Kirkens SOS i Møre og Romsdal

6003 Ålesund

Røysegata 15, 6003 Ålesund

Kirkens SOS i Møre og Romsdal

Vi i Kirkens SOS i Møre og Romsdal  har kontorlokaler i Ålesund og vaktrom i Ålesund og Molde. Her er vi 3 ansatte og nærmere 100 frivillige medarbeidere. Daglig leder er Hilde Lillestøl. Vi svarer på telefon og chat. Årlig besvarer vi bortimot 18 000 henvendelser fra mennesker i følelsesmessig eller eksistensiell krise.

-Er du et menneske å snakke med når livet er som verst?
Hilde Lillestøl oppfordrer alle som ønsker å gjøre en forskjell for sine medmennesker til å bli frivillige medarbeidere i Kirkens SOS. Hun presiserer: - Når livet er som verst trenger vi et medmenneske som løfter oss opp, ser oss og støtter oss - slik at vi kan bli hele igjen. Dette er Kirkens SOS i et nøtteskall

- Frivillig arbeid er en viktig innsats i samfunnet. Som frivillig i Kirkens SOS vil man lære å sette perspektiv på livet, skape personlig vekst og være til stede for dem som trenger et medmenneske å snakke med.

Daglig leder Hilde Lillestøl

Kurs for nye frivillige i Ålesund og Molde

Innføringskurs for nye frivillige i Kirkens SOS i 2017 starter i uke 36 både i Molde og Ålesund.

Frist for påmelding er 31.08.17. Søknadsskjema finnes du under fanen:

JEG VIL BLI FRIVILLIG på denne siden.

Har du spørsmål ta gjerne kontakt med oss på telefon 70 10 09 92 eller more-romsdal@kirkens-sos.no

Vi tilbyr et spennende og lærerikt kurs til dem som ønsker å bli frivillige. Du får opplæring i å møte mennesker i krise. Våre metoder bygger på 40-års erfaring med krisetelefon og en visjon om å se, støtte og styrke våre medmennesker. Den viktigste kvalifikasjonen til våre medarbeidere er evnen til å lytte.

Engasjer deg

“Å være til stede for mennesker som opplever livet på sitt vondeste er det mest meningsfulle jeg har brukt fritiden min på.”

Kaj, frivillig medarbeider Kirkens SOS

Mer om frivillig arbeid i Kirkens SOS

Vil du engasjere deg nå? Ta kontakt med ditt lokale SOS-senter ved å trykke på knappen.

Jeg vil bli frivillig

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?

Innføringskurs for nye frivillige

Her finner du detaljert kursprogrammet for  Molde og Ålesund

Intervju med Frivillige i Kirkens SOS

Mange mennesker går gjennom mye smerte og vanskelig utfordringer i livene sine" forteller en av de frivillige som vært med i Kirkens SOS Møre og Romsdal i over 15 år. Artikkelen "Nattsvart sinn i sommerlyset" fra Sunnmørsposten 24.06.17 er fin lesning om erfaringer og perspektiv fra tjenesten.