Velkommen til høstens kanskje viktigste samtale!

Prosalong* Selvmord i media og skjønnlitteraturen. I forbindelse med Verdensdagen for selvmordsforebygging er vi med og arrangerer en viktig samtale på Litteraturhuset i Skien onsdag 13.september kl 19.00. Svein Øverland og Eivind Normann Eide i samtale med Gina Winje.

Vivat-kurs: Førstehjelp ved selvmordsfare 7.-8.desember 2017

Vi har alle ansvar for å hjelpe når kriser rammer medmennesker. Førstehjelp ved selvmordsfare kan sammenlignes med akutt hjelp som alle bør kunne yte, ved for eksempel trafikkulykker. Det er en måte å redde liv på. Det er viktig at den som først kommer i kontakt med en person i selvmordsfare kan hjelpe.

Årsmelding 2016

Her kan du lese litt om hva som skjedde i 2016 i Kirkens SOS i Telemark.

Fagdag og 10-års-feiring av Bø-vaktrommet

3.mars 2007 åpnet Kirkens SOS i Telemark vaktrom i Bø. Forrige helg var det 10 år siden og dette markerte vi på Bø Hotell. Dagen startet med fagdag og faglig påfyll for alle nåværende medarbeidere, både de som hører til vaktavdelingen i Skien og de som tar vakter i Bø. Representanter fra fagteamet og styret var også med.