Kirkens SOS i Møre og Romsdal

6003 Ålesund

Røysegata 15, 6003 Ålesund

Kirkens SOS i Møre og Romsdal

Vi i Kirkens SOS i Møre og Romsdal har kontorlokaler i Ålesund og vaktrom i Ålesund og Molde. Her er vi 3 ansatte og nærmere 100 frivillige medarbeidere. Daglig leder er Hilde Lillestøl. Vi svarer på telefon og chat. Årlig besvarer vi rundt 15000 henvendelser fra mennesker i følelsesmessig eller eksistensiell krise.

-Er du et menneske å snakke med når livet er som verst?
Hilde Lillestøl oppfordrer alle som ønsker å gjøre en forskjell for sine medmennesker til å bli frivillige medarbeidere i Kirkens SOS. Hun presiserer: - Når livet er som verst trenger vi et medmenneske som løfter oss opp, ser oss og støtter oss - slik at vi kan bli hele igjen. Dette er Kirkens SOS i et nøtteskall.

- Frivillig arbeid er en viktig innsats i samfunnet. Som frivillig i Kirkens SOS vil man lære å sette perspektiv på livet, skape personlig vekst og være til stede for dem som trenger et medmenneske å snakke med.

Daglig leder Hilde Lillestøl

Kurs for nye frivillige i Ålesund og Molde

Kurs for nye frivillige til vårt vaktrom i Ålesund starter 11. april!

Vi tilbyr et spennende og lærerikt kurs til dem som ønsker å bli frivillige hvor du får opplæring i å møte mennesker i krise. Våre metoder bygger på 40-års erfaring med krisetelefon og en visjon om å se, støtte og styrke våre medmennesker. Den viktigste kvalifikasjonen til våre medarbeidere er evnen til å lytte.

Vi tar gjerne imot flere deltakere og ber deg som vurderer å bli med om å ta kontakt raskt.

Søknadsskjema finner du her:

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon på telefon: 70 10 09 92

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?

Rådgiver for frivillighet og veiledning i 80-100%

Dette er en stilling for deg som vil være med å utvikle og styrke en tjeneste som gjennom 40 år har vært til stede for mennesker som har det vanskelig, og som trenger noen å snakke med. Du vil dette fordi du kan motivere og inspirere folk til frivillig tjeneste, og ser muligheter i medarbeidere. Derfor ser du også verdien i veiledning, og tilretteleggelse for refleksjon over praksis. Du er klar over at Kirkens SOS sin synlighet er viktig for å rekruttere frivillige, og for å være aktuell for økonomisk støtte. Derfor trives du med utadrettet arbeid. Du er dynamisk og blir motivert av en allsidig arbeidshverdag med fokus på å utvikle vår tjeneste.

10 år på vakt i Molde

2. november markerer Kirkens SOS i Møre og Romsdal 10 års jubileum for vårt vaktrom i Molde.