Kirkens SOS Møre og Romsdal

7011 05 20067
971.275.596

Kirkens SOS Møre og Romsdal

Vi i Kirkens SOS Møre og Romsdal har kontorlokaler i Ålesund og vaktrom i Ålesund og Molde, samt en vaktavdeling for SOS-chat i Myrvåg. Vi er 3 ansatte og nærmere 100 frivillige medarbeidere. Leder er Hilde Lillestøl. Vårt senter bestjener krisetelefonen og SOS-chat. Årlig besvarer vi rundt 15000 henvendelser fra mennesker i følelsesmessig eller eksistensiell krise.

-Er du et menneske å snakke med når livet er som verst?
Hilde Lillestøl oppfordrer alle som ønsker å gjøre en forskjell for sine medmennesker til å bli frivillige medarbeidere i Kirkens SOS. Hun presiserer: - Når livet er som verst trenger vi et medmenneske som løfter oss opp, ser oss og støtter oss - slik at vi kan bli hele igjen. Dette er Kirkens SOS i et nøtteskall.

- Frivillig arbeid er en viktig innsats i samfunnet. Som frivillig i Kirkens SOS vil man lære å sette perspektiv på livet, skape personlig vekst og være til stede for dem som trenger et medmenneske å snakke med.

Leder Hilde Lillestøl

NYTT KURS FOR FRIVILLIGE I MOLDE OG ÅLESUND VÅREN 2020

VELKOMMEN SOM FRIVILLIG I KIRKENS SOS

________________________________________________________________

Neste kurs for frivillige til telefon- og chattetjenesten starter i MOLDE fra 29. januar og ÅLESUND fra 23.april
Alle som er interessert i å være frivillig er hjertelig velkommen til å ta kontakt for en uforpliktende samtale. Våre innføringskurs gir en solid opplæring ved vekt på å utruste medarbeidere med kunnskap, holdninger og ferdigheter som samtalepartner på telefon eller internett.
Program for kursene finner du her:

Innføringskurs I Molde V20

Innføringskurs I Ålesund V20

Gjennom kurset vil vi du tilegne deg kunnskap, holdninger og ferdigheter for å kunne SE, STØTTE og STYRKE den som har det vanskelig.

Du kan fylle ut søknadsskjema direkte på nett. Da trykker du på knappen i feltet til venstre hvor det står "JEG VIL BLI FRIVILLIG"

Søknadsskjema finner du også her:

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon på telefon: 70 10 09 92 eller e-post: [email protected]

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?

Åpent seminar med Tomas Sjödin

Kirkens SOS Møre og Romsdal har gleden av å invitere til åpent seminar med pastor og forfatter Tomas Sjödin i Spjelkavik Kirke Torsdag 5. september kl 18:00-21:00. Tema for seminaret vil være "Den som finner sin plass tar ingen annens" hentet fra Sjödin sin siste bok. I etterkant av seminaret vil det være en samtale med Sjödin og Lene Hopland Bergset som er fagansvarlig i Kirkens SOS Norge. Vi kan også glede oss til musikalsk innslag ved vokalgruppen Halv 8. Arrangementet er gratis med en mulighet for å støtte Kirkens SOS sitt arbeid med en gave. Seminaret er gjort mulig ved støtte fra Stiftelsen Kjell Holm og Cinderella Eco.

Kirkens SOS Møre og Romsdal markerer 40 års jubileum

Når Kirkens SOS Møre og Romsdal markerer 40 år med tilstedeværelse i uke 36. Vi ønsker velkommen til jubileumsgudstjeneste i Borgund Kirke 1. september og Molde Domkirke 8. september, samt åpent seminar med pastor og forfatter Tomas Sjødin i Spjelkavik kirke 5. september kl 18:00. Hjertelig velkommen til å markere 40 år som en tjeneste av og for mennesker. For detaljert informasjon om hvert arrangement viser vi til vår Facebook side.