Kirkens SOS Telemark

7011 05 20067
971.275.596

Kirkens SOS Telemark

Kirkens SOS Telemark har kontorlokaler i Skien og vaktrom på Gvarv. Her er vi to ansatte og rundt 50 frivillige medarbeidere.

Leder er Melle Aakenes og Stine Sætre Risanger er administrasjonsmedarbeider. Vi besvarer krisetjenesten via telefon og chat. Årlig besvarer vi i Telemark nærmere 10 000 henvendelser fra mennesker i følelsesmessig eller eksistensiell krise.

-En god samtale kan være avgjørende for å komme videre. Kirkens SOS er her alltid 24/7, sier Melle.

Hun oppfordrer alle som leker med tanken om å bli frivillig til å ta kontakt.

Leder Melle Aakenes

Kurs for nye frivillige

Ønsker du å bli med som frivillig medarbeider?

Neste kurs har oppstart ONSDAG 25.SEPTEMBER. Er du interessert i å bli med på kurs kan du allerede nå melde din interesse. Kursprogram finner du her! Der får du et innblikk i hva et kurs vil inneholde.

Våren 2020 holder vi kurs i Bø-området: Kursprogram finner du her. OPPSTART 26.FEBRUAR 2020.

Kurset utruster deg til å besvare krisetjenesten og er innom mange ulike tema.

Vil du se hvordan det er å være frivillig kan du ta en titt på www.alltidher.no

Er du interessert i å være frivillig medarbeider så fyll gjerne ut søknadsskjema allerede nå. Etter du har fylt ut skjemaet kontakter vi deg for en samtale.

For spørsmål kan du kontakte leder Melle Aakenes på epost: [email protected] eller på telefon: 900 59 297. Du kan også sende oss kontaktskjema eller ringe oss hvis du ønsker en uforpliktende prat før du sender inn søknadsskjema.

Gjennom kurset får du opplæring i å møte mennesker i krise. Våre metoder bygger på over 40-års erfaring med krisetelefon og en visjon om å se, støtte og styrke våre medmennesker. Som frivillig medarbeider er du anonym.

Hos oss i Telemark kan du som medarbeider velge å besvare krisetjenesten via telefon eller både via telefon og chat. Vi har vaktrom i Skien og på Gvarv.

Å snakke med folk om livet gir mening.

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?

Bli en bedre samtalepartner: Fredagslunsj og "God å snakke med kurs"

Bli en bedre samtalepartner: Delta på fredagslunsj hvor vi serverer både mat og "God å snakke med kurs" Hva gjør vi når vi møter en kollega, et familiemedlem eller en venn som har det litt vanskelig? Det er ikke alltid så enkelt. Hva skal vi si? Hva om vi sier noe som gjør situasjonen verre? «God å snakke med» er et kortkurs som gjør deg til en litt bedre samtalepartner, og gir deg konkrete råd og tips om hvordan du kan håndtere samtaler i ulike situasjoner.

Bli med på kurset Førstehjelp ved selvmordsfare

Kurset Førstehjelp ved selvmordsfare er beregnet for hjelpere med ulik faglig bakgrunn som i sitt virke, enten frivillig eller profesjonelt, møter mennesker der selvmord kan være en del av bildet. Bli med på kurs 17.-18.oktober 2019 på Menstad Bydelshus i Skien.