Rådgiver for frivillighet og veiledning i 80-100%

Dette er en stilling for deg som vil være med å utvikle og styrke en tjeneste som gjennom 40 år har vært til stede for mennesker som har det vanskelig, og som trenger noen å snakke med. Du vil dette fordi du kan motivere og inspirere folk til frivillig tjeneste, og ser muligheter i medarbeidere. Derfor ser du også verdien i veiledning, og tilretteleggelse for refleksjon over praksis. Du er klar over at Kirkens SOS sin synlighet er viktig for å rekruttere frivillige, og for å være aktuell for økonomisk støtte. Derfor trives du med utadrettet arbeid. Du er dynamisk og blir motivert av en allsidig arbeidshverdag med fokus på å utvikle vår tjeneste.

10 år på vakt i Molde

2. november markerer Kirkens SOS i Møre og Romsdal 10 års jubileum for vårt vaktrom i Molde.

Støtt Kirkens SOS Møre og Romsdal med VIPPS

Nå kan du enkelt gi en gave med VIPPS til 137097

Veldedighetsmiddag ved Klippfiskakademiet 8. februar 2018

Kirkens SOS Møre og Romsdal har gleden av å invitere til veldedighetsmiddag ved Klippfiskakademiet, torsdag den 8. februar kl 19:00. Gjestene kan glede seg til en treretters middag basert på lokale råvarer og foredraget "12 gode valg for livet " ved Audun Myskja. I tillegg blir flott musikalsk innslag ved mannsgruppen KRAFT. Inntektene fra arrangementet går til Kirkens SOS Møre og Romsdal sin selvmordsforebyggende krisetjeneste. Vi håper mange vil ta turen til Klippfiskakademiet ! For påmelding se www.tikkio.com.