Leder Audun Haga. Foto: Pernille Aubert Gilje.

Kurs for nye frivillige

Ønsker du å bli vår nye frivillige medarbeider?

Fyll ut søknadskjema her, så kontakter vi deg for en samtale og du får informasjon om aktuelle kurs-tider nå om høsten 2022. Det arrangeres mange nasjonale kurs (også digitalt) både på dagtid og kveldstid, så vi finner helt sikkert dato og tidspunkt som passer for deg.

Kurset utruster deg til å besvare krisetjenesten og er innom mange ulike tema. Vil du se hvordan det er å være frivillig kan du ta en titt på "Alltid her" og her "Frivillig i Kirkens SOS".

For spørsmål eller en uforpliktende prat kan du kontakte leder Audun Haga på epost: [email protected] eller på telefon: 900 59 297 (mottar ikke sms), eller sende inn kontaktskjema.

Å snakke med folk om livet gir mening.

Kirkens SOS Telemark

3701 Skien

Holbergs gate 14, 3717 Skien

7011 05 20067
971.275.596

Kirkens SOS Telemark

Kirkens SOS Telemark har kontorlokaler i Skien og vaktrom på Gvarv. Her er vi to ansatte og rundt 50 frivillige medarbeidere.

Leder er Audun Haga og Renata Nyborg er ansatt som konsulent. Våre frivillige besvarer krisetjenesten via telefon og chat. Årlig besvarer vi i Telemark nærmere 10 000 henvendelser fra mennesker i følelsesmessig eller eksistensiell krise.

- En god samtale kan være avgjørende for å komme videre. Kirkens SOS er her alltid 24/7, sier Audun.

Han oppfordrer alle som leker med tanken om å bli frivillig til å ta kontakt. Det er mulig å ta vakt både fra vaktrom og hjemmefra.

Gjennom innføringskurset for nye frivillige får du opplæring i å møte mennesker i krise. Våre metoder bygger på over 40-års erfaring med krisetelefon og en visjon om å se, støtte og styrke våre medmennesker. Som frivillig medarbeider er du anonym.

Gi en gave

Hjelp oss å være her. ALLTID.
Støtt ditt lokale SOS-senter.

Vil du støtte oss fast?

Fagkonferansen i nye lokaler i Oslo

Tirsdag 14.06 åpnet Helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol og Oslos Ordfører Marianne Borgen det nye huset til Kirkens SOS i Oslo. Kirkens SOS vokser. Det er mange mennesker som trenger oss - og vi trenger flere frivillige fra Telemark.