Kirkens SOS i Telemark

P.A. Munchs gate sør 37, 3717 Skien

7177.05.23065

Kirkens SOS i Telemark

Vi i Kirkens SOS i Telemark har kontorlokaler i Skien og vaktrom på Gvarv. Her er vi to ansatte og rundt 50 frivillige medarbeidere.

Daglig leder er Melle Aakenes og Stine S. Risanger er administrasjonsmedarbeider. Vi besvarer krisetjenesten via telefon og chat. Årlig besvarer vi i Telemark nærmere 10 000 henvendelser fra mennesker i følelsesmessig eller eksistensiell krise.

-En god samtale kan være avgjørende for å komme videre. Kirkens SOS er her alltid 24/7, sier Melle.

Hun oppfordrer alle som leker med tanken om å bli frivillig til å ta kontakt.

Daglig leder Melle Aakenes

Kurs for nye frivillige

Ønsker du å bli med som frivillig medarbeider?
Høstens kurs starter MANDAG 24.SEPTEMBER. Kurset holdes på vår vaktavdeling på Sauherad Kyrkjesenteret på Gvarv.

Som frivillig medarbeider kan du ta vakter i Skien eller på Gvarv, så vi oppfordrer folk fra hele fylket til å bli med på kurs.

Kurset utruster deg til å besvare krisetjenesten og er innom mange ulike tema. Trykk her for å se kursprogrammet for høstens kurs.

Er du interessert i å være frivillig medarbeider så fyll gjerne ut søknadsskjema allerede nå. Etter du har fylt ut skjemaet kontakter vi deg for en samtale.

For spørsmål kan du kontakte daglig leder Melle Aakenes på epost: [email protected] eller på telefon: 900 59 297. Du kan også sende oss kontaktskjema hvis du ønsker en uforpliktende prat før du sender inn søknadsskjema.

Gjennom kurset får du opplæring i å møte mennesker i krise. Våre metoder bygger på 40-års erfaring med krisetelefon og en visjon om å se, støtte og styrke våre medmennesker. Som frivillig medarbeider er du anonym.
Hos oss i Telemark kan du som medarbeider velge å besvare krisetjenesten via telefon eller både via telefon og chat. Vi har vaktrom i Skien og Gvarv.

Å snakke med folk om livet gir mening.

Engasjer deg

“Å være til stede for mennesker som opplever livet på sitt vondeste er det mest meningsfulle jeg har brukt fritiden min på.”

Kaj, frivillig medarbeider Kirkens SOS

Mer om frivillig arbeid i Kirkens SOS

Vil du engasjere deg nå? Ta kontakt med ditt lokale SOS-senter ved å trykke på knappen.

Jeg vil bli frivillig

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?

KJELLAUG OG EINAR ER IKKE SOM ALLE ANDRE JUBILANTER

Da Kjellaug og Einar skulle markere sine 50-årsdager, inviterte de venner og familie på konsert og utfordret gjestene til å gi en pengegave til Kirkens SOS i Telemark.

Flott åpning av vaktrom på Gvarv!

Kirkens SOS i Telemark har sitt hovedkontor i Skien. I tillegg har vi i over ti år hatt et vaktrom i Bø. Nylig flyttet dette vaktrommet og vi markerte åpningen av nytt vaktrom på Gvarv i forbindelse med vårens fagdag for de frivillige 7.april.