Kirkens SOS i Møre og Romsdal

6003 Ålesund

Røysegata 15, 6003 Ålesund

Kirkens SOS i Møre og Romsdal

Vi i Kirkens SOS i Møre og Romsdal  har kontorlokaler i Ålesund og vaktrom i Ålesund og Molde. Her er vi 3 ansatte og nærmere 100 frivillige medarbeidere. Daglig leder er Hilde Lillestøl. Vi svarer på telefon og chat. Årlig besvarer vi rundt 15000 henvendelser fra mennesker i følelsesmessig eller eksistensiell krise.

-Er du et menneske å snakke med når livet er som verst?
Hilde Lillestøl oppfordrer alle som ønsker å gjøre en forskjell for sine medmennesker til å bli frivillige medarbeidere i Kirkens SOS. Hun presiserer: - Når livet er som verst trenger vi et medmenneske som løfter oss opp, ser oss og støtter oss - slik at vi kan bli hele igjen. Dette er Kirkens SOS i et nøtteskall

- Frivillig arbeid er en viktig innsats i samfunnet. Som frivillig i Kirkens SOS vil man lære å sette perspektiv på livet, skape personlig vekst og være til stede for dem som trenger et medmenneske å snakke med.

Daglig leder Hilde Lillestøl

Kurs for nye frivillige i Ålesund og Molde

Kurs for nye frivillige til vårt vaktrom i Ålesund starter 11. april!

Vi tilbyr et spennende og lærerikt kurs til dem som ønsker å bli frivillige hvor du får opplæring i å møte mennesker i krise. Våre metoder bygger på 40-års erfaring med krisetelefon og en visjon om å se, støtte og styrke våre medmennesker. Den viktigste kvalifikasjonen til våre medarbeidere er evnen til å lytte.

Vi tar gjerne imot flere deltakere og ber deg som vurderer å bli med om å ta kontakt raskt.

Søknadsskjema finner du her:

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon på telefon 70 10 09 92

Engasjer deg

“Å være til stede for mennesker som opplever livet på sitt vondeste er det mest meningsfulle jeg har brukt fritiden min på.”

Kaj, frivillig medarbeider Kirkens SOS

Mer om frivillig arbeid i Kirkens SOS

Vil du engasjere deg nå? Ta kontakt med ditt lokale SOS-senter ved å trykke på knappen.

Jeg vil bli frivillig

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?

Støtt Kirkens SOS Møre og Romsdal med VIPPS

Nå kan du enkelt gi en gave med VIPPS til 137097

Veldedighetsmiddag ved Klippfiskakademiet 8. februar 2018

Kirkens SOS Møre og Romsdal har gleden av å invitere til veldedighetsmiddag ved Klippfiskakademiet, torsdag den 8. februar kl 19:00. Gjestene kan glede seg til en treretters middag basert på lokale råvarer og foredraget "12 gode valg for livet " ved Audun Myskja. I tillegg blir flott musikalsk innslag ved mannsgruppen KRAFT. Inntektene fra arrangementet går til Kirkens SOS Møre og Romsdal sin selvmordsforebyggende krisetjeneste. Vi håper mange vil ta turen til Klippfiskakademiet ! For påmelding se www.tikkio.com.