Nytt styre i Kirkens SOS Møre og Romsdal

Det nye styret er valgt frem ved det digitale årsmøtet 22. mars 2021.

Bli «en for andre», du også!

1. februar, den første i andre, fokuserer Kirkens SOS på alle som er og vil være ‘En for andre’. Det er det frivilligheten handler om: Å gjøre en innsats for noe eller noen andre. Vi hyller frivilligheten!

Kirkens SOS søker frivillige med lang livserfaring

Ensomhet og isolasjon gjør at flere trenger noen å snakke med, og det siste året har pågangen og alvorligheten i henvendelsene til landets største døgnåpne krisetjeneste på telefon og internett økt. Kirkens SOS trenger derfor frivillige med lang livserfaring mer enn noen gang.

hjelp oss å holde lyset på

Kirkens SOS holder lyset på for de som trenger det, hele døgnet, hele året. Vi ber bedrifter om å hjelpe oss å holde lyset på i våre vaktrom i Ålesund, Molde og på Søre Sunnmøre. Det koster kr. 3000,- å drive våre vaktrom i Møre og Romsdal i ett døgn og vi blir takknemlig for bidrag. Som takk for hjelpen får din bedrift et nydelig lys laget i samarbeid med Nūdus Ålesund. Bli med oss på laget for å redde liv, send firmanavn og organisasjonsnummer til [email protected]