Vil du bli medarbeider på Kirkens SOS Bjørgvin?

Vil du være en samtalepartner for mennesker som trenger en å snakke med ? Innføringskurs for nye medarbeidere begynner 30. august. Vi skal ha 2 kurs, ett på dagtid og ett på ettermiddag/kveld. Det er svært mange som trenger en å snakke med - på chat eller telefon. Vi er Norges største krisetjeneste, og besvarer 500 samtaler - hvert døgn. Likevel er det mange som ikke får svar. Når du blir medarbeider får du god opplæring og veiledning. Det du lærer har du bruk for - hele livet! Du blir del av et fellesskap som møter mennesker der de er, akkurat nå, uansett hvordan livet og dagen ser ut. Og du lærer noe nytt, hele tiden.

Kirkens SOS Bjørgvin feirer 40 år!

(Klikk på å se bilder!) Kirkens SOS feirer 40 års tilstedeværelse for alle som trenger en å snakke med! I disse 40 årene har vi besvart mer enn 750.000 samtaler. Vi vet at tjenesten redder liv, og bidrar til livsmot og håp hos svært mange mennesker! Vi feiret våre frivillige medarbeidere med jubileumsseminar og middag på Hotel Norge 17. november. Nærmere 160 medarbeidere og andre gjester gjorde denne dagen til en fest. Vi er takknemlig for støtte fra Hotel Norge, Bergen kommune, Hordaland og Sogn og Fjordane fylkeskommuner, og sender en stor takk til alle nåværende og tidligere medarbeidere. Uten frivillige medarbeidere hadde denne tjenesten ikke vært mulig! Takk for tiden dere legger inn i dette unike arbeidet!

Årsmelding 2020

I årsmeldingen vår finner du mye informasjon om hva vi gjør og hva vi møter!

Nå kan du Vippse støtte til Kirkens SOS Bjørgvin!

Kirkens SOS døgnåpne krisetjeneste er åpen for alle, alltid, drives med frivillige medarbeidere og er avhengig av innsamlede midler. Nå kan du enkelt gi en gave ved å bruke Vipps!