Fagdag for frivillige på Øvre Verket Ulefoss

Lørdag 23. hadde vi en veldig fin fagdag på Øvre Verket i Ulefoss. Linn-Jeanethe Kyed, manusforfatter av "Rådebank" snakket om hvordan var det å skape en selvmordsforebyggende serie. Vi fikk også mulighet til å møte Esther Marie Lier som har jobbet i Kirkens SOS i 25 år. Hun delte med oss kunnskapen sin, slik at vi kan være enda bedre samtalepartnere.

KURS FOR NYE FRIVILLIGE

Som frivillig går du inn i en meningsfull tjeneste som betyr svært mye i mange menneskers liv. Ingen av våre frivillige er like, men alle er lyttende mennesker, som ved sitt nærvær på telefon eller chat, gir håp når livet utfordrer. Ingen hos oss jobber alene, og alle får god opplæring i forkant.

GAVE FRA LIONS CLUB SKIEN - 2022

Lions Club Skien deler ut i år ut pengestøtte til lokalt humanitært arbeid. Vi i Kirkens SOS Telemark er en av de heldige mottakerne.

Innsamlingsaksjon "Gi en samtale"

Julen kan være en vakker tid, men likevel er det mange som opplever nettopp julen som den vanskeligste tid på året. Vi ser hvert år at behovet for noen å snakke med øker. Vi i Kirkens SOS Telemark gjør en forskjell for de som trenger noen som vil lytte. Vil du hjelpe oss å ha nok bemanning til alle? En samtale koster ca 150 kr – en gave når livet utfordrer.