Kirkens SOS i Telemark

P.A. Munchs gate sør 37, 3717 Skien

7177.05.23065

Kirkens SOS i Telemark

Vi i Kirkens SOS i Telemark har kontorlokaler i Skien og vaktrom i Bø. Her er vi to ansatte og rundt 50 frivillige medarbeidere.

Daglig leder er Melle Aakenes og Stine S. Risanger er administrasjonsmedarbeider. Vi besvarer krisetjenesten via telefon og chat. Årlig besvarer vi i Telemark nærmere 10 000 henvendelser fra mennesker i følelsesmessig eller eksistensiell krise.

-En god samtale kan være avgjørende for å komme videre. Kirkens SOS er her alltid 24/7, sier Melle.

Hun oppfordrer alle som leker med tanken om å bli frivillig til å ta kontakt.

Daglig leder Melle Aakenes

Kurs for nye frivillige

Ønsker du å bli med som frivillig medarbeider?
Vi avsluttet nylig vårens kurs, men du kan allerede nå melde din interesse for neste kurs. Så snart dato er klarlagt vil det bli publisert her.

Kurset utruster deg til å besvare krisetjenesten på telefon og chat, og er innom mange ulike tema. Trykk her for å se kursprogrammet for vårens kurs. Neste kurs vil følge noenlunde samme mal så det gir deg et godt innblikk i hvilke tema du kan forvente på kurset.

Er du interessert i å være frivillig medarbeider så fyll gjerne ut søknadsskjema allerede nå. Etter du har fylt ut skjemaet kontakter vi deg for en samtale.

For spørsmål kan du kontakte daglig leder Melle Aakenes på epost: [email protected] eller på telefon: 900 59 297. Du kan også sende oss kontaktskjema hvis du ønsker en uforpliktende prat før du sender inn søknadsskjema.

Gjennom kurset får du opplæring i å møte mennesker i krise. Våre metoder bygger på 40-års erfaring med krisetelefon og en visjon om å se, støtte og styrke våre medmennesker. Som frivillig medarbeider er du anonym.
Hos oss i Telemark kan du som medarbeider velge å besvare krisetjenesten via telefon eller både via telefon og chat. Vi har vaktrom i Skien og Bø/Gvarv.

Å snakke med folk om livet gir mening.

Engasjer deg

“Å være til stede for mennesker som opplever livet på sitt vondeste er det mest meningsfulle jeg har brukt fritiden min på.”

Kaj, frivillig medarbeider Kirkens SOS

Mer om frivillig arbeid i Kirkens SOS

Vil du engasjere deg nå? Ta kontakt med ditt lokale SOS-senter ved å trykke på knappen.

Jeg vil bli frivillig

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?

Flott åpning av vaktrom på Gvarv!

Kirkens SOS i Telemark har sitt hovedkontor i Skien. I tillegg har vi i over ti år hatt et vaktrom i Bø. Nylig flyttet dette vaktrommet og vi markerte åpningen av nytt vaktrom på Gvarv i forbindelse med vårens fagdag for de frivillige 7.april.

Fagdag og lederskifte i Kirkens SOS Telemark

Lørdag 7/4-18 var ca 45 frivillige medarbeidere som er knyttet til krisetjenesten i Kirkens SOS i Telemark samlet til vårens fagdag på Årnes Kafeteria på Gvarv. På fagdagen ble også lederskifte mellom Arne Sørlie og Melle Aakenes markert.