre vaktrom samt SOS-chat på vaktrommet på Lillehammer. Årlig tar vi imot ca. 16 000 henvendelser fra mennesker i følelsesmessig og eksistensiell krise.

- Kirkens SOS gjør en forskjell for de som tar kontakt med oss muntlig og skriftlig. Flere av våre frivillige medarbeidere forteller om sterke samtaler med mennesker som takker for at de fortsatt er i live. Derfor trenger vi flere frivillige medarbeidere til vår viktige krisetjeneste, sier Hilde.

Leder Hilde Stokke Lothe

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?

Årets julegave?

Benytt muligheten til å kjøpe en gave med godt formål! Dette er en fantastisk samling av dikt og malerier fra den lokale kunstneren Thor-Arne Moen. Kirkens SOS Innlandet opplever stadig en økning av henvendelser fra mennesker i krise. For at vi skal klare å besvare enda flere av disse er vi avhengige av økonomisk støtte. Ved å kjøpe boken «Lyrikk, pensel og djupe drag» gir du 100,- til Kirkens SOS lokalt og den viktige jobben som gjøres hver dag – hele året! Vær med oss å redde liv! Send mail til [email protected] bestilling. Eventuelt ta kontakt på telefon 958 20 233 dersom du har noen spørsmål eller ønsker å legge inn bestilling over telefon.

Informasjonsvideo om Kirkens SOS

Her kan du se en informasjonsvideo om å være frivillig medarbeider i Kirkens SOS