Kirkens SOS Telemark

7011 05 20067
971.275.596

Kirkens SOS Telemark

Kirkens SOS Telemark har kontorlokaler i Skien og vaktrom på Gvarv. Her er vi to ansatte og rundt 50 frivillige medarbeidere.

Daglig leder er Melle Aakenes og Stine S. Risanger er administrasjonsmedarbeider. Vi besvarer krisetjenesten via telefon og chat. Årlig besvarer vi i Telemark nærmere 10 000 henvendelser fra mennesker i følelsesmessig eller eksistensiell krise.

-En god samtale kan være avgjørende for å komme videre. Kirkens SOS er her alltid 24/7, sier Melle.

Hun oppfordrer alle som leker med tanken om å bli frivillig til å ta kontakt.

Leder Melle Aakenes

Kurs for nye frivillige

Ønsker du å bli med som frivillig medarbeider?

Vi starter nytt kurs ca en gang i halvåret. Vårens kurs hadde oppstart 27.februar. Er du interessert i å bli med på kurs neste gang vi starter kan du allerede nå melde din interesse. Kursprogram finner du her! Der får du et innblikk i hva et kurs vil inneholde.

Kurset utruster deg til å besvare krisetjenesten og er innom mange ulike tema.

Vil du se hvordan det er å være frivillig kan du ta en titt på www.alltidher.no

Er du interessert i å være frivillig medarbeider så fyll gjerne ut søknadsskjema allerede nå. Etter du har fylt ut skjemaet kontakter vi deg for en samtale.

For spørsmål kan du kontakte daglig leder Melle Aakenes på epost: [email protected] eller på telefon: 900 59 297. Du kan også sende oss kontaktskjema hvis du ønsker en uforpliktende prat før du sender inn søknadsskjema.

Gjennom kurset får du opplæring i å møte mennesker i krise. Våre metoder bygger på over 40-års erfaring med krisetelefon og en visjon om å se, støtte og styrke våre medmennesker. Som frivillig medarbeider er du anonym.

Hos oss i Telemark kan du som medarbeider velge å besvare krisetjenesten via telefon eller både via telefon og chat. Vi har vaktrom i Skien og Gvarv.

Å snakke med folk om livet gir mening.

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?

Vi har flyttet!

Avdelingen vår i Skien har flyttet inn i nye lokaler. Vi er svært fornøyd med nye, flotte og tidsriktige lokaler som vi gleder oss over å presentere.

Årsmelding 2018

I 2018 kunne Kirkens SOS Telemark se tilbake på 40 aktive år i fylket—noe som ble markert med en flott jubileumsmarkering i november. Da feiret vi at Kirkens SOS i Telemark er en livskraftig, livsviktig, faglig og relevant 40-åring. Det var da 40 år siden oppstarten i 1978. I årsmeldingen kan du lese mer om dette og hva som ellers har skjedd i 2018.