Kirkens SOS i Bjørgvin

Kalfarveien 79
5022 Bergen

Kalfarveien 79, 5022 Bergen

55 32 58 45
3624.58.80191
971 352 221

Kirkens SOS i Bjørgvin


Kirkens SOS i Bjørgvin har administrasjon og vaktrom i Bergen. Her er vi 5 ansatte og 100 frivillige medarbeidere. 

Greta Gramstad er daglig leder. Vårt senter svarer på telefon, SOS-melding og Chat. I 2016 svarte vi på mer enn 24.000 henvendelser. 

-Alle mennesker møter motgang. Noen ganger trenger vi støtte, andre faser av livet har vi krefter til å støtte andre. Sånn er det å være menneske.

Som frivillig på Kirkens SOS kan du hjelpe et annet menneske til å klare å stå i, holde ut, vanskelige perioder av sitt liv. Du er til hjelp fordi ekte interesse, den gode samtalen, skaper håp og gir kraft. I tillegg er Kirkens SOS tilgjengelig 24/7, åpen også når alle andre er stengt. På Kirkens SOS tror vi at den enkelte selv er ekspert på eget liv, men når det røyner på trenger en å bli ekstra sett, støttet og styrket.

Daglig leder Greta Gramstad

Vil du bli frivillig?

Vi holder kurs for nye frivillige medarbeidere hvert semester, og neste kurs for nye telefonvakter og chattere starter i september 2018. Alle som er interessert i å bli medarbeider er velkommen til å ta kontakt. Du kan også fylle ut søknadsskjema direkte på nett. Da trykker du på knappen i feltet til venstre hvor det står "JEG VIL BLI FRIVILLIG". Kurset går over 8 kvelder (4 mandager og 4 tirsdager) fra september til november. I tillegg kommer tre praksisvakter.

Dato for kursstart er MANDAG 24. SEPTEMBER.

Har du spørsmål kontakter du oss på [email protected] eller på telefon 55 32 58 45 / mobil 941 83 654.

Du får opplæring i å møte mennesker i krise. Våre metoder bygger på 40-års erfaring med krisetelefon og en visjon om å se, støtte og styrke våre medmennesker. Som frivillig er du anonym.

Kursprogrammet finner du her:  Kursprogram Bergen høsten 2018

Ta kontakt for mer informasjon!

Engasjer deg

“Å være til stede for mennesker som opplever livet på sitt vondeste er det mest meningsfulle jeg har brukt fritiden min på.”

Kaj, frivillig medarbeider Kirkens SOS

Mer om frivillig arbeid i Kirkens SOS

Vil du engasjere deg nå? Ta kontakt med ditt lokale SOS-senter ved å trykke på knappen.

Jeg vil bli frivillig

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?

Nå kan du Vippse støtte til Kirkens SOS i Bjørgvin!

Kirkens SOS døgnåpne krisetjeneste er åpen for alle, alltid, drives med frivillige medarbeidere og er avhengig av innsamlede midler. Nå kan du enkelt gi en gave ved å bruke Vipps!

Årsmelding 2016 for Kirkens SOS i Bjørgvin

Her kan du lese mer om hvordan Kirkens SOS i Bjørgvin driver sitt arbeid og hva som skjedde i 2016.