Kirkens SOS Tunsberg

7011 05 20067
971.275.596

Kirkens SOS Tunsberg

Vi i Kirkens SOS i Tunsberg har kontorlokaler/vaktrom i Drammen og Tønsberg. Her er vi 1,7 ansatte og nærmere 70 frivillige medarbeidere.

Daglig leder er Anne Line Diesen. Vi svarer på telefon og SOS-melding. Årlig tar vi imot 10868 henvendelser fra mennesker i følelsesmessig eller eksistensiell krise.

-Er du et menneske å snakke med når livet er som verst?

Anne Line tilbyr en meningsfull oppgave for de som ønsker å bli frivillige medarbeidere i Kirkens SOS.

Leder Anne-Line Diesen

Kurs for nye frivillige i Kirkens SOS Tunsberg

KIRKEN SOS I TUNSBERG skal ha kurs for nye frivillige.

Kurset starter tirsdag 16.oktober 2019 og vil gå over 10 ganger fra klokken 18.00 til 21.00.

Har du spørsmål ta gjerne kontakt på epost: [email protected] eller på sms 99084320.

Fyll ut skjema «jeg vil bli frivillig i Kirkens sos»(nederst på siden) som ligger på https://www.kirkens-sos.no, for da kommer du inn i registeret vårt og vi tar kontakt med deg i løpet av et par dager.

Kurset er for frivillige både på vaktrommet i Tønsberg og Drammen.

Du kan også sende oss kontaktskjema

Du får opplæring i å møte mennesker i krise. Våre metoder bygger på 40-års erfaring med krisetelefon og en visjon om se, støtte og styrke våre medmennesker.

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?

Våre støttespillere