Kirkens SOS i Tunsberg

3001 Drammen

Rådhusgata 35, 3015 Drammen

Kirkens SOS i Tunsberg

Vi i Kirkens SOS i Tunsberg har kontorlokaler/vaktrom i Drammen og Tønsberg. Her er vi 1,7 ansatte og nærmere 70 frivillige medarbeidere.

Daglig leder er Anne Line Diesen. Vi svarer på telefon og SOS-melding. Årlig tar vi imot 10868 henvendelser fra mennesker i følelsesmessig eller eksistensiell krise.

-Er du et menneske å snakke med når livet er som verst?

Anne Line tilbyr en meningsfull oppgave for de som ønsker å bli frivillige medarbeidere i Kirkens SOS.

Daglig leder Anne-Line Diesen

Kurs for nye frivillige i Tønsberg

Vårens kurs er igang, ta kontakt dersom du ønsker å gå på kurs høsten 2017.

Har du spørsmål ta gjerne kontakt på epost: tunsberg@kirkens-sos.no eller på sms 99084320.
Du kan også send oss kontaktskjema

Du får opplæring i å møte mennesker i krise. Våre metoder bygger på 40-års erfaring med krisetelefon og en visjon om å se, støtte og styrke våre medmennesker.
Som frivillig medarbeider er du anonym.

Å snakke med folk om livet gir mening.

Engasjer deg

“Å være tilstede for mennesker som opplever livet på sitt vondeste er det mest meningsfulle jeg har brukt fritiden min på.”

Kaj, frivillig medarbeider Kirkens SOS

Mer om frivillig arbeid i Kirkens SOS

Vil du engasjere deg nå? Ta kontakt med ditt lokale SOS-senter ved å trykke på knappen.

Jeg vil bli frivillig

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Andre måter å gi en gave på