Veldedighetsmiddag ved Klippfiskakademiet 8. februar 2018

Kirkens SOS Møre og Romsdal har gleden av å invitere til veldedighetsmiddag ved Klippfiskakademiet, torsdag den 8. februar kl 19:00. Gjestene kan glede seg til en treretters middag basert på lokale råvarer og foredraget "12 gode valg for livet " ved Audun Myskja. I tillegg blir flott musikalsk innslag ved mannsgruppen KRAFT. Inntektene fra arrangementet går til Kirkens SOS Møre og Romsdal sin selvmordsforebyggende krisetjeneste. Vi håper mange vil ta turen til Klippfiskakademiet ! For påmelding se www.tikkio.com.

Intervju med Frivillige i Kirkens SOS

Mange mennesker går gjennom mye smerte og vanskelig utfordringer i livene sine" forteller en av de frivillige som vært med i Kirkens SOS Møre og Romsdal i over 15 år. Artikkelen "Nattsvart sinn i sommerlyset" fra Sunnmørsposten 24.06.17 er fin lesning om erfaringer og perspektiv fra tjenesten.

Årsmelding 2016

Året 2016 bydde på mange gode stunder, møter med folk i hele fylket, nye frivillige, samarbeid med andre organisasjoner og stabil drift av krisetelefon og SOS-chat. For de sist nevnte vil vi rette en stor takk til våre frivillige som stiller opp og gjør det mulig! Gjennom linken nedenfor kan du lese årsmeldingen vår.