Bli en bedre samtalepartner, gratis kurs på Gvarv

​Vanlige utfordringer i hverdagen gjør at mange trenger en god samtale. Kurset "God å snakke med" gir konkrete råd og tips om hvordan du kan bli en bedre samtalepartner i de ulike relasjonene du står i - på jobb, i fritid og blant familie og venner. Onsdag 29.januar kl 18.00-20.30 kan du bli med på gratis kurs på Gvarv.

Vi trenger frivillige!

Onsdag 26.februar starter vi kurs for nye frivillige til vår viktige krisetjeneste. Vi besvarer på landsbasis ca 500 henvendelser hvert døgn. Likevel er det 1 av 3 som ikke får svar. Vi trenger derfor nye frivillige! Innføringskurset har i hovedsak samlinger på onsdagskvelder og en lørdagssamling. I tillegg får du prøvd deg på prøve-vakter underveis.Kontakt oss dersom du er interessert i å bli med på vårens kurs. Les mer her.

Flere har blitt gode å snakke med

I løpet av høsten har Melle Aakenes, leder i Kirkens SOS Telemark, undervist God å snakke med kurs for ulike tilhørergrupper. Ansatte ved en av fylkets folkehøyskoler, konfirmantforeldre og flere andre deltagere har fått en to timers innføring i den gode samtalen. "God å snakke med" er et kort-kurs som gjør deg til en litt bedre samtalepartner, og gir deg konkrete råd og tips om hvordan du kan håndtere samtaler i ulike situasjoner.

Bli med på spennende arrangement høsten 2019

Kirkens SOS Telemark har flere spennende arrangement på kalenderen i høst som er åpne for alle som ønsker å være med. God å snakke med-kurs, innføringskurs for nye medarbeidere og markering av Verdensdagen for selvmordsforebygging er bare noe av det som skjer. Her får du en oversikt og du er velkommen til å bli med på det som du finner aktuelt. Se mer info under hvert enkelt arrangement om hva som trenger påmelding og hva du bare kan møte opp på.