Kirkens SOS Møre og Romsdal

Røysegata 15
6003 Ålesund

Røysegata 15, 6003 Ålesund

70 10 09 92
480 68 328
7011 05 20067
971.275.596

Kirkens SOS Møre og Romsdal

Vi i Kirkens SOS Møre og Romsdal har kontorlokaler i Ålesund og vaktrom i Ålesund og Molde, samt en vaktavdeling for SOS-chat i Myrvåg. Vi er 3 ansatte og nærmere 100 frivillige medarbeidere. Leder er Hilde Lillestøl. Vårt senter bestjener krisetelefonen og SOS-chat. Årlig besvarer vi rundt 15000 henvendelser fra mennesker i følelsesmessig eller eksistensiell krise.

-Er du et menneske å snakke med når livet er som verst?
Hilde Lillestøl oppfordrer alle som ønsker å gjøre en forskjell for sine medmennesker til å bli frivillige medarbeidere i Kirkens SOS. Hun presiserer: - Når livet er som verst trenger vi et medmenneske som løfter oss opp, ser oss og støtter oss - slik at vi kan bli hele igjen. Dette er Kirkens SOS i et nøtteskall.

- Frivillig arbeid er en viktig innsats i samfunnet. Som frivillig i Kirkens SOS vil man lære å sette perspektiv på livet, skape personlig vekst og være til stede for dem som trenger et medmenneske å snakke med.

Leder Hilde Lillestøl

NYTT KURS FOR FRIVILLIGE I MOLDE OG ÅLESUND VÅREN 2020


VELKOMMEN SOM FRIVILLIG I KIRKENS SOS

________________________________________________________________

Neste kurs for frivillige til telefon- og chattetjenesten starter i MOLDE fra 29. januar og ÅLESUND fra 23.april
Alle som er interessert i å være frivillig er hjertelig velkommen til å ta kontakt for en uforpliktende samtale. Våre innføringskurs gir en solid opplæring ved vekt på å utruste medarbeidere med kunnskap, holdninger og ferdigheter som samtalepartner på telefon eller internett.
Program for kursene finner du her:

Innføringskurs i Molde V20
Innføringskurs i Ålesund V20

Gjennom kurset vil du tilegne deg kunnskap, holdninger og ferdigheter for å kunne lytte til, og støtte, den som har det vanskelig.

Vil du sende inn søknadsskjema om å bli frivillig? Da kan du fylle ut skjema her.
Vil du vite mer om å være frivillig i Kirkens SOS? Da finner du mer info her, eller så kan du ta kontakt med oss på telefon: 70 10 09 92 eller e-post: [email protected]

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?

Ledig stilling: Rådgiver for kommunikasjon og rekruttering

Kirkens SOS Møre og Romsdal søker deg som vil bidra til å utvikle landets største døgnåpne krisetjeneste på telefon og internett! For mer informasjon om stillingen se utlysningsteksten eller kontakt leder Hilde Lillestøl 48068328

Støtt Kirkens SOS Møre og Romsdal med VIPPS

Nå kan du enkelt gi en gave med VIPPS til 137097