Kirkens SOS i Telemark

P.A. Munchsgate Sør 37, 3700 Skien

7177.05.23065

Kirkens SOS i Telemark

Vi i Kirkens SOS i Telemark har kontorlokaler i Skien og vaktrom i Bø. Her er vi to ansatte og rundt 50 frivillige medarbeidere.

Daglig leder er Arne Sørlie og Stine S. Risanger er administrasjonsmedarbeider. Vi svarer på telefon og chat. Årlig besvarer vi nærmere 10 000 henvendelser fra mennesker i følelsesmessig eller eksistensiell krise.

-Livet er verdt å snakke om, sier Arne.

Han oppfordrer alle som leker med tanken om å bli frivillig til å ta kontakt.

Daglig leder Arne Sørlie

Kurs for nye frivillige

Vårens kurs er over og vi gleder oss over å ha fullført et flott kurs med ivrige og engasjerte deltagere som nå er i gang med å være frivillige!

Vi starter nytt kurs til høsten. Trykk her for å se kursprogram. Ta gjerne en titt på dette for å få et innblikk i hva et kurs inneholder og hvilke tema som blir berørt.

Er du interessert i å være frivillig medarbeider så ta gjerne kontakt allerede nå! Kurset utruster deg til å besvare krisetjenesten på telefon og chat.

For spørsmål kan du kontakte daglig leder Arne Sørlie på epost: telemark@kirkens-sos.no eller på telefon: 900 59 297.

Du kan også sende oss kontaktskjema

Gjennom kurset får du opplæring i å møte mennesker i krise. Våre metoder bygger på 40-års erfaring med krisetelefon og en visjon om å se, støtte og styrke våre medmennesker. Som frivillig medarbeider er du anonym.
Hos oss i Telemark kan du som medarbeider velge å besvare krisetjenesten via telefon eller både via telefon og chat. Vi har vaktrom i Skien og Bø.

Å snakke med folk om livet gir mening.

Engasjer deg

“Å være tilstede for mennesker som opplever livet på sitt vondeste er det mest meningsfulle jeg har brukt fritiden min på.”

Kaj, frivillig medarbeider Kirkens SOS

Mer om frivillig arbeid i Kirkens SOS

Vil du engasjere deg nå? Ta kontakt med ditt lokale SOS-senter ved å trykke på knappen.

Jeg vil bli frivillig

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?

Årsmelding 2016

Her kan du lese litt om hva som skjedde i 2016 i Kirkens SOS i Telemark.

Fagdag og 10-års-feiring av Bø-vaktrommet

3.mars 2007 åpnet Kirkens SOS i Telemark vaktrom i Bø. Forrige helg var det 10 år siden og dette markerte vi på Bø Hotell. Dagen startet med fagdag og faglig påfyll for alle nåværende medarbeidere, både de som hører til vaktavdelingen i Skien og de som tar vakter i Bø. Representanter fra fagteamet og styret var også med.