Kirkens SOS Møre og Romsdal

7011 05 20067
971.275.596

Kirkens SOS Møre og Romsdal

Vi i Kirkens SOS Møre og Romsdal har kontorlokaler i Ålesund og vaktrom i Ålesund og Molde, samt en vaktavdeling for SOS-chat i Myrvåg. Vi er 3 ansatte og nærmere 100 frivillige medarbeidere. Leder er Hilde Lillestøl. Vårt senter bestjener krisetelefonen og SOS-chat. Årlig besvarer vi rundt 15000 henvendelser fra mennesker i følelsesmessig eller eksistensiell krise.

-Er du et menneske å snakke med når livet er som verst?
Hilde Lillestøl oppfordrer alle som ønsker å gjøre en forskjell for sine medmennesker til å bli frivillige medarbeidere i Kirkens SOS. Hun presiserer: - Når livet er som verst trenger vi et medmenneske som løfter oss opp, ser oss og støtter oss - slik at vi kan bli hele igjen. Dette er Kirkens SOS i et nøtteskall.

- Frivillig arbeid er en viktig innsats i samfunnet. Som frivillig i Kirkens SOS vil man lære å sette perspektiv på livet, skape personlig vekst og være til stede for dem som trenger et medmenneske å snakke med.

Leder Hilde Lillestøl

NYTT KURS FOR FRIVILLIGE I MOLDE OG ÅLESUND VÅREN 2020

VELKOMMEN SOM FRIVILLIG I KIRKENS SOS

________________________________________________________________

Neste kurs for frivillige til telefon- og chattetjenesten starter i MOLDE fra 29. januar og ÅLESUND fra 23.april
Alle som er interessert i å være frivillig er hjertelig velkommen til å ta kontakt for en uforpliktende samtale. Våre innføringskurs gir en solid opplæring ved vekt på å utruste medarbeidere med kunnskap, holdninger og ferdigheter som samtalepartner på telefon eller internett.
Program for kursene finner du her:

Innføringskurs i Molde V20
Innføringskurs i Ålesund V20

Gjennom kurset vil du tilegne deg kunnskap, holdninger og ferdigheter for å kunne lytte til, og støtte, den som har det vanskelig.

Vil du sende inn søknadsskjema om å bli frivillig? Da kan du fylle ut skjema her.
Vil du vite mer om å være frivillig i Kirkens SOS? Da finner du mer info her, eller så kan du ta kontakt med oss på telefon: 70 10 09 92 eller e-post: [email protected]

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?

Ledig stilling: Rådgiver for kommunikasjon og rekruttering

Kirkens SOS Møre og Romsdal søker deg som vil bidra til å utvikle landets største døgnåpne krisetjeneste på telefon og internett! For mer informasjon om stillingen se utlysningsteksten eller kontakt leder Hilde Lillestøl 48068328

Støtt Kirkens SOS Møre og Romsdal med VIPPS