Kirkens SOS Møre og Romsdal

7011 05 20067
971.275.596

Kirkens SOS Møre og Romsdal

Vi i Kirkens SOS Møre og Romsdal har kontorlokaler i Ålesund og vaktrom i Ålesund og Molde, samt en vaktavdeling for SOS-chat i Myrvåg. Vi er 3 ansatte og nærmere 100 frivillige medarbeidere. Leder er Hilde Lillestøl. Vårt senter bestjener krisetelefonen og SOS-chat. Årlig besvarer vi rundt 15000 henvendelser fra mennesker i følelsesmessig eller eksistensiell krise.

-Er du et menneske å snakke med når livet er som verst?
Hilde Lillestøl oppfordrer alle som ønsker å gjøre en forskjell for sine medmennesker til å bli frivillige medarbeidere i Kirkens SOS. Hun presiserer: - Når livet er som verst trenger vi et medmenneske som løfter oss opp, ser oss og støtter oss - slik at vi kan bli hele igjen. Dette er Kirkens SOS i et nøtteskall.

- Frivillig arbeid er en viktig innsats i samfunnet. Som frivillig i Kirkens SOS vil man lære å sette perspektiv på livet, skape personlig vekst og være til stede for dem som trenger et medmenneske å snakke med.

Leder Hilde Lillestøl

Kurs for nye frivillige i Ålesund, Molde og Myrvåg

Neste kurs for nye frivillige starter i Molde fra 4. mars.

Vi tilbyr et spennende og lærerikt kurs til dem som ønsker å bli frivillige hvor du får opplæring i å møte mennesker i krise. Våre metoder bygger på 40-års erfaring med krisetelefon og en visjon om å se, støtte og styrke våre medmennesker. Den viktigste kvalifikasjonen til våre medarbeidere er evnen til å lytte.

Vi tar gjerne imot flere deltakere og ber deg som vurderer å bli med om å ta kontakt raskt. Program for kurset finner du her:Innføringskurs I Molde Vår 2019

Søknadsskjema finner du her:

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon på telefon: 70 10 09 92 eller e-post: [email protected]

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?

10 år på vakt i Molde

2. november markerer Kirkens SOS i Møre og Romsdal 10 års jubileum for vårt vaktrom i Molde.

Støtt Kirkens SOS Møre og Romsdal med VIPPS

Nå kan du enkelt gi en gave med VIPPS til 137097