Leder Hilde Lillestøl

VELKOMMEN SOM FRIVILLIG I KIRKENS SOS

Våre innføringskurs gir en solid opplæring ved vekt på å utruste medarbeidere med kunnskap, holdninger og ferdigheter som samtalepartner på telefon eller internett. Nå tilpasser vi oss den aktuelle situasjonen og inviterer til innføringskurs med hovedsakelig digitale kurssamlinger.

Neste kurs for frivillige til telefon- og chattetjenesten holdes digitalt. Det finnes flere digitale kurs med oppstart fortløpende utover våren. Kursene skjer på dag- eller kveldstid.

Prøvevakter inngår i tillegg til kurssamlinger. Vaktene gjennomføres enten digitalt eller på vaktrom tilknyttet ditt lokale senter. Vi tilbyr også digital tilrettelegging og kurs i digital deltakelse. Det passer for deg som vil bli bedre kjent med begreper innen digital kommunikasjon, datasikkerhet og grunnleggende innføring i digitale møteverktøy.

Vil du sende inn søknadsskjema for å bli frivillig?

Du kan fylle ut søknadsskjema direkte på nett. Da trykker du på knappen i feltet under til venstre hvor det står "JEG VIL BLI FRIVILLIG".

Eller fylle ut skjema her.

Vil du vite mer om å være frivillig i Kirkens SOS? Da finner du mer informasjon her, eller så kan du ta kontakt med oss på telefon: 70100992 eller e-post: [email protected]

Kirkens SOS Møre og Romsdal

Sundgata 12, 6003 Ålesund

7011 05 20067
971.275.596

Kirkens SOS Møre og Romsdal

Vi i Kirkens SOS Møre og Romsdal har kontorlokaler i Ålesund og vaktrom i Ålesund og Molde, samt en vaktavdeling for SOS-chat ved søre sunnmøre. Vi er 3 ansatte og nærmere 100 frivillige medarbeidere. Leder er Hilde Lillestøl. Vårt senter betjener krisetelefonen og SOS-chat. Årlig besvarer vi rundt 15000 henvendelser fra mennesker i følelsesmessig eller eksistensiell krise.

-Er du et menneske å snakke med når livet er som verst? Hilde Lillestøl oppfordrer alle som ønsker å gjøre en forskjell for sine medmennesker til å bli frivillige medarbeidere i Kirkens SOS. Hun presiserer: - Når livet er som verst trenger vi et medmenneske som løfter oss opp, ser oss og støtter oss - slik at vi kan bli hele igjen. Dette er Kirkens SOS sine verdier.

- Frivillig arbeid er en viktig innsats i samfunnet. Som frivillig i Kirkens SOS vil man lære å sette perspektiv på livet, skape personlig vekst og være til stede for dem som trenger et medmenneske å snakke med.

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?

Åpen filmvisning med samtale i Molde og Ålesund: Kan vi skape mer glede ved å snakke sammen?

Filmen JOY vises 8. juni (Ålesund) og 9. juni (Molde), som en del av Kirkens SOS sitt engasjement om dialog og samtale Arrangementet er en del av markeringen av frivillighetens år 2022, og er åpent for alle !

Lysere tider

Endelig er det lysere tider og sommer! De fleste av oss kjenner på stor glede over naturen som spirer og gror, glade barn som leker, og et samfunn som er i ferd med å åpne seg. Den følelsen skal vi omfavne og nyte. Samtidig vet Kirkens SOS at sommeren også er en tid hvor ensomhet er ekstra vondt, og at mange kan oppleve en forsterket opplevelse av utenforskap.