Kirkens SOS i Telemark

P.A. Munchs gate sør 37, 3717 Skien

7177.05.23065

Kirkens SOS i Telemark

Vi i Kirkens SOS i Telemark har kontorlokaler i Skien og vaktrom på Gvarv. Her er vi to ansatte og rundt 50 frivillige medarbeidere.

Daglig leder er Melle Aakenes og Stine S. Risanger er administrasjonsmedarbeider. Vi besvarer krisetjenesten via telefon og chat. Årlig besvarer vi i Telemark nærmere 10 000 henvendelser fra mennesker i følelsesmessig eller eksistensiell krise.

-En god samtale kan være avgjørende for å komme videre. Kirkens SOS er her alltid 24/7, sier Melle.

Hun oppfordrer alle som leker med tanken om å bli frivillig til å ta kontakt.

Daglig leder Melle Aakenes

Kurs for nye frivillige

Ønsker du å bli med som frivillig medarbeider? Høstens kurs starter i uke 39.

Mandag 24.september på kveldstid starter et kurs på Gvarv og tirsdag 25.9 på dagtid starter et kurs i Skien. Påmeldingsfrist er 10.september.

Kurset utruster deg til å besvare krisetjenesten og er innom mange ulike tema. For å se kursprogrammet kan du trykke på linkene under:
Kursprogram Gvarv høsten 2018
Kursprogram Skien høsten 2018

Vil du se hvordan det er å være frivillig kan du ta en titt på www.alltidher.no

Er du interessert i å være frivillig medarbeider så fyll gjerne ut søknadsskjema allerede nå. Etter du har fylt ut skjemaet kontakter vi deg for en samtale.

For spørsmål kan du kontakte daglig leder Melle Aakenes på epost: [email protected] eller på telefon: 900 59 297. Du kan også sende oss kontaktskjema hvis du ønsker en uforpliktende prat før du sender inn søknadsskjema.

Gjennom kurset får du opplæring i å møte mennesker i krise. Våre metoder bygger på 40-års erfaring med krisetelefon og en visjon om å se, støtte og styrke våre medmennesker. Som frivillig medarbeider er du anonym.

Hos oss i Telemark kan du som medarbeider velge å besvare krisetjenesten via telefon eller både via telefon og chat. Vi har vaktrom i Skien og Gvarv.

Å snakke med folk om livet gir mening.

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?

Fullt hus på Ibsenhuset for selvmordsforebygging!

Peer Gynt-salen på Ibsenhuset i Skien var fylt til randen mandag 10.september da Verdensdagen for selvmordsforebygging 2018 ble markert. Mennesker i alle aldre, fra ungdom til pensjonister, strømmet til for å få med seg historien til Oddvar Vignes og for å være med på en viktig markering.

Kurs for nye frivillige

Kirkens SOS i Telemark starter i høst to kurs for nye frivillige på vår krisetjeneste på telefon og chat. Kursene holdes på Gvarv og i Skien. Kurset gir god opplæring i hvordan du kan møte dem som kontakter oss og trenger noe å prate med.