Kirkens SOS Møre og Romsdal

7011 05 20067
971.275.596

Kirkens SOS Møre og Romsdal

Vi i Kirkens SOS Møre og Romsdal har kontorlokaler i Ålesund og vaktrom i Ålesund og Molde, samt en vaktavdeling for SOS-chat i Myrvåg. Vi er 4 ansatte og nærmere 100 frivillige medarbeidere. Leder er Hilde Lillestøl. Vårt senter betjener krisetelefonen og SOS-chat. Årlig besvarer vi rundt 15000 henvendelser fra mennesker i følelsesmessig eller eksistensiell krise.

-Er du et menneske å snakke med når livet er som verst? Hilde Lillestøl oppfordrer alle som ønsker å gjøre en forskjell for sine medmennesker til å bli frivillige medarbeidere i Kirkens SOS. Hun presiserer: - Når livet er som verst trenger vi et medmenneske som løfter oss opp, ser oss og støtter oss - slik at vi kan bli hele igjen. Dette er Kirkens SOS sine verdier.

- Frivillig arbeid er en viktig innsats i samfunnet. Som frivillig i Kirkens SOS vil man lære å sette perspektiv på livet, skape personlig vekst og være til stede for dem som trenger et medmenneske å snakke med.

Leder Hilde Lillestøl

DIGITALT INNFØRINGSKURS FOR NYE FRIVILLIGE

VELKOMMEN SOM FRIVILLIG I KIRKENS SOS

Våre innføringskurs gir en solid opplæring ved vekt på å utruste medarbeidere med kunnskap, holdninger og ferdigheter som samtalepartner på telefon eller internett. Nå tilpasser vi oss den aktuelle situasjonen og inviterer til innføringskurs med hovedsakelig digitale kurssamlinger.

Neste kurs for frivillige til telefon- og chattetjenesten blir digitalt, med oppstart den 27. september. Kurset går over ni kvelder, i tillegg til to prøvevakter. Vaktene gjennomføres enten digitalt eller på vaktrom tilknyttet ditt lokale senter. Vi tilbyr også digital tilrettelegging og et forkurs i digital deltakelse. Det passer for deg som vil bli bedre kjent med begreper innen digital kommunikasjon, datasikkerhet og grunnleggende innføring i digitale møteverktøy.

Kursprogram for Høst 2021 finner du her: Kursprogram H21 Digitalt

Vil du sende inn søknadsskjema for å bli frivillig?

Du kan fylle ut søknadsskjema direkte på nett. Da trykker du på knappen i feltet under til venstre hvor det står "JEG VIL BLI FRIVILLIG".

Eller fylle ut skjema her.

Vil du vite mer om å være frivillig i Kirkens SOS? Da finner du mer informasjon her, eller så kan du ta kontakt med oss på telefon: 70100992 eller e-post: [email protected]

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?

Ledig stilling som Seniorrådgiver 80-100% fast stilling

Kirkens SOS er Norges største døgnåpne krisetjeneste på telefon og internett. Møre og Romsdal er et av 11 sentre som utgjør landsforeningen Kirkens SOS. Sammen betjener vi en landsdekkende døgnåpen krisetelefon, SOS-chat og SOS-meldinger. Kirkens SOS i Møre og Romsdal har administrasjon i Ålesund med vaktrom i Molde og Myrvåg. Vårt samfunnsoppdrag er å være en selvmordsforebyggende beredskapstjeneste med frivillige som er utrustet som kompetente samtalepartnere for den som kontakter oss. Nå søker vi en Seniorrådgiver i 80-100% fast stilling.

Nytt styre i Kirkens SOS Møre og Romsdal

Det nye styret er valgt frem ved det digitale årsmøtet 22. mars 2021.