Åpent seminar med Tomas Sjödin

Kirkens SOS Møre og Romsdal har gleden av å invitere til åpent seminar med pastor og forfatter Tomas Sjödin i Spjelkavik Kirke Torsdag 5. september kl 18:00-21:00. Tema for seminaret vil være "Den som finner sin plass tar ingen annens" hentet fra Sjödin sin siste bok. I etterkant av seminaret vil det være en samtale med Sjödin og Lene Hopland Bergset som er fagansvarlig i Kirkens SOS Norge. Vi kan også glede oss til musikalsk innslag ved vokalgruppen Halv 8. Arrangementet er gratis med en mulighet for å støtte Kirkens SOS sitt arbeid med en gave. Seminaret er gjort mulig ved støtte fra Stiftelsen Kjell Holm og Cinderella Eco.

Kirkens SOS Møre og Romsdal markerer 40 års jubileum

Når Kirkens SOS Møre og Romsdal markerer 40 år med tilstedeværelse i uke 36. Vi ønsker velkommen til jubileumsgudstjeneste i Borgund Kirke 1. september og Molde Domkirke 8. september, samt åpent seminar med pastor og forfatter Tomas Sjødin i Spjelkavik kirke 5. september kl 18:00. Hjertelig velkommen til å markere 40 år som en tjeneste av og for mennesker. For detaljert informasjon om hvert arrangement viser vi til vår Facebook side.

Støtt Kirkens SOS Møre og Romsdal med VIPPS

Nå kan du enkelt gi en gave med VIPPS til 137097

Veldedighetsmiddag ved Klippfiskakademiet 8. februar 2018

Kirkens SOS Møre og Romsdal har gleden av å invitere til veldedighetsmiddag ved Klippfiskakademiet, torsdag den 8. februar kl 19:00. Gjestene kan glede seg til en treretters middag basert på lokale råvarer og foredraget "12 gode valg for livet " ved Audun Myskja. I tillegg blir flott musikalsk innslag ved mannsgruppen KRAFT. Inntektene fra arrangementet går til Kirkens SOS Møre og Romsdal sin selvmordsforebyggende krisetjeneste. Vi håper mange vil ta turen til Klippfiskakademiet ! For påmelding se www.tikkio.com.