Kirkens SOS Møre og Romsdal

7011 05 20067
971.275.596

Kirkens SOS Møre og Romsdal

Vi i Kirkens SOS Møre og Romsdal har kontorlokaler i Ålesund og vaktrom i Ålesund og Molde, samt en vaktavdeling for SOS-chat i Myrvåg. Vi er 3 ansatte og nærmere 100 frivillige medarbeidere. Leder er Hilde Lillestøl. Vårt senter bestjener krisetelefonen og SOS-chat. Årlig besvarer vi rundt 15000 henvendelser fra mennesker i følelsesmessig eller eksistensiell krise.

-Er du et menneske å snakke med når livet er som verst?
Hilde Lillestøl oppfordrer alle som ønsker å gjøre en forskjell for sine medmennesker til å bli frivillige medarbeidere i Kirkens SOS. Hun presiserer: - Når livet er som verst trenger vi et medmenneske som løfter oss opp, ser oss og støtter oss - slik at vi kan bli hele igjen. Dette er Kirkens SOS i et nøtteskall.

- Frivillig arbeid er en viktig innsats i samfunnet. Som frivillig i Kirkens SOS vil man lære å sette perspektiv på livet, skape personlig vekst og være til stede for dem som trenger et medmenneske å snakke med.

Leder Hilde Lillestøl

DIGITALT INNFØRINGSKURS FOR NYE FRIVILLIGE

VELKOMMEN SOM FRIVILLIG I KIRKENS SOS

________________________________________________________________

Våre innføringskurs gir en solid opplæring ved vekt på å utruste medarbeidere med kunnskap, holdninger og ferdigheter som samtalepartner på telefon eller internett. Nå tilpasser vi oss den aktuelle situasjonen og inviterer til digitalt innføringskurs for nye frivillige i Møre og Romsdal fra 28. mai. Frivillige fra hele fylket er velkommen til å delta. Prøvevakter vil finne sted ved våre vaktrom i Molde og Ålesund. For mer informasjon om kurset ta kontakt [email protected]

Vil du sende inn søknadsskjema om å bli frivillig? Da kan du fylle ut skjema her.

Vil du vite mer om å være frivillig i Kirkens SOS? Da finner du mer info her, eller så kan du ta kontakt med oss på telefon: 48068328 eller e-post: [email protected]

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?

Støtt Kirkens SOS Møre og Romsdal med VIPPS

Nå kan du enkelt gi en gave med VIPPS til 137097

Intervju med Frivillige i Kirkens SOS

Mange mennesker går gjennom mye smerte og vanskelig utfordringer i livene sine" forteller en av de frivillige som vært med i Kirkens SOS Møre og Romsdal i over 15 år. Artikkelen "Nattsvart sinn i sommerlyset" fra Sunnmørsposten 24.06.17 er fin lesning om erfaringer og perspektiv fra tjenesten.