Kirkens SOS Bjørgvin

7011 05 20067
971.275.596

Kirkens SOS Bjørgvin

Kirkens SOS Bjørgvin har administrasjon og vaktrom i Bergen. Her er vi 5 ansatte og 100 frivillige medarbeidere.

Greta Gramstad er daglig leder. Vårt senter svarer på telefon, SOS-melding og Chat. I 2019 svarte vi på nærmere 26.000 henvendelser.

-Alle mennesker møter motgang. Noen ganger trenger vi støtte, andre faser av livet har vi krefter til å støtte andre. Sånn er det å være menneske.

Som frivillig på Kirkens SOS kan du hjelpe et annet menneske til å klare å stå i, holde ut, vanskelige perioder av sitt liv. Du er til hjelp fordi ekte interesse, den gode samtalen, skaper håp og gir kraft. I tillegg er Kirkens SOS tilgjengelig 24/7, åpen også når alle andre er stengt. På Kirkens SOS tror vi at den enkelte selv er ekspert på eget liv, men når det røyner på trenger en å bli ekstra sett, støttet og styrket.

Leder Greta Gramstad

Innføringskurs for nye medarbeidere

Alle nye medarbeidere får god opplæring gjennom et innføringskurs. Neste innføringskurs begynner 24. august.

Vi har kontinuerlig intervjuer og opptak.

Søknadsskjema fyller du ut og sender inn! Når vi får søknaden din avtaler vi en inntakssamtale her, hvor du får vite mer om det å være medarbeider, og kan spørre om alt du lurer på!

Kursprogram for vinterkurset finner du her: Kirkens Sos Bjø Rgvin Innfø Ringskurs Vinter 20 21

Har du spørsmål - ta kontakt på e-post: [email protected]

eller på telefon: 55 32 58 45.

På innføringskurset får du opplæring i å møte mennesker i krise, og å være et lyttende medmenneske for folk som trenger noen å snakke med. Våre metoder bygger på mer enn 40-års erfaring med krisetjeneste og en visjon om å fremme livsmot og håp gjennom å se, støtte og styrke våre medmennesker. Som frivillig medarbeider er du anonym.

Les mer om hvordan det er å være frivillig her.

Å snakke med folk om livet gir mening.

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?

Vil du bli medarbeider på Kirkens SOS Bjørgvin?

Vil du være med? Det er svært mange som trenger en å snakke med - på chat eller telefon. Vi er Norges største krisetjeneste, og besvarer 500 samtaler - hvert døgn. Likevel er det mange som ikke får svar. Når du blir medarbeider får du god opplæring og veiledning. Det du lærer har du bruk for - hele livet! Du blir del av et fellesskap som møter mennesker der de er, akkurat nå, uansett hvordan livet og dagen ser ut. Og du lærer noe nytt, hele tiden.

Kirkens SOS Bjørgvin feirer 40 år!

(Klikk på å se bilder!) Kirkens SOS feirer 40 års tilstedeværelse for alle som trenger en å snakke med! I disse 40 årene har vi besvart mer enn 750.000 samtaler. Vi vet at tjenesten redder liv, og bidrar til livsmot og håp hos svært mange mennesker! Vi feiret våre frivillige medarbeidere med jubileumsseminar og middag på Hotel Norge 17. november. Nærmere 160 medarbeidere og andre gjester gjorde denne dagen til en fest. Vi er takknemlig for støtte fra Hotel Norge, Bergen kommune, Hordaland og Sogn og Fjordane fylkeskommuner, og sender en stor takk til alle nåværende og tidligere medarbeidere. Uten frivillige medarbeidere hadde denne tjenesten ikke vært mulig! Takk for tiden dere legger inn i dette unike arbeidet!