10 år på vakt i Molde

2. november markerer Kirkens SOS i Møre og Romsdal 10 års jubileum for vårt vaktrom i Molde.

Støtt Kirkens SOS Møre og Romsdal med VIPPS

Nå kan du enkelt gi en gave med VIPPS til 137097

Veldedighetsmiddag ved Klippfiskakademiet 8. februar 2018

Kirkens SOS Møre og Romsdal har gleden av å invitere til veldedighetsmiddag ved Klippfiskakademiet, torsdag den 8. februar kl 19:00. Gjestene kan glede seg til en treretters middag basert på lokale råvarer og foredraget "12 gode valg for livet " ved Audun Myskja. I tillegg blir flott musikalsk innslag ved mannsgruppen KRAFT. Inntektene fra arrangementet går til Kirkens SOS Møre og Romsdal sin selvmordsforebyggende krisetjeneste. Vi håper mange vil ta turen til Klippfiskakademiet ! For påmelding se www.tikkio.com.

Intervju med Frivillige i Kirkens SOS

Mange mennesker går gjennom mye smerte og vanskelig utfordringer i livene sine" forteller en av de frivillige som vært med i Kirkens SOS Møre og Romsdal i over 15 år. Artikkelen "Nattsvart sinn i sommerlyset" fra Sunnmørsposten 24.06.17 er fin lesning om erfaringer og perspektiv fra tjenesten.