Kirkens SOS i Telemark 1978 - 2018: 40 år

P.A. Munchs gate sør 37, 3717 Skien

7177.05.23065

Kirkens SOS i Telemark 1978 - 2018: 40 år

Kirkens SOS i Telemark fyller 40 år i 2018. Dette ble markert 4.-11.november med ulike arrangement. Trykk her for mer info.

Kirkens SOS i Telemark har kontorlokaler i Skien og vaktrom på Gvarv. Her er vi to ansatte og rundt 50 frivillige medarbeidere.

Daglig leder er Melle Aakenes og Stine S. Risanger er administrasjonsmedarbeider. Vi besvarer krisetjenesten via telefon og chat. Årlig besvarer vi i Telemark nærmere 10 000 henvendelser fra mennesker i følelsesmessig eller eksistensiell krise.

-En god samtale kan være avgjørende for å komme videre. Kirkens SOS er her alltid 24/7, sier Melle.

Hun oppfordrer alle som leker med tanken om å bli frivillig til å ta kontakt.

Daglig leder Melle Aakenes

Kurs for nye frivillige

Ønsker du å bli med som frivillig medarbeider?

Vi starter nytt kurs ca en gang i halvåret. Du kan allerede nå melde deg til vårens kurs som starter på nyåret. Oppstart onsdag 27.februar. Kursprogram finner du her!

Kurset utruster deg til å besvare krisetjenesten og er innom mange ulike tema.

Vil du se hvordan det er å være frivillig kan du ta en titt på www.alltidher.no

Er du interessert i å være frivillig medarbeider så fyll gjerne ut søknadsskjema allerede nå. Etter du har fylt ut skjemaet kontakter vi deg for en samtale.

For spørsmål kan du kontakte daglig leder Melle Aakenes på epost: [email protected] eller på telefon: 900 59 297. Du kan også sende oss kontaktskjema hvis du ønsker en uforpliktende prat før du sender inn søknadsskjema.

Gjennom kurset får du opplæring i å møte mennesker i krise. Våre metoder bygger på 40-års erfaring med krisetelefon og en visjon om å se, støtte og styrke våre medmennesker. Som frivillig medarbeider er du anonym.

Hos oss i Telemark kan du som medarbeider velge å besvare krisetjenesten via telefon eller både via telefon og chat. Vi har vaktrom i Skien og Gvarv.

Å snakke med folk om livet gir mening.

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?

Jubileumsuke 4.-11.november!

Kirkens SOS i Telemark fyller i år 40 år. Dette skal vi feire med fagseminar om Ungdom og psykisk helse, Jubileumskonsert og to jubileumsgudstjenester. Kirkens SOS i Telemark er en livskraftig, livsviktig, faglig og relevant 40-åring!

Fagseminar: Ungdom og psykisk helse

I forbindelse med Kirkens SOS Telemark sitt 40-årsjubileum inviterer vi i samarbeid med Universitetet i Sør-Øst Norge, Campus Porsgrunn, til spennende og lærerikt fagseminar med fokus på ungdom og psykisk helse. Seminaret er gratis og åpent for alle.