Bli med på spennende arrangement høsten 2019

Kirkens SOS Telemark har flere spennende arrangement på kalenderen i høst som er åpne for alle som ønsker å være med. God å snakke med-kurs, innføringskurs for nye medarbeidere og markering av Verdensdagen for selvmordsforebygging er bare noe av det som skjer. Her får du en oversikt og du er velkommen til å bli med på det som du finner aktuelt. Se mer info under hvert enkelt arrangement om hva som trenger påmelding og hva du bare kan møte opp på.

Vi søker frivillige veiledere til vårt fagteam

Kirkens SOS er en spennende frivillighetsarena. Når vi rekrutterer frivillige, er det som regel medarbeidere til å betjene vår døgnåpne krisetjeneste vi er ute etter. Denne gangen er vi i Kirkens SOS Telemark på jakt etter 3 frivillige veiledere, som har som oppgave å gi gruppeveiledning til våre 50 frivillige 4 ganger i året.

Nysgjerrig på hva det vil si å være frivillig?

Lurer du på hva det vil si å være frivillig i Kirkens SOS? Har du hørt at det går an, men vet ikke helt hva det vil si og lurer på om det kan være noe for deg? Mandag 26.august har du muligheten til å få et lite innblikk i vår tjeneste. Du får vite mer om Kirkens SOS og du vil få treffe noen av våre frivillige.

Kurs for nye frivillige!

Onsdag 25.september starter vi kurs for nye frivillige til vår viktige krisetjeneste. Kurset har ni samlinger og i tillegg får du prøvd deg på prøve-vakter underveis. Inntaket til kurset er godt i gang, ta kontakt snarest mulig om du er interessert i høstens kurs. Siste frist for å søke er 23/9.