Kirkens SOS Bjørgvin feirer 40 år!

(Klikk på å se bilder!) Kirkens SOS feirer 40 års tilstedeværelse for alle som trenger en å snakke med! I disse 40 årene har vi besvart mer enn 750.000 samtaler. Vi vet at tjenesten redder liv, og bidrar til livsmot og håp hos svært mange mennesker! Vi feiret våre frivillige medarbeidere med jubileumsseminar og middag på Hotel Norge 17. november. Nærmere 160 medarbeidere og andre gjester gjorde denne dagen til en fest. Vi er takknemlig for støtte fra Hotel Norge, Bergen kommune, Hordaland og Sogn og Fjordane fylkeskommuner, og sender en stor takk til alle nåværende og tidligere medarbeidere. Uten frivillige medarbeidere hadde denne tjenesten ikke vært mulig! Takk for tiden dere legger inn i dette unike arbeidet!

Årsmelding 2020

I årsmeldingen vår finner du mye informasjon om hva vi gjør og hva vi møter!

Nå kan du Vippse støtte til Kirkens SOS Bjørgvin!

Kirkens SOS døgnåpne krisetjeneste er åpen for alle, alltid, drives med frivillige medarbeidere og er avhengig av innsamlede midler. Nå kan du enkelt gi en gave ved å bruke Vipps!