Kirkens SOS Bjørgvin

Kong Oscars gate 62
5017 Bergen

Kong Oscars gate 62, 5017 Bergen

55 32 58 45
7011 05 20067
971.275.596

Kirkens SOS Bjørgvin


Kirkens SOS Bjørgvin har administrasjon og vaktrom i Bergen. Her er vi 5 ansatte og 100 frivillige medarbeidere.

Greta Gramstad er daglig leder. Vårt senter svarer på telefon, SOS-melding og Chat. I 2018 svarte vi på nærmere 25.000 henvendelser.

-Alle mennesker møter motgang. Noen ganger trenger vi støtte, andre faser av livet har vi krefter til å støtte andre. Sånn er det å være menneske.

Som frivillig på Kirkens SOS kan du hjelpe et annet menneske til å klare å stå i, holde ut, vanskelige perioder av sitt liv. Du er til hjelp fordi ekte interesse, den gode samtalen, skaper håp og gir kraft. I tillegg er Kirkens SOS tilgjengelig 24/7, åpen også når alle andre er stengt. På Kirkens SOS tror vi at den enkelte selv er ekspert på eget liv, men når det røyner på trenger en å bli ekstra sett, støttet og styrket.

Leder Greta Gramstad

Vil du bli frivillig?

Vi holder kurs for nye frivillige medarbeidere hvert semester, og neste kurs for nye telefonvakter og chattere starter i september 2019. Alle som er interessert i å bli medarbeider er velkommen til å ta kontakt. Du kan også fylle ut søknadsskjema direkte på nett. Da trykker du på knappen i feltet til venstre hvor det står "JEG VIL BLI FRIVILLIG". Kurset går over 8 kvelder (4 mandager og 4 tirsdager) fra februar til april. I tillegg kommer tre praksisvakter.

Dato for kursstart er MANDAG 23. SEPTEMBER.

Har du spørsmål kontakter du oss på [email protected] eller på telefon 55 32 58 45 / mobil 941 83 654.

Du får opplæring i å møte mennesker i krise. Våre metoder bygger på 40-års erfaring med krisetelefon og en visjon om å se, støtte og styrke våre medmennesker. Som frivillig er du anonym.

Kursprogrammet finner du her: Kursprogram Bergen H19

Ta kontakt for mer informasjon!

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?

Årsmelding 2018

I årsmeldingen vår finner du mye informasjon om hva vi gjør og hva vi møter.

Nå kan du Vippse støtte til Kirkens SOS Bjørgvin!

Kirkens SOS døgnåpne krisetjeneste er åpen for alle, alltid, drives med frivillige medarbeidere og er avhengig av innsamlede midler. Nå kan du enkelt gi en gave ved å bruke Vipps!