Ledig stilling som Rådgiver 80-100% fast

Kirkens SOS er Norges største døgnåpne krisetjeneste på telefon og internett. Møre og Romsdal er et av 11 sentre som utgjør landsforeningen Kirkens SOS. Sammen betjener vi en landsdekkende døgnåpen krisetelefon, SOS-chat og SOS-meldinger. Kirkens SOS i Møre og Romsdal har administrasjon i Ålesund med vaktrom i Molde og Myrvåg. Vårt samfunnsoppdrag er å være en selvmordsforebyggende beredskapstjeneste med frivillige som er utrustet som kompetente samtalepartnere for den som kontakter oss. Nå søker vi en Rådgiver i 80-100% fast stilling.

Et nytt samarbeid: innføringskurs høst 2021

Som en del av det DAM-støttede prosjektet «Digital deltakelse for senior frivillige» har Kirkens SOS Trøndelag og Møre og Romsdal samarbeidet om å holde det digitale innføringskurset for Høst 2021 sammen.

Å skape håp gjennom handling

Årets verdensdag for selvmordsforebygging har tema «Å skape håp gjennom handling».

Nyansatt Seniorrådgiver i Kirkens SOS Møre og Romsdal

Carl-Axel Bang-Ellingsen er ansatt i en nyopprettet stilling som Seniorrådgiver i Kirkens SOS Møre og Romsdal.