Er du student? Vil du bli medarbeider på Kirkens SOS?

Vi er i disse dager ute på høyskoler og UiB for å informere. Vil du vite mer om det å være frivillig medarbeider på krisetjenesten vår? Ta kontakt med oss! Det er svært mange som trenger en å snakke med - på chat eller telefon. Vi er Norges største krisetjeneste, og besvarer 500 samtaler - hvert døgn. Du får god opplæring og veiledning, og det du lærer har du bruk for - hele livet!

FULLT! Vi har dessverre ikke flere plasser på "God å snakke med"- kurset mandag 21. januar kl 19.00 - 21.00. neste kurs blir i august/september.

Vil du bli god å snakke med? Velkommen til et 2-timers åpent, gratis og nyttig kurs som kan gjøre deg til en bedre samtalepartner for mennesker som trenger en å snakke med!

Årsmelding 2017

I årsmeldingen vår finner du mye informasjon om hva vi gjør og hva vi møter.

Nå kan du Vippse støtte til Kirkens SOS Bjørgvin!

Kirkens SOS døgnåpne krisetjeneste er åpen for alle, alltid, drives med frivillige medarbeidere og er avhengig av innsamlede midler. Nå kan du enkelt gi en gave ved å bruke Vipps!