Kirkens SOS i Telemark

Postboks 74
3701 Skien

P.A. Munchs gate sør 37, 3717 Skien

35 58 78 00
900 59 297
7177.05.23065
971323361

Kirkens SOS i Telemark


Vi i Kirkens SOS i Telemark har kontorlokaler i Skien og vaktrom i Bø. Her er vi to ansatte og rundt 50 frivillige medarbeidere. 

Daglig leder er Arne Sørlie og Stine S. Risanger er administrasjonsmedarbeider. Vi svarer på telefon og chat. Årlig besvarer vi nærmere 10 000 henvendelser fra mennesker i følelsesmessig eller eksistensiell krise.

-Livet er verdt å snakke om, sier Arne. 

Han oppfordrer alle som leker med tanken om å bli frivillig til å ta kontakt.

Daglig leder Arne Sørlie

Kurs for nye frivillige

Ønsker du å bli med som frivillig medarbeider?
Vårens kurs er startet, men du kan allerede nå melde din interesse for høstens kurs. Så snart dato er klarlagt vil det bli publisert her.

Kurset utruster deg til å besvare krisetjenesten på telefon og chat, og er innom mange ulike tema. Trykk her for å se kursprogrammet for vårens kurs. Høstens kurs vil følge samme mal så det gir deg et godt innblikk i hva du kan forvente på kurset. 

Er du interessert i å være frivillig medarbeider så fyll gjerne ut søknadsskjema allerede nå. Etter du har fylt ut skjemaet kontakter vi deg for en samtale. 

For spørsmål kan du kontakte daglig leder Arne Sørlie på epost: [email protected] eller på telefon: 900 59 297. Du kan også sende oss kontaktskjema hvis du ønsker en uforpliktende prat før du sender inn søknadsskjema.

Gjennom kurset får du opplæring i å møte mennesker i krise. Våre metoder bygger på 40-års erfaring med krisetelefon og en visjon om å se, støtte og styrke våre medmennesker. Som frivillig medarbeider er du anonym. 
Hos oss i Telemark kan du som medarbeider velge å besvare krisetjenesten via telefon eller både via telefon og chat. Vi har vaktrom i Skien og Bø.

Å snakke med folk om livet gir mening.


Engasjer deg

“Å være til stede for mennesker som opplever livet på sitt vondeste er det mest meningsfulle jeg har brukt fritiden min på.”

Kaj, frivillig medarbeider Kirkens SOS

Mer om frivillig arbeid i Kirkens SOS

Vil du engasjere deg nå? Ta kontakt med ditt lokale SOS-senter ved å trykke på knappen.

Jeg vil bli frivillig

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?

Velkommen til høstens kanskje viktigste samtale!

Prosalong* Selvmord i media og skjønnlitteraturen. I forbindelse med Verdensdagen for selvmordsforebygging er vi med og arrangerer en viktig samtale på Litteraturhuset i Skien onsdag 13.september kl 19.00. Svein Øverland og Eivind Normann Eide i samtale med Gina Winje.

Vivat-kurs: Førstehjelp ved selvmordsfare 7.-8.desember 2017

Vi har alle ansvar for å hjelpe når kriser rammer medmennesker. Førstehjelp ved selvmordsfare kan sammenlignes med akutt hjelp som alle bør kunne yte, ved for eksempel trafikkulykker. Det er en måte å redde liv på. Det er viktig at den som først kommer i kontakt med en person i selvmordsfare kan hjelpe.