Kirkens SOS i Nord-Hålogaland

77 68 48 88 (Bymisjon)
482 23 126 (Kirkens SOS)

Kirkens SOS i Nord-Hålogaland

Kirkens SOS Nord-Hålogaland trenger flere frivillige medarbeider.

Kurs for nye medarbeidere starter 13.februar 2018.

5. desember 2017 fikk Kirkens SOS tildelt Frivillighetsprisen 2017, i skarp konkurranse med andre organisasjoner og en rekke enkeltpersoner. Vi håper selvfølgelig at mange nå har fått øynene opp for det fantastiske arbeidet som gjøres i Kirkens SOS, og som holdes oppe av kompetente og engasjerte frivillige. Vår krisetjeneste i Tromsø er tilstede på telefon og i skriftlige møter gjennom anonymiserte SOS-meldingen. Vi trenger nå nye,frivillige medarbeider i vårt team i Tromsø. Kan det være deg? Kursstart 13.februar, vi har noen ledige plasser. Ta kontakt...nå. Du finner kontaktskjema på siden her.

Kirkens SOS i Tromsø

Sentret i Tromsø er en avdeling ved Kirkens Bymisjon i Tromsø. I dag er vi tre ansatte; Svanhild Hanssen Posti er virksomhetsleder, Anne Merethe Fagerli er turnusansvarlig, og bymisjonsprest Kjersti Marie Lægdene deltar i kursvirksomheten.  Rundt 35 frivillige medarbeidere bidrar iherdig til at vi kan svare på telefonen og SOS-meldinger. I 2017 besvarte vårt senter 9130 henvendelser fra mennesker i følelsesmessig eller eksistensiell krise.

Som vakt besvarer du telefoner som ringes til det nasjonale krisetelefon nummeret; 22 40 00 40. Du skal lytte, være til stede, skrive meldinger og være et medmenneske når livet er som verst. Det gir mening. Det redder liv.  Som frivillig går du en kveldsvakt og en nattevakt i måneden, hver på fem timer.

Daglig leder Svanhild Hanssen Posti

Kirkens SOS mottok Frivillighetsprisen 2017! Nå kan du bli en del av teamet.

Vi har heldigvis allerede flotte deltakere som allerede venter på kursstarten i februar, men det er plass til mange flere. Ikke nøl med å ta kontakt med virksomhetsleder Svanhild Hanssen Posti, hvis dette kan være aktuelt for deg. Har du spørsmål ta gjerne kontakt til [email protected] eller på telefon: 48223126.

Du kan også sende oss kontaktskjema

Du får opplæring i å møte mennesker i krise. Våre metoder bygger på 40-års erfaring med krisetelefon,og en visjon om å se, støtte og styrke våre medmennesker.  Som frivillig medarbeider er du anonym.

Å snakke med folk om livet gir mening.

Engasjer deg

“Å være til stede for mennesker som opplever livet på sitt vondeste er det mest meningsfulle jeg har brukt fritiden min på.”

Kaj, frivillig medarbeider Kirkens SOS

Mer om frivillig arbeid i Kirkens SOS

Vil du engasjere deg nå? Ta kontakt med ditt lokale SOS-senter ved å trykke på knappen.

Jeg vil bli frivillig

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?

Å holde fast håpet

En liten historie om å være ung, og holde fast i håpet.

Frivillige ved Kirkens SOS på Hålogaland Teater!

Det fineste i livet, ble en sterk teateropplevelse for frivillige ved KSOS. Forestillinga handel om en gutt som over flere år lager ei liste over de fineste tingene i livet. Denne gir han til sin mamma som er deprimert, og som gjør flere selvmordsforsøk.