Leder Melle Aakenes

Kurs for nye frivillige

Ønsker du å bli vår nye frivillige medarbeider?

Innføringskurs for nye frivillige fra Telemark høsten 2021: Les mer om dette her. Vi kombinerer digital opplæring med samlinger i Fyresdal, Vinje og Hjartdal.

Fyll ut søknadskjema her, så kontakter vi deg for en samtale og du får informasjon om aktuelle kurs-tider. Det arrangeres mange nasjonale kurs i tillegg til våre lokale kurs, så vi finner helt sikkert dato og tidspunkt som passer for deg.

Kurset utruster deg til å besvare krisetjenesten og er innom mange ulike tema. Vil du se hvordan det er å være frivillig kan du ta en titt på www.alltidher.no

For spørsmål eller en uforpliktende prat kan du kontakte leder Melle Aakenes på epost: [email protected] eller på telefon: 900 59 297, eller sende inn kontaktskjema.

Å snakke med folk om livet gir mening.

Kirkens SOS Telemark

3701 Skien

Holbergs gate 14, 3717 Skien

7011 05 20067
971.275.596

Kirkens SOS Telemark

Kirkens SOS Telemark har kontorlokaler i Skien og vaktrom på Gvarv. Her er vi to ansatte og rundt 50 frivillige medarbeidere.

Leder er Melle Aakenes og Stine Sætre Risanger er rådgiver. Vi besvarer krisetjenesten via telefon og chat. Årlig besvarer vi i Telemark nærmere 10 000 henvendelser fra mennesker i følelsesmessig eller eksistensiell krise.

- En god samtale kan være avgjørende for å komme videre. Kirkens SOS er her alltid 24/7, sier Melle.

Hun oppfordrer alle som leker med tanken om å bli frivillig til å ta kontakt.

Gjennom innføringskurset for nye frivillige får du opplæring i å møte mennesker i krise. Våre metoder bygger på over 40-års erfaring med krisetelefon og en visjon om å se, støtte og styrke våre medmennesker. Som frivillig medarbeider er du anonym.

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?

INNFØRINGSKURS FOR NYE FRIVILLIGE FRA TELEMARK - HØSTEN 2021

Her finner du informasjon og kursplan for innføringskurs fortrinnsvis for søkere fra Fyresdal, Vinje og Hjartdal. Andre er også velkomne til å søke om datoene passer.

Julegave fra Lions Club Skien

Lions Club Skien deler ut i år ut pengestøtte til lokalt humanitært arbeid, til tross for at årets julelotteri ble avlyst. Vi i Kirkens SOS er en av de heldige mottakerne. Tusen takk til Lions Club Skien.