Kirkens SOS i Bjørgvin

Kalfarveien 79, 5022 Bergen

3624.58.80191

Kirkens SOS i Bjørgvin

Kirkens SOS i Bjørgvin har administrasjon og vaktrom i Bergen. Her er vi 5 ansatte og 115 frivillige medarbeidere.

Greta Gramstad er daglig leder. Vårt senter svarer på telefon, SOS-melding og Chat. I 2015 svarte vi på nær 22.000 henvendelser.

-Alle mennesker møter motgang. Noen ganger trenger vi støtte, andre faser av livet har vi krefter til å støtte andre. Sånn er det å være menneske.

Som frivillig på Kirkens SOS kan du hjelpe et annet menneske til å klare å stå i, holde ut, vanskelige perioder av sitt liv. Du er til hjelp fordi ekte interesse, den gode samtalen, skaper håp og gir kraft. I tillegg er Kirkens SOS tilgjengelig 24/7, åpen også når alle andre er stengt. På Kirkens SOS tror vi at den enkelte selv er ekspert på eget liv, men når det røyner på trenger en å bli ekstra sett, støttet og styrket.

Daglig leder Greta Gramstad

Engasjer deg

“Å være til stede for mennesker som opplever livet på sitt vondeste er det mest meningsfulle jeg har brukt fritiden min på.”

Kaj, frivillig medarbeider Kirkens SOS

Mer om frivillig arbeid i Kirkens SOS

Vil du engasjere deg nå? Ta kontakt med ditt lokale SOS-senter ved å trykke på knappen.

Jeg vil bli frivillig

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?

Nå kan du Vippse støtte til Kirkens SOS i Bjørgvin!

Kirkens SOS døgnåpne krisetjeneste er åpen for alle, alltid, drives med frivillige medarbeidere og er avhengig av innsamlede midler. Nå kan du enkelt gi en gave ved å bruke Vipps!

Årsmelding 2016 for Kirkens SOS i Bjørgvin

Her kan du lese mer om hvordan Kirkens SOS i Bjørgvin driver sitt arbeid og hva som skjedde i 2016.