Bli med på kurset Førstehjelp ved selvmordsfare

Kurset Førstehjelp ved selvmordsfare er beregnet for hjelpere med ulik faglig bakgrunn som i sitt virke, enten frivillig eller profesjonelt, møter mennesker der selvmord kan være en del av bildet. Bli med på kurs 17.-18.oktober 2019 på Menstad Bydelshus i Skien.

Kurs for nye frivillige!

Onsdag 25.september starter vi kurs for nye frivillige til vår viktige krisetjeneste. Kurset har ni samlinger og i tillegg får du prøvd deg på prøve-vakter underveis. Inntaket til kurset er allerede startet, så ta gjerne kontakt om du er interessert!

Vi har flyttet!

Avdelingen vår i Skien har flyttet inn i nye lokaler. Vi er svært fornøyd med nye, flotte og tidsriktige lokaler som vi gleder oss over å presentere.

Årsmelding 2018

I 2018 kunne Kirkens SOS Telemark se tilbake på 40 aktive år i fylket—noe som ble markert med en flott jubileumsmarkering i november. Da feiret vi at Kirkens SOS i Telemark er en livskraftig, livsviktig, faglig og relevant 40-åring. Det var da 40 år siden oppstarten i 1978. I årsmeldingen kan du lese mer om dette og hva som ellers har skjedd i 2018.