Kirkens SOS i Møre og Romsdal

Røysegata 15
6003 Ålesund

Røysegata 15, 6003 Ålesund

70 10 09 92
480 68 328
3900 33 36801
971 369 264

Kirkens SOS i Møre og Romsdal


Vi i Kirkens SOS i Møre og Romsdal  har kontorlokaler i Ålesund og vaktrom i Ålesund og Molde. Her er vi 3 ansatte og nærmere 100 frivillige medarbeidere. Daglig leder er Hilde Lillestøl. Vi svarer på telefon og chat. Årlig besvarer vi bortimot 18 000 henvendelser fra mennesker i følelsesmessig eller eksistensiell krise.

-Er du et menneske å snakke med når livet er som verst?
Hilde Lillestøl oppfordrer alle som ønsker å gjøre en forskjell for sine medmennesker til å bli frivillige medarbeidere i Kirkens SOS. Hun presiserer: - Når livet er som verst trenger vi et medmenneske som løfter oss opp, ser oss og støtter oss - slik at vi kan bli hele igjen. Dette er Kirkens SOS i et nøtteskall

- Frivillig arbeid er en viktig innsats i samfunnet. Som frivillig i Kirkens SOS vil man lære å sette perspektiv på livet, skape personlig vekst og være til stede for dem som trenger et medmenneske å snakke med.

Daglig leder Hilde Lillestøl

Kurs for nye frivillige i Ålesund og Molde

Innføringskurs for nye frivillige i Kirkens SOS i 2017 starter i uke 36 både i Molde og Ålesund.

Frist for påmelding er 31.08.17.

For spørsmål om et nytt kurs, ta kontakt på epost: more-romsdal@kirkens-sos.no eller på telefon: 70 10 09 92.
Du kan også sende oss kontaktskjema

Vi tilbyr et spennende og lærerikt kurs til dem som ønsker å bli frivillige. Du får opplæring i å møte mennesker i krise. Våre metoder bygger på 40-års erfaring med krisetelefon og en visjon om å se, støtte og styrke våre medmennesker. Den viktigste kvalifikasjonen til våre medarbeidere er evnen til å lytte.

Å snakke med folk om livet gir mening.

Engasjer deg

“Å være tilstede for mennesker som opplever livet på sitt vondeste er det mest meningsfulle jeg har brukt fritiden min på.”

Kaj, frivillig medarbeider Kirkens SOS

Mer om frivillig arbeid i Kirkens SOS

Vil du engasjere deg nå? Ta kontakt med ditt lokale SOS-senter ved å trykke på knappen.

Jeg vil bli frivillig

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?

Innføringskurs for nye frivillige

Her finner du detaljert kursprogrammet for  Molde og Ålesund

Nytt innføringskurs starter 6. september i Molde og 7. september i Ålesund!

Kirkens SOS Møre og Romsdal skal ha kursoppstart for nye frivillige uke 36 i september. På kurset arbeider vi med egne holdninger og utvikler ferdighetene våre til å møte innringeren på en støttende og respektfull måte. Å være frivillig i Kirkens SOS er en unik mulighet til å lære hvordan man kan være til stede i en samtale. Du blir trygg på deg selv og får mot til å gjennomføre de vanskelige samtalene, og stå i andres smerte.

Årsmelding 2016

Året 2016 bydde på mange gode stunder, møter med folk i hele fylket, nye frivillige, samarbeid med andre organisasjoner og stabil drift av krisetelefon og SOS-chat. For de sist nevnte vil vi rette en stor takk til våre frivillige som stiller opp og gjør det mulig! Gjennom linken nedenfor kan du lese årsmeldingen vår.