Kirkens SOS i Nord-Hålogaland

77 68 48 88 (Bymisjon)
482 23 126 (Kirkens SOS)

Kirkens SOS i Nord-Hålogaland

Innføringskurs for nye frivillige vakter!

SØKNADSFRIST 29.AUGUST 2017.

Virksomhetsleder ved Kirkens SOS Nord-Hålogaland er Svanhild Hanssen Posti. KSOS er en avdeling ved Kirkens Bymisjon i Tromsø. I dag er vi tre ansatte og 45 frivillige medarbeidere. I 2016 besvarte vårt senter 8064 henvendelser fra mennesker i følelsesmessig eller eksistensiell krise. Det trengs hele tiden frivillige medmennesker til å være der når telefonen ringer, eller svare på skriftlige meldinger som tikker inn.

Besvare telefoner, lytte, skrive meldinger og  være et medmenneske når livet er som verst gir mening.

Det redder liv. Vil du være med kan du ta kontakt med virksomhetsleder Svanhild Hanssen Posti.

Daglig leder Svanhild Hanssen Posti

Det nærmer seg kurs for nye frivillige i Tromsø!

Neste kurs for frivillige ved Kirkens SOS Nord-Hålogaland starter tirsdag 5. september 2017.

Har du spørsmål ta gjerne kontakt til svanhild@bymisjontromso.no eller på telefon: 48223126.

Du kan også sende oss kontaktskjema

Du får opplæring i å møte mennesker i krise. Våre metoder bygger på 40-års erfaring med krisetelefon,og en visjon om å se, støtte og styrke våre medmennesker.  Som frivillig medarbeider er du anonym.

Å snakke med folk om livet gir mening.

Engasjer deg

“Å være tilstede for mennesker som opplever livet på sitt vondeste er det mest meningsfulle jeg har brukt fritiden min på.”

Kaj, frivillig medarbeider Kirkens SOS

Mer om frivillig arbeid i Kirkens SOS

Vil du engasjere deg nå? Ta kontakt med ditt lokale SOS-senter ved å trykke på knappen.

Jeg vil bli frivillig

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?

Å holde fast håpet

En liten historie om å være ung, og holde fast i håpet.

Frivillige ved Kirkens SOS på Hålogaland Teater!

Det fineste i livet, ble en sterk teateropplevelse for frivillige ved KSOS. Forestillinga handel om en gutt som over flere år lager ei liste over de fineste tingene i livet. Denne gir han til sin mamma som er deprimert, og som gjør flere selvmordsforsøk.