Kirkens SOS Telemark

7011 05 20067
971.275.596

Kirkens SOS Telemark

Kirkens SOS Telemark har kontorlokaler i Skien og vaktrom på Gvarv. Her er vi to ansatte og rundt 50 frivillige medarbeidere.

Leder er Melle Aakenes og Stine Sætre Risanger er rådgiver. Vi besvarer krisetjenesten via telefon og chat. Årlig besvarer vi i Telemark nærmere 10 000 henvendelser fra mennesker i følelsesmessig eller eksistensiell krise.

- En god samtale kan være avgjørende for å komme videre. Kirkens SOS er her alltid 24/7, sier Melle.

Hun oppfordrer alle som leker med tanken om å bli frivillig til å ta kontakt. Hos oss i Telemark kan du som medarbeider velge å besvare krisetjenesten via telefon eller både via telefon og chat. Vi har vaktrom i Skien og på Gvarv.

Leder Melle Aakenes

Kurs for nye frivillige

Ønsker du å bli med som frivillig medarbeider?

Det er flere muligheter for å bli med på kurs - i koronatid har vi utviklet oss på digitale plattformer og tilbyr nå stadig kurs på tvers av sentrene i landet. Er du interessert i å være frivillig medarbeider så fyll gjerne ut søknadsskjema allerede nå. Etter du har fylt ut skjemaet kontakter vi deg for en samtale.

Kurset utruster deg til å besvare krisetjenesten og er innom mange ulike tema. Vil du se hvordan det er å være frivillig kan du ta en titt på www.alltidher.no

For å lese om kurs som arrangeres i Telemark høsten 2021, se her.

I sommer har du mulighet til å bli med på et intensivt sommer-kurs i Sandefjord - les mer her.

For spørsmål kan du kontakte leder Melle Aakenes på epost: [email protected] eller på telefon: 900 59 297. Du kan også sende oss kontaktskjema eller ringe oss hvis du ønsker en uforpliktende prat før du sender inn søknadsskjema.

Gjennom kurset får du opplæring i å møte mennesker i krise. Våre metoder bygger på over 40-års erfaring med krisetelefon og en visjon om å se, støtte og styrke våre medmennesker. Som frivillig medarbeider er du anonym.

Å snakke med folk om livet gir mening.

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?

Innføringskurs for nye medarbeidere i Kirkens SOS

Her finner du informasjon og kursplan for innføringskurs eksklusivt for søkere fra Fyresdal, Vinje og Hjartdal.

Julegave fra Lions Club Skien

Lions Club Skien deler ut i år ut pengestøtte til lokalt humanitært arbeid, til tross for at årets julelotteri ble avlyst. Vi i Kirkens SOS er en av de heldige mottakerne. Tusen takk til Lions Club Skien.