Vi søker frivillige veiledere til vårt fagteam

Kirkens SOS er en spennende frivillighetsarena. Når vi rekrutterer frivillige, er det som regel medarbeidere til å betjene vår døgnåpne krisetjeneste vi er ute etter. Denne gangen er vi i Kirkens SOS Telemark på jakt etter 3 frivillige veiledere, som har som oppgave å gi gruppeveiledning til våre 50 frivillige 4 ganger i året.

Nysgjerrig på hva det vil si å være frivillig?

Lurer du på hva det vil si å være frivillig i Kirkens SOS? Har du hørt at det går an, men vet ikke helt hva det vil si og lurer på om det kan være noe for deg? Mandag 26.august har du muligheten til å få et lite innblikk i vår tjeneste. Du får vite mer om Kirkens SOS og du vil få treffe noen av våre frivillige.

Kurs for nye frivillige!

Onsdag 25.september starter vi kurs for nye frivillige til vår viktige krisetjeneste. Kurset har ni samlinger og i tillegg får du prøvd deg på prøve-vakter underveis. Inntaket til kurset er allerede startet, så ta gjerne kontakt om du er interessert!

Bli en bedre samtalepartner: Fredagslunsj og "God å snakke med kurs"

Bli en bedre samtalepartner: Delta på fredagslunsj hvor vi serverer både mat og "God å snakke med kurs" Hva gjør vi når vi møter en kollega, et familiemedlem eller en venn som har det litt vanskelig? Det er ikke alltid så enkelt. Hva skal vi si? Hva om vi sier noe som gjør situasjonen verre? «God å snakke med» er et kortkurs som gjør deg til en litt bedre samtalepartner, og gir deg konkrete råd og tips om hvordan du kan håndtere samtaler i ulike situasjoner.