Kirkens SOS Møre og Romsdal

Røysegata 15
6003 Ålesund

Røysegata 15, 6003 Ålesund

70 10 09 92
480 68 328
7011 05 20067
971.275.596

Kirkens SOS Møre og Romsdal

Vi i Kirkens SOS Møre og Romsdal har kontorlokaler i Ålesund og vaktrom i Ålesund og Molde, samt en vaktavdeling for SOS-chat i Myrvåg. Vi er 4 ansatte og nærmere 100 frivillige medarbeidere. Leder er Hilde Lillestøl. Vårt senter bestjener krisetelefonen og SOS-chat. Årlig besvarer vi rundt 15000 henvendelser fra mennesker i følelsesmessig eller eksistensiell krise.

-Er du et menneske å snakke med når livet er som verst?
Hilde Lillestøl oppfordrer alle som ønsker å gjøre en forskjell for sine medmennesker til å bli frivillige medarbeidere i Kirkens SOS. Hun presiserer: - Når livet er som verst trenger vi et medmenneske som løfter oss opp, ser oss og støtter oss - slik at vi kan bli hele igjen. Dette er Kirkens SOS i et nøtteskall.

- Frivillig arbeid er en viktig innsats i samfunnet. Som frivillig i Kirkens SOS vil man lære å sette perspektiv på livet, skape personlig vekst og være til stede for dem som trenger et medmenneske å snakke med.

Leder Hilde Lillestøl

DIGITALT INNFØRINGSKURS FOR NYE FRIVILLIGE


VELKOMMEN SOM FRIVILLIG I KIRKENS SOS

________________________________________________________________

Våre innføringskurs gir en solid opplæring ved vekt på å utruste medarbeidere med kunnskap, holdninger og ferdigheter som samtalepartner på telefon eller internett. Nå tilpasser vi oss den aktuelle situasjonen og inviterer til innføringskurs med hovedsakelig digitale kurssamlinger. Frivillige fra hele fylket er velkommen til å delta ved kurset med oppstart fra 03. mars 2021. Prøvevakter vil finne sted ved våre vaktrom i Molde, Ålesund og på Søre Sunnmøre. Kursplan finner du her.


Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon :

[email protected]

Vil du sende inn søknadsskjema om å bli frivillig? Da kan du fylle ut skjema her.

Vil du vite mer om å være frivillig i Kirkens SOS? Da finner du mer info her, eller så kan du ta kontakt med oss på telefon: 70100992 eller e-post: [email protected]


Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?

hjelp oss å holde lyset på

Kirkens SOS holder lyset på for de som trenger det, hele døgnet, hele året. Vi ber bedrifter om å hjelpe oss å holde lyset på i våre vaktrom i Ålesund, Molde og på Søre Sunnmøre. Det koster kr. 3000,- å drive våre vaktrom i Møre og Romsdal i ett døgn og vi blir takknemlig for bidrag. Som takk for hjelpen får din bedrift et nydelig lys laget i samarbeid med Nūdus Ålesund. Bli med oss på laget for å redde liv, send firmanavn og organisasjonsnummer til [email protected]

Sunnmørsfolk- podcastepisode med Hilde Lillestøl

Leder for Kirkens SOS Møre og Romsdal Hilde Lillestøl deltar i samtale med Elisabeth Solvang i podcastserien Sunnmørsfolk hvor tema er Kirkens SOS sitt selvmordsforebyggende arbeid. Lytt gjerne !