Jubileumsuke 4.-11.november!

Kirkens SOS i Telemark fyller i år 40 år. Dette skal vi feire med fagseminar om Ungdom og psykisk helse, Jubileumskonsert og to jubileumsgudstjenester. Kirkens SOS i Telemark er en livskraftig, livsviktig, faglig og relevant 40-åring!

Fagseminar: Ungdom og psykisk helse

I forbindelse med Kirkens SOS Telemark sitt 40-årsjubileum inviterer vi i samarbeid med Universitetet i Sør-Øst Norge, Campus Porsgrunn, til spennende og lærerikt fagseminar med fokus på ungdom og psykisk helse. Seminaret er gratis og åpent for alle.

Jubileumsgudstjenester 4. og 11.november

I forbindelse med Kirkens SOS i Telemark sitt 40-årsjubileum vil det bli avholdt to jubileumsgudstjenester, henholdsvis i Bø Kyrkje 4.november og Skien kirke 11.november, begge kl 11.00. Gudstjenesten er åpen for alle, og vi håper alle som ønsker vil ta turen til kirken denne formiddagen. Bli med på å feire og få vite mer om Kirkens SOS i Telemark - som er en livskraftig, livsviktig, faglig og relevant 40-åring!

Jubileumskonsert Kirkens SOS i Telemark 40 år

Er du klar for en storslått jubileumskonsert med innslag av sang, musikk, dikt og spennende historier? Her blir det noe for enhver smak og vi håper du sammen med oss vil være med å feire vårt 40-årsjubileum.