Kirkens SOS Telemark

7011 05 20067
971.275.596

Kirkens SOS Telemark

Kirkens SOS Telemark har kontorlokaler i Skien og vaktrom på Gvarv. Her er vi to ansatte og rundt 50 frivillige medarbeidere.

Leder er Melle Aakenes og Stine Sætre Risanger er administrasjonsmedarbeider. Vi besvarer krisetjenesten via telefon og chat. Årlig besvarer vi i Telemark nærmere 10 000 henvendelser fra mennesker i følelsesmessig eller eksistensiell krise.

-En god samtale kan være avgjørende for å komme videre. Kirkens SOS er her alltid 24/7, sier Melle.

Hun oppfordrer alle som leker med tanken om å bli frivillig til å ta kontakt.

Leder Melle Aakenes

Kurs for nye frivillige

Ønsker du å bli med som frivillig medarbeider?

Neste kurs har oppstart OPPSTART 26.FEBRUAR 2020. Er du interessert i å bli med på kurs kan du allerede nå melde din interesse. Kursprogram finner du her. Kursprogrammet gir deg et innblikk i hva kurset vil inneholde. Kurssted våren 2020 blir i Bø-området, mer info kommer om eksakt sted.

Kurset utruster deg til å besvare krisetjenesten og er innom mange ulike tema.

Vil du se hvordan det er å være frivillig kan du ta en titt på www.alltidher.no

Er du interessert i å være frivillig medarbeider så fyll gjerne ut søknadsskjema allerede nå. Etter du har fylt ut skjemaet kontakter vi deg for en samtale.

For spørsmål kan du kontakte leder Melle Aakenes på epost: [email protected] eller på telefon: 900 59 297. Du kan også sende oss kontaktskjema eller ringe oss hvis du ønsker en uforpliktende prat før du sender inn søknadsskjema.

Gjennom kurset får du opplæring i å møte mennesker i krise. Våre metoder bygger på over 40-års erfaring med krisetelefon og en visjon om å se, støtte og styrke våre medmennesker. Som frivillig medarbeider er du anonym.

Hos oss i Telemark kan du som medarbeider velge å besvare krisetjenesten via telefon eller både via telefon og chat. Vi har vaktrom i Skien og på Gvarv.

Å snakke med folk om livet gir mening.

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?

Flere har blitt gode å snakke med

I løpet av høsten har Melle Aakenes, leder i Kirkens SOS Telemark, undervist God å snakke med kurs for ulike tilhørergrupper. Ansatte ved en av fylkets folkehøyskoler, konfirmantforeldre og flere andre deltagere har fått en to timers innføring i den gode samtalen. "God å snakke med" er et kort-kurs som gjør deg til en litt bedre samtalepartner, og gir deg konkrete råd og tips om hvordan du kan håndtere samtaler i ulike situasjoner.

Bli med på spennende arrangement høsten 2019

Kirkens SOS Telemark har flere spennende arrangement på kalenderen i høst som er åpne for alle som ønsker å være med. God å snakke med-kurs, innføringskurs for nye medarbeidere og markering av Verdensdagen for selvmordsforebygging er bare noe av det som skjer. Her får du en oversikt og du er velkommen til å bli med på det som du finner aktuelt. Se mer info under hvert enkelt arrangement om hva som trenger påmelding og hva du bare kan møte opp på.